Elias Valtonen merkittävässä roolissa Manresan voitossa Mestarien liigassa

14.10.2021 09:04 Elias Valtonen auttoi Manresan komeaan voittoon Mestarien liigan ottelussa Hapoel Jerusalemia vastaan. Edon Maxhuni oli sen sijaan liekeissä FIBA Europe Cupin debyytissään.

Elias Valtonen auttoi Manresan voittoon. (Kuva: FIBA)

Valtonen pääsi juhlimaan 73-68 (32-33)-voittoa Hapoel Jerusalemista. Valtonen oli ottelun loppuhetkillä mukana sekä hyvässä että pahassa. Hänen kolmen pisteen heitollaan Manresa nousi 69-67-johtoon 37 sekuntia ennen loppua. Reilut 20 sekuntia myöhemmin Valtosella oli mahdollisuus iskeä ottelulle naula vapaaheittoviivalta, mutta hän heitti molemmat ohi. Sen jälkeen hänelle tuli vielä menetys sisäänheitossa, mutta Jerusalem ei onnistunut käyttämään omaa mahdollisuuttaan. Kaikki päättyi Valtosenkin kohdalta positiivisesti, kun hän häiritsi Jerusalemin viime sekuntien sisäänheittoa sen verran, että kotijoukkue sortui menetykseen. Näin Manresa pääsi juhlimaan tärkeää voittoa. Valtonen heitti kuusi pistettä, otti viisi levypalloa ja torjui kahdesti.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa jatkoi voitokasta taivaltaan jättämällä Dinamo Sassarin vaille mahdollisuuksia voittamalla 87-67 (38-21). Viime kierroksella 33 pistettä heittäneen Salinin käsi oli vähän viileämpi tällä kertaa ja hän heitti kaksi pistettä, otti kolme levypalloa, antoi syötön ja riisti kahdesti. Emir Sulejmanovicin näppeihin tarttui kaksi levypalloa. Teneriffalla on nyt kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa nähtiin myös suomalaisten kohtaaminen, kun Mikael Jantunen toivotti Lassi Tuovin tervetulleeksi Oostendeen. Tuovi kiitti ja lähti Strasbourgiin 83-77 (39-38)-voitto tuliaisinaan. Jantunen kasasi 10 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan. Strasbourg on voittanut molemmat pelinsä, kun taas Oostende on hävinnyt molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni siivitti Heroes Den Boschin 78-73 (39-37)-voittoon portugalilaisesta Benficasta. Maxhuni sinetöi Heroesin voiton viimeisen minuutin vapareillaan. Yhteensä hän keräsi 21 pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja torjunnan.

- Alussa koko joukkuetta ehkä vähän jännitti, kun tämä oli monelle ensimmäinen europeli. Loppua kohden saimme hommaa kasaan ja otimme vierasvoiton vaikeasta vastustajasta. Hyvä voitto meille, Maxhuni mietti ottelua.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Carl Lindbomin Trefl Sopot sen sijaan koki kirvelevän 68-69 (35-40)-tappion Kiova-Basketille. Lindbomille kertyi viisi pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik ja Alex Murphyn Fukushima kohtasi alkuviikon aikana kahdesti Nagoya Fighting Eaglesin. Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds voitti niukasti 72-71 (31-34). Erik lähenteli tupla-tuplaa yhdeksän pisteen, 11 levypallon, neljän syötön, kolmen riiston ja kahden torjunnan tilastoilla. Alex saalisti seitsemän pistettä, viisi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa Fighting Eagles sai revanssin 81-71 (35-30)-voitolla. Tällä kertaa oli Alexin vuoro flirttailla tupla-tuplan kanssa yhdeksällä pisteellä ja yhdeksällä levypallolla ja lisäksi riville kertyi neljä syöttöä ja torjunta. Erikille merkittiin viisi pistettä, kolme levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolenc pääsi juhlimaan niukkaa 63-62-voittoa Les Sablesin kaataessa Poitiersin. Dolenc sai sekä piste- että levypallotilastoon kuusi merkintää ja lisäksi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

 
11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

3.11.2021 23:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsen säväytti donkillaan – Seppälä ja Dolenc kovassa pistevireessä

Alexander Madsen auttoi vahvalla pelillään VEF Riian avausvoittoon Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc esittivät myös parastaan, mutta Carl Lindbom sekä Edon Maxhuni kokivat viimeisen sekunnin tappiot FIBA Europe Cupissa.

25.3.2021 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Reggiana raivasi tiensä jatkoon FIBA Europe Cupissa – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

FIBA Europe Cupissa pelataan tällä viikolla 16 parhaan joukkueen kesken pelattavat pudotuspelilohkot. Petteri Koposen Reggiana selvitti tieltään ensimmäisen esteen ennen kauden päättävää Final Four –turnausta voittamalla romanialaisen Sibiun. Elias Valtonen oli taas hurjana Saksassa ja Erik Murphy merkkautti tupla-tuplan Japanissa.

5.2.2021 22:18 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Seppälä koville pisteille

Ilari Seppälä ja Edon Maxhuni olivat alkuviikon suomalaisonnistujia, mutta heidän tehopelinsä eivät riittäneet voittoon.

28.1.2021 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaispelaajille voittoja eurokentillä – Petteri Koposen sihti kunnossa

Alexander Madsen pääsi syntymäpäivänsä lisäksi juhlimaan jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun VEF Riika puristi jatkoon. Petteri Koponen ja Carl Lindbom aloittivat lohkovaiheen pelit FIBA Europe Cupissa.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

11.10.2018 07:47 Susijengi

Salinin Malaga vei EuroCupin suomalaiskohtaamisen

EuroCupissa nähtiin harvinaista herkkua, kun pelikentällä oli samanaikaisesti kolme suomalaispeluria Malagan ja Frankfurtin välisessä ottelussa.

28.10.2021 09:49 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille tappioita eurokentillä

Voitot karttoivat Susijengin pelaajia keskiviikon europeleissä. Sasu Salinin Teneriffa koki avaustappionsa Mestarien liigassa ja Edon Maxhunin sekä Carl Lindbomin joukkueet kokivat tappiot FIBA Europe Cupissa.

26.10.2021 23:46 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen isoissa rooleissa Mestarien liigassa

Elias Valtonen ja Mikael Jantunen olivat joukkueiden avainpelaajia Mestarien liigassa tiistaina.

23.10.2021 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin joukkue jatkaa puhtaalla pelillä FIBA Europe Cupissa

Heroes Den Bosch otti toisen voittonsa FIBA Europe Cupissa Edon Maxhunin jaellessa peräti kahdeksan syöttöä. Mikael Jantunen sen sijaan ratkaisi Oostendelle voiton Belgiassa.

7.10.2021 00:09 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tykitti 33 pistettä Mestarien liigassa - "Aika paljon sain palloa”

Mestarien liiga pyörähti käyntiin alkuviikolla. Sasu Salin oli pitelemätön heittäessään upeat 33 pistettä Teneriffan voitossa. Elias Valtonen ja Mikael Jantunen tekivät debyyttinsä Mestarien liigassa ja Lassi Tuovi pääsi juhlimaan niukkaa voittoa.

30.5.2021 21:31 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen sai ehjän kauden - "Kehitystä tapahtui”

Alexander Madsen pääsi juhlimaan uransa toista Latvian mestaruutta, kun VEF Riika jyräsi mestariksi. Henkilökohtaisella tasolla Madsen välttyi pahimmilta loukkaantumisilta ja ainoa takaisku kauden aikana oli sairastuminen koronavirukseen.

10.5.2021 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

Näytä lisää vastaavia