Talouden, teknologian ja urheilun ilmiöitä -seminaari Salossa 27.3.

20.2.2018 Finnish Basketball Hall of Fame ja Salon Vilpas järjestävät ilmiöitä eri näkökulmista käsittelevän seminaarin Salo IOT Campuksella 27.3. klo 12.15-16.15. Seminaarin avulla verkotetaan ihmisiä yhteen ja tuetaan goodwill-hengessä molempia toimijoita.

 

Salossa järjestettävän seminaarin teema: Ilmiöiden evoluutio synnystä hyödyntämiseen. Esiintyjät käsittelevät ilmiöitä omista näkökulmistaan. Koripalloväelle erityismielenkiintoa tuovat EM-kisojen asiakastyytyväisyyttä ja yritysyhteistyötä esittelevä Susijengi- ja EM-kisailmiöön liittyvä Ari Tammivaaran esitys. Vastaavasti Juho Nenonen pureutuu Vilpas-ilmiöön, jossa on omat ainutlaatuiset piirteensä suomalaisessa palloilukulttuurissa.

 

Ilmiöiden innovatiivisuutta ja yritysnäkökulmaa edustavat puheenvuoroissaan professori Anssi Vanjoki, puheenjohtaja Jari Raitanen Work Pilotsista ja Rovion Petri Hyökyranta.

Esiintyjät:

  • Jari Raitanen (Puheenjohtaja, Work Pilots oy): Jakamistalous ilmiönä
  • Anssi Vanjoki (Professor of Practise): Ilmiöt teknologian ja digitaalisuuden näkökulmasta
  • Petri Hyökyranta (Chief Technology Officer, Rovio): Rovio-ilmiöt
  • Ari Tammivaara (Pääsihteeri, koripallon EM-kisat 2017): Susijengi-ilmiö ja EM-kisojen asiakastyytyväisyys/yritysyhteistyö
  • Juho Nenonen (Toimitusjohtaja SportSpot Oy ja Susijengi & Salon Vilpas): Vilpas-ilmiö

Seminaarin hintaan kuuluu pääsylippu illan Korisliigaotteluun Vilpas -Korihait. Verkostoitumisesta kiinnostuneet voivat hankkia VIP-paketin, johon kuuluu ruokailu ja kahvitilaisuus Korisliigaottelun yhteydessä. Lisäksi järjestetään mahdollisuus osallistua seminaariin myös etäyhteyden kautta, jotta mahdollistetaan kaikkien halukkaiden osallistuminen seminaariin.

Lisätietoa seminaarista ja ilmoittautumiset: TÄSTÄ.
 

Koripallon alumnitoiminnan käynnistävä kiertue Turussa, Tampereella ja Helsingissä

Suomalaiselle koripallolle alumniverkoston osaaminen ja asiantuntemus ovat tärkeitä resursseja, joka voi hyödyttää niin lajin kokonaisvaltaista kehittymistä kuin esim. pelaajien ammattimaisten harjoitusmahdollisuuksien paranemista ja työelämävalmennuksen saamista peliuran ohessa. Alumnitoiminta mahdollistaa myös alumnien tehokkaamman verkottumisen keskenään. Alumnitoimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja haluun antaa lajille takaisin omaa panostaan.

Koripallomuseon näyttely Malmilla joudutaan sulkemaan

Finnish Basketball Hall of Fame avasi elokuussa 2016 näyttelyn Malmilla yhteistyökumppanin, Korispisteen, tarjoamiin tiloihin. Nyt yhteistyötaho tarvitsee museon käyttämän tilan omaan liiketoimintaan, joten näyttely suljetaan viimeistään kesäkuussa 2018.

Finnish Basketball Hall of Fame sai merkittävän tukijan Amerin Kulttuurisäätiöstä

Amerin Kulttuurisäätiö on myöntänyt Finnish Basketball Hall of Fame - Koripallomuseolle 10000 €:n vuotuisen tuen neljäksi vuodeksi (2018-2021). Tarkoituksena tuen avulla on luoda toiminnasta yhä yhteisöllisempää ja osallistavampaa digitaalisuuden, alumniuden sekä Kohtaamisia-tapahtumien jatkon myötä.

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

11.6.2019 10:09 Koripalloliitto tiedottaa

Juhlaturnauksen yhteydessä Arvokas iltapäivä -seminaari 17.8.

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Suomen Koripallomuseon kanssa Arvokas iltapäivä -seminaarin lauantaina 17.8. Tapahtuman tuotto menee Koripallomuseon työhön sekä We deliver -rahastoon, jonka avulla tuetaan vähävaraisten perheiden koripalloharrastusta.

3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

27.2.2019 16:11 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliiton organisaatioon muutoksia

Suomen Koripalloliiton henkilöstöorganisaatiossa tapahtuu toimenkuvamuutoksia miesten MM-karsintarupeaman päätyttyä. Lisäksi tiedottaja Suvi Hakkaraisen korvaa liiton organisaatiossa Henri Inki.

18.1.2019 09:32 Koripalloliitto tiedottaa

Lea Hakala nimettiin suomalaisen urheilun Hall of Fameen

Suomen kaikkien aikojen naiskoripalloilija Lea Hakala nimettiin torstaina Helsingissä järjestetyssä Urheilugaalassa suomalaisen urheilun kunniagalleriaan, Hall of Fameen.

3.1.2019 13:58 Koripalloliitto tiedottaa

Juhlavuoden ”Throwback Thursday” tuo someen suomikoriksen huippuhetkiä

Koripalloliitto viettää alkaneena vuonna 80-vuotisjuhlaansa. Juhlan kunniaksi tahdomme muistella yhdessä ystäviemme kanssa suomikoriksen historian huippuhetkiä vuosien varrelta.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

Näytä lisää vastaavia