Aapeli Alanen

201 cm / 86 kg
Syntynyt 1996


Uutisia henkilöstä Aapeli Alanen

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

6.1.2024 20:59 Korisliiga

Koivisto järjesti kolmosjuhlat – Vilpas täpärästi Kouvoja vahvempi

Mikko Koivisto sylki kaukoheittoja, kun Salon Vilpas vei kotivoiton tuplajatkoaikaväännöstä.

15.10.2023 21:04 Korisliiga

Kouvot haki sarjapisteet Tampereelta – Joel Mäntynen rikkoi piste-ennätyksensä

Tampereen Pyrintö kärsi 84–107-kotitappion Kouvoille.

28.9.2023 19:00 Korisliiga

Aapeli Alanen juoksee kenttää tänä vuonna Kouvot-paidassa – ”Pelityylimme vaatii sopeutumista ja poikkeuksellista ratkaisukykyä”

Muualla Euroopassa kolme viimeisintä pelivuottaan viettänyt laituri Aapeli Alanen on liittynyt Jyri Lehtosen valmentamaan Kouvoihin, ja luvassa on pelaajan mukaan nopeaa toimintaa, joka aiheuttaa vastustajille varmasti valmistautumisvaikeuksia.

1.4.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon Bonnille kymmenen peräkkäistä voittoa täyteen

Tuomas Iisalon luotsaama Bonn jyrää vahvasti Saksan Bundesliigassa, kun se kirjautti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa. Sasu Salinin Teneriffa vankisti asemiaan Espanjassa neljän parhaan joukossa.

27.3.2023 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen juhli kovaa päänahkaa

Alexander Madsen pääsi juhlimaan Ateenan paikalliskamppailussa, kun AEK kaatoi suurseura Panathinaikosin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

20.3.2023 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin liekitti Teneriffan voittoon – Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni voittojen takuumiehiä

Sasu Salin oli hyvässä heittovireessä, kun Teneriffa tukevoitti asemiaan Espanjan liigan kärkinelikossa. Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat myös hyvässä iskussa joukkueidensa voitoissa.

13.3.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Rostock pönkitti pudotuspelihaaveita tärkeällä voitolla

Elias Valtosen Seawolves Rostock nousi pudotuspelipaikan kantaan, kun se otti viikonloppuna tärkeän voiton. Tärkeitä voittoja juhlivat myös Sasu Salin, Mikael Jantunen ja Alexander Madsen.

9.3.2023 09:20 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn varmistivat puolivälieräpaikat Mestarien liigassa

Teneriffa jatkaa Mestarien liigan voiton puolustamista, kun se sinetöi paikan puolivälieriin. Saman tempun teki Tuomas Iisalon valmentama Bonn. He saattavat saada seuraa vielä Alexander Madsenin AEK:sta, joka otti ison voiton.

18.2.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa eteni Espanjan cupin välieriin

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana ja Sasu Salinin Teneriffa raivasi tiensä välieriin. Kreikan cupissa Alexander Madsenin AEK eteni niin ikään välieriin.

12.2.2023 08:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin siivitti Teneriffan FIBA Intercontinental Cupin finaaliin

Sasu Salin oli tarkkakätisenä, kun Teneriffa eteni FIBA Intercontinental Cupin finaaliin ja Shawn Hopkins johdatti Craiovan Romanian cupin välieriin. Mikael Jantunen auttoi Trevison tärkeään voittoon Italiassa.

30.1.2023 11:04 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa jatkaa vahvasti Espanjassa

Sasu Salinin joukkue Teneriffa jatkaa vahvaa kauttaan Espanjan liigassa, kun kanarialaisjoukkue kolkuttelee kärkisijoja. Elias Valtonen pääsi tuulettamaan tärkeää voittoa Saksassa.

21.1.2023 09:32 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen urakoi alkuviikosta

Elias Valtonen ehti olla jo kahdesti tositoimissa Saksan Bundesliigassa viikon aikana. Edon Maxhunin Merlins Crailsheim koki harmittavan tappion FIBA Europe Cupissa.

31.12.2022 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa komeaan voittoon vuoden päätöksessä

Sasu Salinin edustama Teneriffa lähtee vuoteen 2023 Espanjan liigan sarjakakkosena päätettyään vuotensa voittoon. Japanissa Alex Murphyn tehot eivät riittäneet Hokkaidolle voittoisaan vuoden päätökseen.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

12.12.2022 09:20 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella lupaava debyytti Rostockissa

Elias Valtonen teki ensiesiintymisensä Saksan Bundesliigassa Rostock Seawolvesin riveissä ja pelasi heti mallikkaasti. Aatu Kivimäki oli niin ikään iskussa Saksassa, Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa Espanjassa ja Shawn Hopkins esiintyi väkevästi Romaniassa.

5.12.2022 07:58 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Raitanen huippuiskussa Espanjassa – Madsen juhli kovaa voittoa

Sasu Salin ja Remu Raitanen paukuttivat kovat pisteet tauluun viikonloppuna Espanjan kentillä ja Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun AEK voitti Kreikan liigan kärkikamppailun.

2.6.2022 13:42 Suomalaiset ulkomailla

Vahva loppukausi jätti Aapeli Alaselle hyvän maun – ”Siinä tuli hyviä pelejä”

Aapeli Alanen vietti ensimmäisen kokonaisen kautensa ulkomailla, kun hän pelasi menneen kauden Itävallan liigassa St. Pöltenin joukkueessa. Alanen kuului joukkueensa avainpelaajiin läpi kauden.

5.5.2022 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Järvi lähellä jatkopaikkaa

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa pudotuspelit käynnistyivät suomalaisittain hienosti, kun Topias Palmin ja Okko Järven joukkueet ottivat tiukan otteen jatkopaikasta.

2.5.2022 07:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsenilla kolmas pokaali tähtäimessä – Jantuselle vuoden kuudennen pelaajan palkinto

Mikael Jantunen sai hienosti alkaneen ammattilaisuransa ensimmäisen henkilökohtaisen palkinnon, kun hänet valittiin Belgian ja Hollannin yhteisliigan vuoden parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi. Alexander Madsenin VEF Riika eteni Latvian liigan finaaliin.

Näytä lisää vastaavia