Alexander Madsen ja Elias Valtonen loistivat Mestarien liigassa

13.10.2022 07:32 Mestarien liiga tarjosi voittoja niin suomalaispelaajille kuin valmentajille, kun Alexander Madsen ja Elias Valtonen pistivät parastaan. Myös FIBA Europe Cupin lohkovaihe saatiin vauhtiin.

Alexander Madsen AEK:n ykkösnimi. (Kuva: FIBA Europe)

Elias Valtonen pelasi alkukauden parhaan pelinsä, kun Manresa otti toisen voittonsa Mestarien liigassa kaadettuaan VEF Riian 88-56 (47-29). Valtonen pussitti 17,5 minuutissa 15 pistettä ja saalisti lisäksi kaksi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Alexander Madsen oli joukkueensa johtohahmo, kun AEK haki komean 84-73 (51-36)-voiton Reggio Emiliasta. Madsen rouhi 17 pistettä, seitsemän levypalloa ja riiston.

- Tuntui, että teimme ihan hyvää työtä ensimmäiset 20 minuuttia ja pelasimme kuten halusimme. Siitä huolimatta minusta tuntuu, että meillä on vielä paljon parantamisen varaan. Se on tietenkin positiivinen asia, mutta meidän on päästävä sinne mahdollisimman nopeasti ja naulata nämä pelit aiemmin, Madsen totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lassi Tuovin ennen viimeistä neljännestä keittämät keitokset nostivat Strasbourgin ensin kahdeksan pisteen takamatkalta tasoihin, ja lopulta jatkoajalla 94-89 (36-35, 76-76)-voittoon Bursasta.
Ottelutilastot

Kovan tempun teki myös Tuomas Iisalon luotsaama Bonn kaataessaan koko turnauksen ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Karsiyakan numeroin 83-71 (42-40). Voitto oli samalla Bonnin ensimmäinen Mestarien liigassa.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiova aloitti voitokkaasti kaatamalla Voluntarin 70-61 (32-28). Hopkins jatkoi vahvaa alkukauttaan 14 pisteen, yhden levypallon, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla. Palmin tilastoriville kertyi kuusi pistettä, viisi levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Craiovan kanssa samassa lohkossa pelaavan Edon Maxhunin Merlins Crailsheim hävisi Norrköping Dolphinsin vieraana jatkoajan jälkeen 87-93 (79-79, 41-40). Maxhuni oli varsinaisen peliajan lopussa näkyvässä roolissa nostamalla Merlinsin ensin kolmen pisteen johtoon 12 sekuntia ennen loppua, mutta Dolphins nousi vielä tasoihin. Maxhuni pääsi vielä kokeilemaan voittoheittoa, mutta se jäi eturautaan. Maxhuni oli joukkueen parhaimmistoa 12 pisteen, seitsemän syötön, kolmen levypallon ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden avasi oman urakkansa niukalla 88-92 (38-50)-tappiolla Giants Antwerpenille.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitanen oli Albaceten paras pistemies 14 pisteellä, mutta se ei riittänyt kantamaan voittoon Alicanten pitäessä pisteet kotonaan 86-77 (49-38)-voitolla. Raitasen tilastoriville kirjattiin myös seitsemän levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

Näytä lisää vastaavia