Jukka Toijala

183 cm / kg
Syntynyt 1972


Uutisia henkilöstä Jukka Toijala

16.9.2022 09:33 Susijengi

Elä uudelleen ikimuistoinen susikesä 2022!

Lauri Markkasen paluu maajoukkuepaitaan, Shawn Huffin ja Petteri Koposen viimeinen susikesä, Miro Littlen debyytti. Lassi Tuovin paikka uutena päävalmentajana. Neljä perättäistä MM-karsintavoittoa, ikimuistoinen EM-alkulohko Prahassa ja riemukas neljännesvälierävoitto Berliinissä. Elä ikimuistoinen susikesä 2022 kuvin, tekstein ja videopätkin uudelleen!

28.8.2022 10:10 Susijengi

Viron päävalmentaja Jukka Toijala: ”Vaikea sanoa, mikä on tunneskaala tänä iltana”

Jukka Toijalan pian neljättä vuotta valmentama Viron maajoukkue sai lentävän lähdön MM-karsintoihin voittamalla ensimmäisestä kolmesta pelistään kaksi. Vaikka sittemmin joukkue on taipunut neljässä perättäisessä karsintaottelussa, on joukkue Toijalan mukaan strategian mukaisessa aikataulussaan ja enemmän kuin valmis kohtaamiseensa Susijengiä vastaan.

28.7.2020 14:00 Susijengi

Jukka Toijalan Viro saapuu Suomeen tulevaisuuden menestysjoukkueella

Ensimmäistä vuottaan Jukka Toijalan komennossa pelaava Viro väläytteli potentiaaliaan viime viikonlopun kotiturnauksessaan luuttuamalla keski-iältään 22,5-vuotiaalla joukkueella lattiaa niin Liettualla kuin Latviallakin. Toijala uskoo, että Viro on tekemässä 2020-luvun aikana vahvaa nousua taisteluun Baltian ja sitä myötä koko Euroopan koripalloherruudesta.

25.1.2020 08:52 Miesten I divisioona A

HBA-Märsky puhtaalla pelillä miesten I divisioona A:n kärjessä

Miesten Divari-A etenee kovaa vauhtia kohti kevättä. Sarjan keulilla on 14 ottelun jälkeen suvereenilla pelillään HBA-Märsky ja seuraavista sijoista kamppailevat kovilla pelureilla varustetut LoKoKo Bisons, Helsingin NMKY sekä Korikouvot.

23.10.2019 20:20 Pääjuttu

Jukka Toijala Viron miesten maajoukkueen päävalmentajaksi

Viron koripalloliitto on valinnut Jukka Toijalan, 47, maansa päävalmentajaksi. Toijalasta tulee yksi niistä harvoista suomalaisista palloiluvalmentajista, jotka on valittu muun kuin synnyinmaansa maajoukkueen päävalmentajaksi. Toijala jatkaa HBA Märskyn I divisioona A:n päävalmentajana kauden 2019-2020 loppuun asti.

4.10.2019 12:50 Miesten I divisioona A

Miesten Divari A starttaa jälleen – Uusina haastajina Munkkiniemen Kisapojat ja Raiders Basket

Miesten I divisioona A:n kausi 2019-20 pyörähtää käyntiin tänään perjantaina klo 18.30, kun sarjanousija Raiders Basket isännöi divisioonan avauskamppailussa Korikouvoja. Muut joukkueet pääsevät aloittamaan urakkansa viikonlopun aikana.

4.6.2019 08:41 Susijengi

Susijengillä edessään tiivis ja intensiivinen kesä

Päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt 29 ehdokasta Susijengin kesän 2019 leiritykseen. Koripalloliiton elokuiseen 80-vuotisjuhlaturnaukseen huipentuva maajoukkueohjelma pelataan tiiviissä yhteistyössä miesten haastajamaajoukkueen kanssa. Vuorossa on myös ensikartoitus marraskuussa alkavia EM-karsintoja kohti.

3.3.2019 22:42 Susijengi

Murphy ja Koponen joukkueidensa parhaat pistemiehet – Murphylle komeasti 20 pinnaa

Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

14.2.2019 14:17 Susijengi

Susijengi nimetty helmikuun ratkaisevaan MM-karsintaikkunaan

Päävalmentaja Henrik Dettmann on lähettänyt kuudelletoista pelaajalle kutsun osallistua Susijengin viimeisen ja ratkaisevan MM-karsintaikkunan maanantaina käynnistyvään leiritykseen. Susijengin matkalla kohti Kiinan MM-kisoja viimeiset kannot kaskessa ovat lohkokärki Ranska sekä Susijengin kanssa viimeisestä kisapaikasta kisaava Venäjä.

10.2.2019 09:49 Susijengi

Espanjassa ja Puolassa nähtiin suomalaiskohtaamiset - Salinin Malaga dramaattiseen voittoon

Espanjan ja Puolan liigoissa nähtiin lauantaina suomalaiskohtaamiset. Espanjassa Sasu Salinin Malaga voitti dramaattisesti Erik Murphyn Manresan ja Puolassa Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot kaatoi Carl Lindbomin Rosa Radomin.

4.2.2019 09:04 Susijengi

Salin ja Murphy juhlivat maukkaita voittoja Espanjassa

Erik Murphy debytoi voittoisasti Espanjan liigassa ja Sasu Salin pääsi juhlimaan voittoa Real Madridista. Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern Münchenin voittokulku jatkui ja Saksassa nähtiin myös suomalaisvalmentajien kohtaaminen.

28.1.2019 07:39 Susijengi

Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

20.1.2019 22:24 Susijengi

Lindbom ja Ahonen ranteet kuumina – Wilson juhli makeaa voittoa

Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat tehokkaalla pelipäällä viikonlopun otteluissa ja Jamar Wilson pääsi juhlimaan komeaa päänahkaa Liettuan liigassa.

14.1.2019 08:47 Susijengi

Koponen auttoi Bayern Münchenin voittoihin – Susijengiläiset hyvässä iskussa

Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin tehopelaajia loppuviikosta, kun saksalaisjoukkue nappasi nimiinsä voitot Euroliigassa ja Bundesliigassa. Espanjassa Sasu Salin pääsi tärkeän voiton makuun ja lisäksi Erik Murphy, Jamar Wilson, Antti Kanervo ja Carl Lindbom tehtailivat taas kovia pistemääriä.

6.1.2019 23:44 Susijengi

Crailsheim vei Bundesliigan suomalaiskohtaamisen – Wilson ja Lindbom tehokkaina

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim otti makean voiton Saksan Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa. Jamar Wilson ja Carl Lindbom sen sijaan säväyttivät kovilla pistemäärillään.

4.1.2019 07:07 Susijengi

Lindbom loisti Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käynnistyivät

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

30.12.2018 23:51 Susijengi

Koposen Bayernin vahva vire jatkui – Huff käsi kuumana

Petteri Koposen edustama Bayern München otti neljännen voittonsa Euroliigassa viidessä viime pelissään joukkueen voitettua Buducnostin ja kruunasi loppuvuotensa jatkamalla puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Shawn Huff, Sasu Salin, Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat niin ikään hyvässä iskussa.

23.12.2018 23:13 Susijengi

Susijengin pelaajat hyvässä heitossa

Peräti viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin loppuviikon peleissä Euroopan korisparketeilla. Ilonaiheisiin kuului myös Jukka Toijalan ensimmäinen voitto Sopotin peräsimessä.

17.12.2018 08:06 Susijengi

Koponen loisti Bayern Münchenin voitossa – Salin juhli Barcelonan kaatoa

Petteri Koponen oli avainroolissa, kun Bayern München jatkoi puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Sasu Salinin ja Malagan vahva kausi Espanjan liigassa sai jatkoa komealla voitolla kärkijoukkue Barcelonasta.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

Näytä lisää vastaavia