Salin tehokkaana tärkeässä voitossa – Wilsonin runkosarja päätökseen

11.5.2019 06:58 Sasu Salin lukeutui Malagan tehokkaimpiin pelaajiin, kun Malaga nappasi tärkeän voiton Espanjan liigassa. Roope Ahosen huippuilta oli laiha lohtu LEB Oron pudotuspelien avauksessa ja Jamar Wilsonin runkosarja päättyi voitollisesti Liettuassa.

Sasu Salin oli jälleen hyvässä heittovireessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Malaga otti tärkeän voiton taistelussa pudotuspelien kotiedusta kaatamalla Fuenlabradan 89-84 (37-41). Salin oli vahvassa vireessä 15 pisteellä, viidellä levypallolla ja syötöllä. Malaga on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Erik Murphyn Manresa hävisi kotikentällään harmittavasti Andoralle 64-77 (38-44). Murphy sai vartissa tilastokirjoihinsa neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan. Manresa taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen tällä hetkellä yhdeksäs.
Ottelutilastot

LEB Orossa Ahonen loisti joukkueensa parhaana pistemiehenä heittämällä 18 pinnaa, mutta Oviedo taipui pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa Ourenselle 76-80 (29-43). Ahonen kasasi tilastoihinsa myös yhden levypallon ja peräti kahdeksan syöttöä. Final Four -turnaukseen pääseminen vaatii kolme voittoa.
Ottelutilastot

Iisalon ja Vertion Crailsheimille elintärkeä voitto

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim taistelee edelleen sarjapaikastaan, kun Crailsheim voitti vieraskentällä Jenan niukasti 91-88 (54-55). Päätöskierroksen ottelussa Crailsheim kohtaa sarjakakkosen Oldenburgin ja tarvitsee voiton säilyäkseen sarjassa.

Voitto oli Crailsheimille kauden kahdeksas, joka sivuaa samalla sen Bundesliigan voittoennätystä.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon luotsaama Crailsheim jatkaa taistelua sarjapaikastaan. (Kuva: Oma Design)

Runkosarjan voiton jo varmistanut Bayern München tyylitteli hurjan päätösneljänneksen (31-11) siivittämänä 95-72 (40-39)-voiton Ulmista. Petteri Koponen sai yhden kolmen pisteen heiton sisään ja koristeli tilastojaan myös yhdellä levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

Shawn Huffin kipparoiman ja Gordon sekä Daniel Herbertin valmentaman Frankfurtin pudotuspelihaaveet murenivat joukkueen hävitessä Braunschweigin vieraana 77-95 (47-47). Huff auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen, kolmen levypallon ja yhden syötön tilastoilla. Frankfurt on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Wilsonin runkosarja päätökseen Liettuassa

Wilson oli hyvässä pelivireessä 10 pisteen, viiden syötön, kahden levypallon ja kahden riiston saldollaan, kun hänen seuransa Lietkabelis voitti vieraskentällä BC Prienain 78-70 (35-30). Lietkabelis sijoittui runkosarjassa neljänneksi 23 voiton ja 13 tappion saldolla. Se kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Pieno zvaigzdesin.

Wilson tilastoi runkosarjan aikana keskiarvoikseen 11,0 pistettä, 3,0 levypalloa ja 3,3 syöttöä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg hävisi kotonaan selvästi Monacolle 71-101 (31-46). Strasbourg on nyt kahdeksantena sarjassa.
Ottelutilastot

 
1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

Näytä lisää vastaavia