Susijengiläiset onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan parketeilla

27.11.2023 11:28 Sasu Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyn voittoa, kun Teneriffa jatkoi nousuvirettään. Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään Espanjassa, Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat iskussa Ranskassa ja Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon Liettuassa.

Sasu Salin pääsi juhlimaan derbyvoittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyssä voittoa, kun Teneriffa kukisti Gran Canarian jatkoajan jälkeen 94-82 (45-29, 74-74). Salin merkkautti entistä seuraansa vastaan viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtosen Manresa joutui sen sijaan taipumaan Baskonian vieraana 86-94 (41-42) Valtosen heittäessä kuusi pistettä. Teneriffa ja Manresa ovat tasapisteissä kuudella voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitanen oli joukkueensa ykköstykki heitettyään 15 pistettä, mutta Caceres hävisi kotonaan Alicantelle 75-84 (35-38). Raitanen kahmi myös kuusi levypalloa ja riisti kolmasti. Caceres on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Jacob Grandison teki piste-ennätyksensä Menorcan riveissä pussittaen 10 pistettä, mutta San Palbo Burgos nappasi pisteet 90-82 (35-44)-voitolla. Grandison sai tililleen myös kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Estudiantesin voittoputki katkesi, kun Valladolid haki niukan 92-91 (49-56, 80-80)-voiton jatkoajan jälkeen. Murphy oli lähellä ratkaista ottelu varsinaisella peliajalla heittämällä loppuhetkillä kolmen pisteen heiton sisään, mutta Valladolid nousi vielä tasoihin. Murphy kunnostautui kahdeksalla pisteellä ja sai kaksi merkintää levypallo-, syöttö- ja riistosarakkeisiin.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikael Jantunen oli hyvässä iskussa heitettyään 13 pistettä Paris Basketballin voittaessa Gravelines-Dunkerquen 97-78 (51-40) Ranskan liigan ottelussa. Jantunen kartutti riviään myös kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Tuomas Iisalon miehistö jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Le Portel palasi voittojen tielle kaatamalla kotikentällään Dijonin 81-75 (37-31). Edon Maxhuni oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa heitettyään 14 pistettä, antamalla viisi syöttöä ja riistämällä kolmasti. Le Portel on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Henri Kantonen loisti Mazeikiain voittaessa Liettuan liigassa Gargzdain 77-66 (38-37). Kantonen oli joukkueensa paras pistemies 15 pisteellä ja hän nappasi myös kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Voitolla Mazeikiai nousi sarjassa kahdeksanneksi.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika pisti Keilan kumoon 81-60 (46-23) Madsenin tilastoidessa viisi pistettä, yhdeksän levypalloa, riiston ja kaksi torjuntaa. VEF pitää sarjassa viidettä tilaa.
Ottelutilastot

Islannin liigassa suomalaiskolmikko ei päässyt maistelemaan voittoa. Osku Heinonen ja Ville Tahvanainen olivat Haukarin parhaimmistoa, mutta Tindastoll oli kotonaan vahvempi 78-68 (41-32). Heinonen oli joukkueensa paras pistemies 14 pisteen saldolla ja hän täytteli tilastojaan myös kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Tahvanainen ylsi myös kaksinumeroisiin 10 pisteen saaliilla ja tilastot karttuivat myös kuudella levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

Antti Kanervon 13 pistettä eivät riittäneet siivittämään Stjarnania voittoon, kun Höttur nappasi kotonaan 89-72 (40-33)-voiton. Kanervo lisäksi ruokki joukkuekaverinsa korintekoon kahdesti sekä riisti kahdesti.
Ottelutilastot

Qatarin liigassa Mubashar Ali tilastoi 12 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Al Khorin napatessa kauden avausvoittonsa kaadettuaan Al Wakrahin 77-72 (39-38). Ali sai tilastoihinsa myös riiston ja torjunnan.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovin apuvalmentaman Bolognan vahva vire sai jatkoa, kun Fenerbahce kaatui 87-79 (46-44). Bologna on Euroliigassa seitsemän voiton ja kolmen tappion saldolla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Bologna koki kauden toisen tappionsa, kun se taipui yllättäen sarjajumbo Brindisin vieraana 75-83 (39-40). Tappiosta huolimatta Bologna jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane hävisi kotonaan Imolalle 73-89 (36-39). Niemen tilastoriville maalailtiin yhdeksän pistettä, levypallo ja syöttö.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Janssonin koutsaama Tigers Tübingen paranteli asemiaan voittamalla Oldenburgin 93-84 (58-45). Voitto oli tiikerilaumalle kauden kolmas.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon paluu entiseen kotihalliinsa ei sujunut suotuisissa merkeissä, kun Academics Heidelberg hävisi Bonnin vieraana selvästi 69-92 (33-52). Heidelberg on voittanut kaksi peliä.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin Merlins Crailsheim taipui Ulmin vieraana 87-94 (47-48). Crailsheim on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Valtteri Mervolan Ehingen Urspring nappasi kauden toisen voittonsa ProB:ssä, kun se kaatoi TSV Tröster Breitengüssbachin 66-57 (29-31). Mervola auttoi joukkuettaan seitsemän pisteen, viiden levypallon ja viiden syötön tilastoilla. Voitosta huolimatta Ehingen jatkaa sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen luotsaama Swans Gmunden nappasi jo seitsemännen peräkkäisen voiton Vienna Timberwolvesin kaaduttua 90-71 (46-37). Swans on sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

 
21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

Näytä lisää vastaavia