Tuomas Iisalon Bonnille kymmenen peräkkäistä voittoa täyteen

1.4.2023 09:44 Tuomas Iisalon luotsaama Bonn jyrää vahvasti Saksan Bundesliigassa, kun se kirjautti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa. Sasu Salinin Teneriffa vankisti asemiaan Espanjassa neljän parhaan joukossa.

Tuomas Iisalo on siivittänyt Bonnin huippuvireeseen. (Kuva: FIBA Europe)

Bonn kaatoi kotonaan Ludwigsburgin 91-75 (41-41) ja nyt sen voittoputki on Mestarien liigan ottelut mukaan lukien 15 ottelun mittainen. Bonn on hävinnyt viimeksi 2,5 kuukautta sitten. Bonn jatkaa Bundesliigan kärjessä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffan vahva toinen puoliaika oli liikaa Manresalle, kun Teneriffa vankisti asemiaan neljän kärjessä 100-87 (51-59). Salin kasasi 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Remu Raitasen Albacete koki seitsemännen peräkkäisen tappionsa Palencian hakiessa 88-80 (44-43)-vierasvoiton. Raitasen tilastorivi täyttyi kahdesta pisteestä, kahdesta levypallosta ja kahdesta syötöstä. Albacete on jaetulla viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova putosi toisella puoliajalla Timisoaran kyydistä taipuen lopulta kotikentällään 69-80 (39-29). Palmi heitti seitsemän pistettä, nappasi levypallon ja antoi kaksi syöttöä. Hopkinsin tilastoihin kertyi kaksi pistettä.
Ottelutilastot

Islannissa Aapeli Alanen lähenteli tupla-tuplaa 21 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla, mutta KR hävisi kotonaan Stjarnanille 100-118 (46-66). Alanen sai tililleen myös riiston.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin voittoputki katkesi, kun Gunners Oberwart haki pisteet 84-81 (48-55)-voitolla. Tappiosta huolimatta Swans jatkaa sarjassa kakkosena.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

Näytä lisää vastaavia