Edon Maxhuni loisti Virossa, Ranskassa nähtiin suomalaisten yhteenotto

15.3.2021 09:38 Edon Maxhuni osoitti jälleen korintekotaitojaan, kun hän heitti 26 pistettä Viron liigan ottelussa. Ranskassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja suomalaisvalmentajat pääsivät juhlimaan makeita voittoja.

Edon Maxhuni oli jälleen tarkkakätisenä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Viron liigassa Edon Maxhuni oli jälleen elementissään heittäessään 26 pistettä vain 20 minuutissa Pärnun voittaessa TALTECHin selvästi 101-73 (58-35). Maxhuni teki tarkkaa työtä heittäen sekä kahden että kolmen pisteen heittonsa 4/5 sekä vapaaheitot vielä 6/7. Lisäksi hän tilastoi kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti viidennen peräkkäisen voittonsa Ranskan liigassa voitettuaan Chalonin 96-92 (46-43). Strasbourg on sarjassa neljäntenä kahdeksalla voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä nähtiin Susijengin pelaajien kohtaaminen, kun Carl Lindbomin Antibes sai vieraakseen Ilari Seppälän ja Henri Kantosen Aix-Mauriennen. Seppälä ja Kantonen lähtivät kotimatkalle 76-63 (47-30)-voitto mukanaan. Seppälä oli jälleen Aix-Mauriennen parhaimmistoa 13 pisteen, kolmen levypallon ja kolmen riiston tilastoilla. Kantosen tilastoihin kertyi viisi pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja torjunta. Lindbom urakoi 38 minuutissa kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa ja riiston. Molemmilla joukkueilla on kolme voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Erik Murphy palasi Fukushima Firebondsin kokoonpanoon, mutta Firebonds taipui Saga Balloonersille 72-79 (33-34). Murphy sai tilastoihinsa 12 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Joukkueiden toisessa kohtaamisessa Ballooners leijaili selvään 103-69 (45-28)-voittoon. Murphy kasasi kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja torjunnan. Firebonds on Japanin B2-liigassa kuudentena.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim palasi muutaman tappion jälkeen voittojen tielle makeimmalla mahdollisella tavalla, kun Merlins aiheutti sarjakärki Ludwigsburgille kauden toisen tappion 68-58 (40-26)-voitolla. Samalla Merlins katkaisi Ludwigsburgin peräti 18 ottelun mittaisen voittoputken. Merlins on Saksan Bundesliigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin, Aleksi Koskisen ja Daniel Dolencin Swans Gmunden pelasi loppuviikosta kahdesti.

Ensin torstaina Swans sai revanssin Itävallan cupin finaalista voitettuaan Oberwart Gunnersin 96-82 (49-39). Dolenc kasasi seitsemän pistettä, levypallon, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Swans kaatoi St. Pöltenin 81-76 (36-34). Dolenc ehti tilastoida seitsemän pistettä ja viisi levypalloa ennen virhetilinsä täyttymistä. Swans jatkaa Itävallan liigan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Petteri Koponen nappasi kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä Reggianan hävitessä Triestelle 70-96 (36-45). Reggiana on sarjassa 13.
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia