Henri Kantonen

198 cm / 94 kg
Syntynyt 1997


Uutisia henkilöstä Henri Kantonen

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

20.1.2024 09:36 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaismiehet onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan kentillä

Alkuviikon aikana useat suomalaispelaajat saivat onnistumisia ympäri Eurooppaa. Henri Kantonen jatkoi vahvasti Liettuassa ja Severi Kaukiainen on pääsemässä vauhtiin Virossa. Perttu Blomgrenin oli iskussa Sloveniassa, Antti Kanervo tarkkakätisenä Islannissa ja Mikael Laihonen tehokkaana Puolassa.

31.12.2023 08:52 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli kärkipelin voittoa Espanjassa – Grandisonin Menorca vei suomalaiskohtaamisen

Espanjan LEB Orossa Alex Murphy pääsi uudenvuoden viettoon sarjan kärkikamppailun voitolla ja Jacob Grandisonin Menorca oli tyly isäntä Remu Raitasen Caceresille.

18.12.2023 07:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin – ”Pientä ylpeyttä voi tuntea”

Sasu Salin sai 300 ottelua täyteen Espanjan liigassa viikonloppuna ja juhlisti saavutusta suomalaiskohtaamisen voitolla. Saksassa maan maailmanmestaruuteen johdattanut Gordon Herbert pokkasi vuoden valmentajan tittelin.

4.12.2023 11:40 Suomalaiset ulkomailla

Maxhunin Le Portel tekee nousua Ranskassa – Laaksolle avausvoitto Saksassa

Edon Maxhunin Le Portelin vahva vire Ranskan liigassa jatkui, kun se kirjautti jälleen tärkeän vierasvoiton. Jussi Laakso kirjautti avausvoittonsa Merlins Crailsheimin peräsimessä, kun hän veti pidemmän korren suomalaistaktikkojen yhteenotossa.

27.11.2023 11:28 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan parketeilla

Sasu Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyn voittoa, kun Teneriffa jatkoi nousuvirettään. Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään Espanjassa, Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat iskussa Ranskassa ja Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon Liettuassa.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

20.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy taas suomalaiskohtaamisen voittoon

Espanjassa, Islannissa ja Ranskassa nähtiin viikonloppuna suomalaisten kohtaamiset ja Erik Murphy, Antti Kanervo ja Mikko Larkas pääsivät maistelemaan voittoa.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

7.11.2023 00:04 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni jälleen täysin pysäyttämätön

Edon Maxhunin upea alkukausi Ranskan liigassa sai jatkoa, kun hän oli johdattamassa Le Portelia voittoon. Euroopan kentillä muutenkin vauhdikas viikonvaihde.

30.10.2023 11:05 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset juhlivat voittoja Espanjassa

Sasu Salin, Elias Valtonen ja Alex Murphy pääsivät tuulemaan voittojen kunniaksi Espanjassa ja Remu Raitanen esiintyi muuten vahvasti. Henri Kantonen oli tehokkaana Liettuassa ja Osku Heinonen pisti sukan laulamaan Islannissa.

26.10.2023 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa

Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa, kun Mikael Jantunen oli jälleen isossa roolissa voitto-ottelussa. Severi Kaukiainen puolestaan loisti FIBA Europe Cupissa ja Erik Murphy debytoi uudessa seurassaan.

23.10.2023 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Edon Maxhunin hienoille alkukausille jatkoa

Mikael Jantusen vahva debyyttikausi Paris Basketballin riveissä sai jatkoa viikonloppuna ja Edon Maxhuni oli jälleen liekeissä Le Portelin riveissä. Alex Murphy ja Remu Raitanen pääsivät juhlimaan voittoja Espanjassa.

16.10.2023 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni kuritti debyytissään Paris Basketballia – ”Oli kiva olla taas parketilla”

Edon Maxhuni teki erinomaisen debyytin Ranskan liigassa, kun hän oli ottelun ykkösnimi Le Portelin kaataessa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketballin.

12.10.2023 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen sinetöi Paris Basketballille voiton EuroCupissa

Mikael Jantunen pääsi iskemään lopullisen niitin Paris Basketballin voitolle, kun Reyer Venezia kaatui EuroCupissa. Daniel Dolenc oli vahvassa vireessä Liettuassa ja Severi Kaukiainen sekä Trey Niemi auttoivat joukkueensa voittoihin Slovakiassa ja Italiassa.

2.10.2023 10:22 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäellä vahva debyytti Bundesliigassa

Aatu Kivimäki esiintyi vahvasti ensiesiintymisessään Saksan Bundesliigassa ja Anton Mirolybov ja Samuli Nieminen pääsivät heti nostelemaan pokaalia Itävallassa.

24.9.2023 18:53 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset pääsivät tositoimiin Euroopassa

Kilpailukaudet ovat hiljalleen käynnistymässä Euroopassa ja sarjakausi käynnistyi Espanjassa ja Slovakiassa sekä Saksassa pelattiin cupia. Henri Kantonen puolestaan debytoi Liettuan liigassa.

Näytä lisää vastaavia