Alex Murphy taas suomalaiskohtaamisen voittoon

20.11.2023 09:47 Espanjassa, Islannissa ja Ranskassa nähtiin viikonloppuna suomalaisten kohtaamiset ja Erik Murphy, Antti Kanervo ja Mikko Larkas pääsivät maistelemaan voittoa.

Jacob Grandison ja Alex Murphy iskivät yhteen Espanjassa. (Kuva: FIBA)

Espanjan liigassa Elias Valtonen ja Sasu Salin juhlistivat voittoja. Manresan vahva vire sai jatkoa Obradoiron kaatuessa selvästi 76-56 (37-25). Valtonen autteli joukkuettaan kuuden pisteen ja kolmen levypallon saldolla. Manresa on kuudentena.
Ottelutilastot

Teneriffa puolestaan pyyhälsi Palencian yli 92-71 (49-35)-voitolla. Salin sai rivilleen kolme pistettä, kaksi levypalloa ja riiston. Voitolla Teneriffa nosti voittoprosenttinsa 50:een.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sarjaporrasta alempana nähtiin Susijengin MM-pelaajien taistelu, kun Alex Murphy toivotti Jacob Grandisonin Menorcan vieraakseen. Sarjakärki Estudiantes jyräsi toisella puoliajalla selvään 81-56 (32-25)-voittoon. Murphy merkkautti viisi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön. Grandisonin ainoaksi tehomerkinnäksi jäi yksi levypallo.
Ottelutilastot

Caceresin orastava voittoputki tuli päätökseen Gipuzkoan vieraana numeroin 64-88 (26-48). Remu Raitanen oli teholuvulla (14) mitattuna joukkueensa ykkönen yhdeksän pisteen, kuuden levypallon ja syötön tilastoilla. Caceresilla on kolme voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin ja Le Portelin voittokulku tyssäsi Mikko Larkaksen Strasbourgin vieraana. Strasbourg otti ottelusta 90-75 (34-46)-voiton. Strasbourg käänsi ottelun viimeisellä neljänneksellä voittamalla sen peräti 36-12. Maxhuni oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteellä ja tilastot täyttyivät kolmella levypallolla ja syötöllä. Strasbourg paranteli asemiaan ollen nyt 12. ja Le Portel on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Myös Paris Basketballin voittoputki katkesi, kun Roanne yllätti pääkaupunkilaiset 83-76 (43-36). Jantunen upotti yhden kolmeen pisteen heiton ja täytteli rivejään neljällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Tappiosta huolimatta Tuomas Iisalon miehistö jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Henri Kantonen kunnostautui syöttelijänä pedaten joukkuekaverilleen korin neljästi, mutta Mazeikiai hävisi Lietkabelisille 64-82 (34-39). Syötöt jäivät Kantosen ainoiksi tilastomerkinnöiksi. Mazeikiai on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovin Bolognan voittoputki katkesi Panathinaikosin vieraana 76-90 (42-45).
Ottelutilastot

Patrioti Levice jatkaa Slovakian sarjan kakkospaikalla voitettuaan Handlovan 88-70 (40-34). Severi Kaukiaisen tilastomerkinnäksi tuli yksi syöttö.
Ottelutilastot

Adrianmeren kakkostasolla, ABA2:ssa, Perttu Blomgrenin Domzale koki kirvelevän 83-89 (46-32, 76-76)-tappion Vojvodinalle. Vojvodina tuli varsinaisen peliajan viime hetkillä tasoihin kolmen pisteen heitolla ja vei jatkoajan nimiinsä. Blomgren heitti ottelussa yhdeksän pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi syötön ja torjui kerran. Domzalella on voitto ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Domzale sai balsamia haavoilleen viikonlopun toisessa ottelussaan, kun Mozzart Skopje kaatui vieraskentällä 70-63 (33-40). Blomgrenille merkittiin kaksi pistettä, neljä syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Antti Kanervo pääsi paukuttelemaan henkseleitä Islannin liigan suomalaiskohtaamisessa, kun Stjarnan voitti kotonaan Osku Heinosen ja Ville Tahvanaisen Haukarin 89-79 (52-43). Kanervo pussitti 12 pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Suomalaisten ykköstykki oli 14 pistettä heittänyt Tahvanainen, joka keräsi lisäksi kolme levypalloa, syötön ja torjunnan. Heinoselle kirjattiin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, syöttö ja riisto.
Ottelutilastot

Ilmari Toikkanen pääsi nauttimaan murskavoitosta Svendborg Rabbitsin nakertaessa Amagerin kumoon 125-73 (52-33). Toikkasen riville kirjailtiin neljä pistettä, neljä levypalloa ja riisto. Rabbits jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Trey Niemi oli Lumezzanen parhaimmistoa 10 pisteen, viiden levypallon ja riiston tilastoilla. Siitä huolimatta Virtus Imola oli kotonaan vahvempi 55-83 (25-33). Lumezzane on Serie B:n B-lohkossa 14.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen otti kauden toisen voittonsa, kun Löwen Braunschweig kaatui jatkoajan jälkeen 92-87 (39-39, 77-77). Voiton tekee erityisen maukkaaksi se, että Tigers nousi varsinaisella peliajalla viime sekunneilla tasoihin.
Ottelutilastot

ProB:ssä Valtteri Mervolan vahvasta 11 pisteen, kuuden levypallon, seitsemän syötön ja kahden riiston ottelusta huolimatta, Ehingen Urspring hävisi Oberhaching Tropicsin vieraana 76-82 (37-42). Ehingen on etelälohkossa jumbona voitettuaan vasta yhden ottelun.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentama Swans Gmunden puolusti kotipesäänsä tehokkaasti Gunners Oberwart kaatuessa selvästi 75-54 (36-24). Swans on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

Näytä lisää vastaavia