Maxhuni ja Jantunen taas voiton makuun Ranskassa

13.11.2023 09:47 Edon Maxhunin Le Portel ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoivat vahvaa virettään Ranskan liigassa. Espanjassa Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa.

Edon Maxhuni ei ole vielä hävinnyt Ranskassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Edon Maxhunin Le Portel otti kuudennen peräkkäisen voittonsa Ranskan liigassa kaataessaan Bloisin vieraskentällä 80-71 (38-34). Maxhuni oli jälleen vahvalla pelipäällä 15 pisteen,  kahden levypallon, seitsemän syötön ja riiston tilastoilla. Viidellä peräkkäisellä tappiolla aloittanut Le Portel on noussut jo pudotuspelipaikan tuntumaan.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoi niin ikään voittoisasti, kun Cholet kaatui vieraskentällä 77-70 (36-47). Tuomas Iisalon puoliajan palopuhe tepsi, sillä pariisilaiset veivät kolmannen neljänneksen nimiinsä 24-5 pohjustaen voiton. Jantunen kantoi kortensa kekoon seitsemän pisteen ja viiden levypallon tilastoilla. Paris Basketball jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Aiemmin viikolla Strasbourgin apuvalmentajaksi siirtynyt Mikko Larkas sai uudessa seurassaan tappiollisen startin, kun Chalon/Saone oli kotonaan vahvempi 101-9 (59-44). Strasbourg on 15 neljällä voitolla ja seitsemällä tappiolla.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa nappasi Espanjan liigassa makoisan voiton kaataessaan Andorran 90-86 (49-35). Valtonen kasasi seitsemän pistettä, kaksi levypalloa ja torjunnan. Manresa paranteli voittosaldoaan nyt viiteen voittoon ja neljään tappioon.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sasu Salinin Teneriffa taipui puolestaan Barcelonan vieraana 83-94 (35-40). Salin sai tilastoikseen viisi pistettä, syötön ja riiston. Teneriffalla on neljä voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitasen vahva vire kantoi Caceresin takaisin voittojen tielle Leyma Corunan kaatuessa 84-81 (41-39). Raitanen lähenteli tupla-tuplaa 14 pisteen, yhdeksän levypallon ja syötön tilastoilla. Voitto oli Caceresille kauden kolmas.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Estudiantes jatkaa sarjakärjessä voitettuaan Fuenlabradan 80-55 (37-21). Murphy täytteli tilastosarakkeita viidellä pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Jacob Grandisonin Menorca puolestaan taipui Ourenselle kotonaan 50-74 (28-32) Grandisonin heittäessä kaksi pistettä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Virtus Bologna ei pystynyt pysäyttämään Real Madridin menoa Euroliigassa, vaan taipui vieraskentällä 74-100 (37-53). Bolognalla on nyt Euroliigassa viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Italian liigassa Bologna jatkoi voittoisasti kaataessaan Trevison 91-77 (45-35). Bologna johtaa sarjaa kuuden voiton ja yhden tappion saldolla.
Ottelutilastot

Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane taipui Ozzanolle 56-80 (28-36). Niemi kasasi tilastoikseen 11 pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Tindastollin vieraskentällä 84-78 (40-32). Kanervo maalaili tilastosarakkeeseensa 10 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Osku Heinosen ja Ville Tahvanaisen Haukar kävi kovaa taistelua voitosta Valurin kanssa, mutta joutui lopulta taipumaan kahden jatkoajan jälkeen 124-127 (43-53, 97-97, 111-111). Suomalaiskaksikko oli vahvassa iskussa, kun Heinonen 28 pistettä, otti neljä levypalloa, antoi neljä syöttöä ja riisti kahdesti. Tahvanaiselle kirjattiin 16 pisteen ja 10 levypallon tupla-tupla ja tilastot täyttyivät myös kahdella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Japanin liigassa Erik Murphyn Gunma Crane Thunders kävi viikonloppuna Kawasaki Brave Thundersin vieraana häviämässä kahdesti. Ensimmäisen kohtaamisen Kawasaki ukkosti nimiinsä 84-63 (46-35) Murphyn tilastoidessa kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Toisen ottelun Kawasaki vei puolestaan 71-61 (31-32). Tällä kertaa Murphyn ainoaksi tehomerkinnäksi kirjattiin syöttö.
Ottelutilastot

Saksassa suomalaisvalmentajilla oli vaikeaa, kun joukkueet kokivat tappioita. Joonas Iisalon Academics Heidelberg hävisi kotonaan Würzburgille selvästi 54-87 (23-41).
Ottelutilastot

Daniel Janssonin luotsaama Tigers Tübingen puolestaan taipui kotonaan Niners Chemnitzille 68-106 (38-53).
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Merlins Crailsheim sensijaan hävisi Vechtan vieraana 58-96 (36-42). Kaikilla suomalaisvalmentajien joukkueilla on koossa yksi voitto ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

ProB:ssä Valtteri Mervolan Ehingen Urspring hävisi kotonaan Fellbach Flashersille 65-90 (45-45). Mervola oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa yhdeksän pisteen, kahden levypallon, kuuden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihosen Radom hävisi Niedzwiadkin vieraana 91-97 (44-54). Laihonen sai tilastoihinsa kolme pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Ilmari Toikkanen pääsi Tanskan liigassa juhlimaan niukkaa 86-84 (40-42)-voittoa Herlevistä. Toikkanen ajoi omiensa asiaa kahdeksalla pisteellä, kolmella levypallolla ja syötöllä.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen luotsaama Swans Gmunden jatkoi voittojen tiellä Traiskirchen Lionsin kaatuessa 91-73 (45-28). Swans jatkaa sarjan jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

 
18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

Näytä lisää vastaavia