RIBARI - korislehti

RIBARI on korisalumnien toteuttama julkaisu, joka palvelee ensisijaisesti koripalloalumneja. Tavoite on dokumentoida ja levittää olemassa olevaa koripallokulttuuria ja innostaa alumneja jakamaan kokemuksiaan ja kannustaa heitä aktiiviseen toimintaan lajin parissa. RIBARI-nimi liittyy levypalloon ja juontuu ajatuksesta "antaa lajille takaisin".

RIBARI:n sisältö kattaa katveen aktiivisen kilpailutoiminnan, ”katukoriksen” ja siihen liittyvän ajankohtaisen kulttuurin ja aktiivisen yhteiskunnallisen vaikuttamisen ulkopuolella.
Elävä historia jää tallentamatta, jota pyrimme tällä kattamaan. Koripallo-ottelun pöytäkirjan allekirjoituksen jälkeen tapahtuma on historiaa ja siirtyy usein vain muistinvaraan, tarinoiksi.

RIBARI:n työryhmässä ovat: Hannu Ahonen (päätoimittaja), Pirta Mikkola (graafikko/taittaja), Timi Petersen ja Jari Toivonen.

Tule mukaan tekemään korishistoriaa! 

RIBARI:t löydät lukusali.fi -osoitteesta TÄÄLTÄ!
 
Seuraavan RIBARIN ilmestyminen on syksyllä 2022.
 
RIBARI:n on jatkossa tarkoitus ilmestyä muutamia kertoja vuodessa sähköisenä ja se jaetaan sähköisesti kaikille, jotka ovat liittyneet alumniverkostoon. LIITY TÄSTÄ!
 
Ensimmäistä numeroa juhlistettiin tekemällä lehdestä painettu versio. Ja tukijoiden myötä toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan myös printtiversio.
Tule mukaan mahdollistamaan sen painaminen!
Lähetä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen toimitus.ribari@gmail.com, niin saat maksulomakkeen. 
Maksamalla sen saat nimesi tai firmasi nimen mukaan lehdessä julkaistavaan listaan.
 
 
Samaan sähköpostiosoitteeseen voit lähettää hauskoja juttuja ja muistoja koripallosta. Julkaisemme niitä valikoidusti tulevissa julkaisuissa.
 
RIBARI:in liittyen voit myös ottaa yhteyttä:
Juha Matti Holopainen
Koripallomuseoyhdistyksen pj.
040 7011532