Maxhuni ja Seppälä koville pisteille

5.2.2021 22:18 Ilari Seppälä ja Edon Maxhuni olivat alkuviikon suomalaisonnistujia, mutta heidän tehopelinsä eivät riittäneet voittoon.

Edon Maxhuni pelaa hienoa kautta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Seppälän heittokäsi oli kuumana hänen nakuttaessaan 17 pistettä, mutta Aix-Maurienne taipui Saint-Quentin vieraana 66-83 (31-47). Seppälä tilastoi myös kaksi syöttöä. Henri Kantosen tilastoriville kirjattiin kolme pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Ranskan LM1:ssä Marius van Andringa pääsi voiton makuun, kun Lorient kaatoi Vanvesin 80-77 (42-36). Van Andringa kasasi neljä pistettä ja levypallon. Lorient johtaa lohkoaan voitettuaan 12 pelistään yhdeksän.
Ottelutilastot

Maxhuni heitti Pärnulle 19 pistettä tuoden joukkueensa viime hetkillä tasoihin kolmen pisteen heitollaan, mutta Rakvere Tarvas korjasi pisteet 86-84 (35-43)-voitolla. Maxhuni teki esityön lisäksi kuuteen koriin ja otti yhden riiston.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden jatkaa vahvasti Itävallan liigassa voitettuaan GGMT Wienin 82-67 (43-28). Daniel Dolencin tilastoriville kirjattiin kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Swans johtaa Itävallan liigaa.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Elias Valtonen oli vielä sivussa, kun Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi Ehingen Urspringille 103-113 (54-52). Tigersillä on viisi voittoa ja 10 tappiota.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa nähdään suomalaiskohtaaminen

Viikolla arvottiin myös Mestarien liigan ja FIBA Europe Cupin jatko-ottelut.

Mestarien liigassa arvottiin jatkolohkot ja J-lohkossa nähdään vahva suomalaisedustus, kun Sasu Salinin sekä Emir Sulejmanovicin Teneriffa arvottiin Alexander Madsenin VEF Riian kanssa samaan lohkoon. Lohkon muut joukkueet ovat hallitseva Mestarien liigan voittaja espanjalainen San Pablo Burgos ja bosnialainen Igokea.

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg sai omaan lohkoonsa turkkilaisen Türk Telekomin, venäläisen Nizhni Novgorodin ja kreikkalaisen AEK:n.

- Tämä on mielenkiintoinen lohko. Kohtaamme kolme joukkuetta, joiden tyyli on erilainen kuin mihin olemme tottuneet Ranskan liigassa. AEK on suosikki jokaisella Mestarien liigan kaudella ja heillä on paljon kokemusta tällaisesta kilpailusta, Tuovi pohti lohkoa Strasbourgin sivuilla.

Mestarien liigan jatkolohkon ottelut käynnistyvät 2.3. ja lohkot saadaan päätökseen 7.4.

FIBA Europe Cupissa arvottiin neljännes- ja puolivälierien otteluparit. Petteri Koposen Reggio Emilia kohtaa romanialaisen Sibiun. Mikäli Reggio Emilia voittaa ottelun, saa se puolivälierissä vastaansa voittajan otteluparista Dnipro-Oradea. Neljännes- ja puolivälierät pelataan kuplassa 23.-25.3. Kuplan voittaja etenee Final Four –lopputurnaukseen.

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

Näytä lisää vastaavia