Lassi Tuovi

183 cm / 75 kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Lassi Tuovi

10.7.2024 19:30 Valmentajat

Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi FABC:n valmennusklinikalle esiintyjäksi

Suomen Koripallovalmentajat ry. (FABC) järjestää 29–31. heinäkuuta Tampereella pelattavien 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailujen yhteydessä kansainvälisen valmentajaklinikan.

9.7.2024 11:00 Susijengi

Sasu Salin roimassa nousussa pelattujen maaottelujen listalla

Susikapteeni Sasu Salin, 33, kohosi päättyneen olympiakarsintakesän aikana Antti Nikkilän ja Kalevi ”Monni” Sarkalahden ohi pelattujen miesten maaottelujen kaikkien aikojen 15. sijalle ja hätyyttelee jo kärkiviisikkoa. Samaan aikaan Salin nousi pykälällä heitettyjen miesten maaottelupisteiden listalla.

7.7.2024 13:13 Susijengi

Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi: ”Meillä on paljon, jonka varaan rakentaa”

Päävalmentajauransa 36. miesten maaottelun lauantai-iltana Valencian olympiakarsintasemifinaalissa valmentanut Lassi Tuovi, 37, oli turnauksen päätyttyä rauhallinen ja mietteliäs. Intensiivinen olympiakarsintakesä palautti Susijengin kollektiivisen identiteettinsä äärelle ja antoi koko ryhmälle paljon työstövaraa tulevaan.

16.6.2024 12:01 Susijengi

Lassi Tuovin ura jatkuu Japanin liigassa

Vastikään kautensa Italian Serie A:n hopeaan Virtus Bolognan valmennusjohdossa päättänyt Susijengin päävalmentaja Lassi Tuovi, 37, on kirjoittamassa uutta lukua valmentajanurallaan. Lappeenrantalaislähtöinen Tuovi on solminut kaksi kautta käsittävän sopimuksen Japanin liigan Yokohama B-Corsairsin päävalmentajan pestistä.

14.6.2024 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Jantuselle ja Iisalolle hopeaa Ranskassa ja Tuoville Italiassa

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball ja Lassi Tuovin Virtus Bologna joutuivat tyytymään hopeamitaleihin kansallisissa sarjoissaan.

10.6.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovin Bologna tasoitti finaalisarjan - Paris pinteessä

Bolognan apuvalmentajana toimiva Lassi Tuovi pääsi tuulettamaan Italian liigassa finaalivoittoa. Ranskassa Paris Basketball on puolestaan tukalassa tilanteessa.

7.6.2024 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Finaalit alkaneet jännittävinä Ranskassa ja Italiassa

Ranskassa ja Italiassa finaalit on saatu käyntiin. Vierasjoukkueet ovat olleet ensimmäisissä otteluissa vahvoilla.

3.6.2024 08:03 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti Paris Basketballin raivatessa tiensä finaaliin

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsevät taistelemaan Ranskan mestaruudesta Paris Basketballin raivatessa tiensä finaaliin. Lassi Tuovin Bologna teki saman tempun Italiassa.

30.5.2024 09:07 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen juhli Viron mestaruutta

Severi Kaukiainen pääsi juhlimaan Viron mestaruutta, kun Kalev/Cramo nosteli pokaalia kauden päätteeksi. Samalla hänestä tuli Viron tuplamestari. Perttu Blomgren sai hopeisen mitalin Sloveniassa.

27.5.2024 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen voiton päässä mestaruudesta – Ranskassa ja Italiassa tiukat välierätaistelut

Severi Kaukiainen on lähellä Viron mestaruutta, kun Kalev/Cramo on voiton päässä mestaruudesta. Perttu Blomgrenin Domzale on tiukan paikan edessä Slovenian finaalissa ja Ranskassa sekä Italiassa käydään kovaa taistelua finaalipaikoista.

23.5.2024 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Perttu Blomgrenin Domzale Slovenian finaaliin

Perttu Blomgren pääsee taistelemaan Slovenian mestaruudesta Domzalen raivatessa tiensä finaaliin. Virossa finaalit käynnistyivät ja Ranskassa Paris Basketball eteni jatkoon.

20.5.2024 10:14 Suomalaiset ulkomailla

Pudotuspelit käyntiin Ranskassa ja Espanjassa

Ranskassa ja Espanjassa saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikon aikana. Edon Maxhunin ja Daniel Dolencin kaudet puolestaan tulivat päätökseen.

13.5.2024 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Valtosen Granada säilytti sarjapaikkansa – Paris Basketball teki historiaa

Euroopan kentillä saatiin viimeisetkin runkosarjat päätökseen, kun Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa paketoitiin runkosarjat. Suomalaisittain kuului niin hyviä kuin huonoja uutisia.

29.4.2024 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa taipui Mestarien liigan finaalissa

Teneriffa ei onnistunut uusimaan kahden vuoden takaista Mestarien liigan voittoa, kun Malaga oli vahvempi finaalissa. Alexander Madsenin Andorra varmisti sarjapaikkansa Espanjassa ja Edon Maxhuni heitti Le Portelin pudotuspeleihin Ranskassa.

27.4.2024 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa eteni Mestarien liigan finaaliin

Teneriffa pääsee taistelemaan Mestarien liigan voitosta, kun se eteni finaaliin kaatamalla kreikkalaisen Peristerin.

22.4.2024 14:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen johdattamassa Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtonen oli Granadan avainpelaajia joukkueen ottaessa ison askeleen kohti sarjapaikkaa. Severi Kaukiainen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigan finaalissa.

18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

Näytä lisää vastaavia