Kouvottaret nappasi selvän voiton

26.10.2021 21:12 Naisten Korisliigassa pelattiin yksi ottelu. Siinä Kouvottaret voitti kotonaan Catzin 101-67.

Elli Salovaara oli loistovireessä. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Avauspuolikkaalla kotijoukkue vei molemmat jaksot. Erityisesti avausjaksolla kouvolalaiset onnistuivat puolustuspelissä. Puoliajalle mentiin tilanteessa 53-33.

Kolmannella jaksolla Catz sai hetkellisesti oman pelinsä paremmin toimimaan. Sen takia nähtiinkin ottelun tasaisin neljännes. Kotijohto kuitenkin kasvoi lopulta 24 pisteeseen.

Päätösjaksolla Kouvottaret varmisteli voiton. Se vei jakson nimiinsä ja voitti ottelun lopulta 101-67.

Kotijoukkueen vaihtopenkki oli huomattavasti paremmassa iskussa ottelussa. Kouvolalaisten penkiltä aloittaneilla pelaajille merkittiin lopulta 37 pistettä, kun vieraiden vaihtopenkki jäi 16 pisteeseen.

Elli Salovaaralta nähtiin uran ennätyspisteet. Hän upotti 17 pistettä. Myös ensimmäistä kauttaan Korisliigassa pelaava Johanna Räty heitti pisteennätyksensä uusiksi. Hän säkitti 15 pistettä. Vieraista Brianna Cummings teki 16 pistettä.

Ottelutilasto

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.