Nuorisovalmennusseminaari keräsi 170 valmentajaa Kisakallioon

13.1.2015 Jokavuotinen Nuorisovalmennusseminaari järjestettiin ensimmäistä kertaa koripalloperheen kotiluolassa - Susi Training Centerissä. Hyvät esiintyjät ja oivat olosuhteet houkuttelivat paikalle 170 koripallovalmentajaa.

Nuorisovalmennusseminaari 2015 oli jättimenestys

Viime vuonna Salossa järjestetty Nuorisovalmennusseminaari oli menestys, mutta tänä vuonna osallistujia oli vielä enemmän. Kaikkiaan 170 valmentajaa kokoontui Kisakallioon viettämään viikonloppua mielenkiintoisten esitysten parissa. Kisakallion olosuhteet ja palveluvalmius olivat omiaan kruunaamaan hyvin sujuneen viikonlopun.

Esitykset ja olosuhteet huippuluokkaa

- Seminaarin järjestäminen juuri Kisakalliossa osoittautui nappivalinnaksi. Susi Training Centerin fasiliteetit ja Kisakallion meille perjantai-illaksi järjestämä illallinen Rantamakasiinilla toivat erinomaisen lisän laadukkaaseen esiintyjäkattaukseen, kiittelee seminaaria järjestellyt Jussi Räikkä.

Nuorisovalmennusseminaarin teemana toimi Laatua pelin opettamiseen ja esiintyjinä toimivat koripallovalmennuksen rautaiset ammattilaiset keihäänkärkinään Susijengi-valmentajat Lassi Tuovi ja Jukka Toijala. Muista esityksistä vastasivat MuKi:n Tomi Kaminen, biisonivalmentaja Joonas Iisalo, KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov, Koripalloliiton valmennuksenjohtaja Ari Tammivaara sekä 18-vuotiaiden poikien päävalmentaja Jyri Lohikoski.

- Valmentajakoulutusten tärkeintä antia on aina sisältö ja sen osalta onnistuimme erinomaisesti - kiitos loistavien esiintyjien. Kiitos niille, joille se kuuluu. Selkeänä kehityskohteenamme on tällaisten tapahtumien videointi - ensi kerralla sekin on kunnossa, lupaa Räikkä.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia