Wilson tarjoili peräti 10 korisyöttöä – Susijengiläisten joukkueet voittoihin Bundesliigassa

15.10.2018 09:36 Jamar Wilson piti syöttöklinikkaa Liettuan liigassa, kun hän auttoi Lietkabelisin voittoon jakamalla peräti kymmenen koriin johtanutta syöttöä. Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä ja vahvan suomalaispanoksen omaa Frankfurt Skyliners nappasi niukan vierasvoiton.

Jamar Wilson johti Lietkabelisin peliä mallikkaasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern München jatkaa Bundesliigassa puhtaalla pelillä, kun se voitti vieraskentällä Braunschweigin 87-61 (36-28). Koponen heitti ottelussa neljä pistettä, kahmi kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja nappasi riiston. Bayern johtaa Bundesliigaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Gordon Herbertin Frankfurt joutui tekemään täyden päivätyön Vechtan vieraana, mutta kairasi voiton jatkoajan jälkeen 88-83 (77-77, 43-35). Shawn Huff avitti joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Erik Murphyn saldoksi muodostui viisi pistettä, kolme levypalloa, syöttö ja torjunta. Frankfurt on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Salinin Malagan vahva alkukausi sai jatkoa

Espanjan liigassa Sasu Salin kuritti entistä seuraansa viiden pisteen edestä, kun Malaga kukisti kotonaan Gran Canarian 89-76 (49-35). Salin tilastoi lisäksi kaksi levypalloa ja syötön. Malaga on aloittanut kauden vahvasti kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Sasu Salin pääsi juhlimaan voittoa entisestä seurastaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan LEB Orossa Matti Nuutisen ja Roope Ahosen Oviedo kärsi kotonaan niukan 81-83 (47-37)-tappion Palencialle. Ahonen pussitti yhdeksän pistettä, jakoi neljä korisyöttöä ja otti yhden levypallon. Nuutinen maalasi tilastolakanalleen kahdeksan pistettä ja kuusi levypalloa. Oviedon saldo kolmen pelin jälkeen on voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Wilson loisti – Lindbomilla vahva iltapuhde

Liettuan liigassa Wilsonin Lietkabelis otti 81-73 (48-40)-voiton Siauliaista. Wilson orkestroi Lietkabelisin hyökkäyspeliä jakamalla peräti 10 syöttöä ja siinä ohessa nakutti kuusi pistettä ja otti nappasi neljä levypalloa. Lietkabelis on aloittanut kautensa hienosti neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin 16 pistettä, kuusi levypalloa, syöttö ja torjunta eivät riittäneet Rosa Radomille voittoon Puolan liigan ottelussa, kun Arka Gdynia haki pisteet 94-77 (54-37)-voitolla. Rosa Radom on kahden ottelun jälkeen vielä voitoitta.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin vahva panos ei riittänyt voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Unkarin liigassa Alex Murphyn Szolnoki Olaj koki avaustappionsa häviten vieraskentällä niukasti Sopronille 81-82 (36-39). Murphy kirjautti seitsemän pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior huilasi, kun Ironi Ness Ziona hävisi Israelin liigan ottelussa Gilboa Galilille 84-95 (43-47). Ness Zionan saldo kahden ottelun jälkeen on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Tuovin ja Mirolybovin joukkueet voittoihin

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti kotiottelussaan selvän 81-61 (36-31)-voiton. Strasbourg on voittanut viidestä ottelustaan kolme.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin Racing on aloittanut kauden vahvasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anton Mirolybovin valmentama Racing Basket jatkaa puhtaalla pelillä Luxemburgin liigassa, kun se voitti vieraskentällä T71:n 64-61 (33-33). Racing on voittanut kaikki neljä otteluaan.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm taipui Giesseninn vieraana 74-86 (32-43). Ulmilla on neljästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

 

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia