Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

9.11.2023 09:44 Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

Sasu Salin pääsi juhlimaan suomalaiskohtaamisen voittoa. (Kuva: FIBA Europe)

Madsenin VEF Riika pysyi Teneriffan mukana ensimmäisen puoliajan, mutta sen jälkeen kotijoukkue karkasi ja nappasi samalla 76-55 (35-36)-voiton. Salin täytteli tilastoriviään tasaisesti kolmella pisteellä, kolmella levypallolla ja neljällä syötöllä. Madsen puolestaan heitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön.

Mestarien liigasta ensimmäinen kierros on takana ja Teneriffalla on kaksi voittoa ja yksi tappio. VEF on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

EuroCupissa Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball jatkaa lohkossaan puhtaalla pelillä. Tällä kertaa kaatui kotikentällä Hapoel Tel Aviv 114-87 (54-39). Mikael Jantunen teki varmaa työtä seitsemän pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Severi Kaukiaisen Levice Patrioti hävisi kotonaan romanialaiselle Oradealle selvästi 65-82 (38-40). Kaukiainen saalisti tällä kertaa viisi pistettä, levypallon, neljä syöttöä sekä riiston. Levice taistelee tiukasti lohkon kakkospaikasta.
Ottelutilastot

Ranskassa Edon Maxhunin Le Portelin lento jatkui, kun joukkue kirjautti jo viidennen peräkkäisen voittonsa Metropolitanin kaaduttua vieraskentällä 78-62 (45-35). Maxhuni tuskaili tällä kertaa hieman heittopelinsä kanssa, mutta alusti joukkueensa korin seitsemän kertaa ja teki siinä sivussa myös seitsemän pistettä. Mukaan tarttui myös yksi riisto.

Maxhunin taika joukkueen kanssa jatkuu, sillä Le Portel ei ole hävinnyt kertaakaan hänen liityttyä mukaan.
Ottelutilastot

Henri Kantonen flirttaili jopa tripla-tuplan kanssa Liettuan cupin ottelussa Neptunasia vastaan. Kantonen tilastoi 13 pistettä, 10 levypalloa ja seitsemän syöttöä. Neptunas oli siitä huolimatta vahvempi 109-80 (59-42).
Ottelutilastot

Japanin liigassa Erik Murphyn Gunma Crane Thunders hävisi kotonaan Chiba Jetsille 78-86 (41-42). Murphy oli tehokkaana tilastoiden 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan ja sarakkeet saivat täytettä myös kahdesta syötöstä, kahdesta riistosta ja kahdesta torjunnasta.
Ottelutilastot

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

14.11.2019 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin naulasi voittoheiton sisään ja Teneriffan putkelle jatkoa

Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän heitti voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua Mestarien liigan ottelussa Gaziantepiä vastaan.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

Näytä lisää vastaavia