Sasu Salinin Teneriffa jatkaa vahvasti Espanjassa

30.1.2023 11:04 Sasu Salinin joukkue Teneriffa jatkaa vahvaa kauttaan Espanjan liigassa, kun kanarialaisjoukkue kolkuttelee kärkisijoja. Elias Valtonen pääsi tuulettamaan tärkeää voittoa Saksassa.

Sasu Salin ja Teneriffa pelaavat vahvaa kautta Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin keräsi yhdeksän pistettä ja kaksi levypalloa, kun Teneriffa kaatoi Fuenlabradan selvin numeroin 95-67 (49-32). Teneriffa on ACB-liigassa kolmantena.  
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitasen Albacete taipui vieraskentällä Oviedolle 57-63 (29-40). Raitaselle tilastoitiin viisi pistettä. Albacete on kolmanneksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elias Valtosen Rostock Seawolves otti tärkeän voiton, kun Mitteldeutscher kaatui 79-77 (38-37). Valtoselle kirjattiin ottelussa kaksi pistettä ja riisto. Seawolves on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni ja Merlins Crailsheim eivät pystyneet pistämään kapuloita rattaisiin sarjan kärkijoukkue ALBA Berliinille, vaan joutui taipumaan 77-100 (37-48). Maxhuni kasasi rivilleen kolme pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Merlins kärkkyy sarjassa sijalla 11.
Ottelutilastot

Max Besselinkin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi levypallo, kun Göttingen hävisi Bayern Münchenin vieraana 74-105 (39-51). Tappiosta huolimatta Göttingen säilytti asemansa sarjan viidentenä.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon johtama Bonn porskuttaa väkevästi, kun se jätti Bayreuthin vaille mahdollisuuksia hakiessaan 94-71 (42-33)-vierasvoiton. Bonn pitää sarjassa kakkospaikkaa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg otti tärkeän 93-82 (43-43)-voiton Würzburgista. Toisella peräkkäisellä voitolla Heidelberg nousi sijalle 13.
Ottelutilastot

ProA:n puolella Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen taipui Eisbären Bremerhavenille 69-80 (43-44) Aatu Kivimäen kasatessa tilastoihinsa yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Tappiosta huolimatta Tigers jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tilastomerkintöjä, kun Phoenix Hagen hävisi Artland Dragonsille niukasti 85-88 (38-36). Hagen on viidennellä sijalla.
Ottelutilastot

Shawn Hopkinsin donkki toi Craiovan tasoihin viimeisellä minuutilla Rapid Bukarestia vastaan, mutta lopulta Craiova joutui taipumaan kotonaan 84-86 (41-39). Hopkins oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, kahden levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Topias Palmi kantoi oman kortensa kekoon yhdeksän pisteen, kolmen levypallon, syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantusen Treviso pisti hanttiin sarjakolmoselle Derthona Tortonalle, mutta joutui lopulta tunnustamana vierasjoukkueen paremmakseen 79-87 (39-43). Jantunen täytteli tilastojaan kuudella pisteellä, 12 levypallolla ja riistolla. Treviso jatkaa sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä urakoi joukkueensa suurimmat peliminuutit, mutta 31 minuutin taistelu ei riittänyt tuomaan Saint-Chamondille voittoa, kun La Rochelle haki 74-71 (45-32)-voiton. Seppälä saalisti viisi pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja riiston. Saint-Chamond on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphyn Levanga Hokkaido kohtasi kahdesti Kawasaki Brave Thundersin ja voitot menivät jakoon.

Kawasaki kiihdytteli ensimmäisessä ottelussa 98-79 (44-42)-voittoon. Murphy keräsi tilastoikseen seitsemän pistettä, ja kuusi levypalloa.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Murphy sai koneensa hyrräämään, kun Hokkaido otti revanssin lukemin 102-95 (55-47). Murphy hääri tehokkaasti 19 pisteen, seitsemän levypallon ja kuuden syötön saldoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

B2-liigan puolella Erik Murphyn edustama Fukushima Firebonds hävisi kahdesti Rising Zephyr Fukuokalle. Ensimmäisessä pelissä Firebonds hävisi 78-85 (37-29) Murphyn kasatessa kuusi pistettä ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Toinen ottelu venyi jopa toiselle jatkoajalle, mutta lopulta Rising Zephyr nappasi 108-104 (41-35, 84-84, 94-94)-voiton. Murphy heitti yhdeksän pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi neljä syöttöä ja torjui kerran.
Ottelutilastot

Islannissa Aapeli Alasen KR koki taas niukan tappion hävitessään Haukurin vieraana jatkoajan jälkeen 101-103 (48-42, 94-94). Alanen pelasi seitsemän minuuttia kolmen pisteen ja kolmen levypallon tilastoilla. KR pitää sarjassa perää.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden urakoi viikonloppuna kahdesti ja joutsenet ottivat niskalenkin kahdesta kissapedosta.

Swans haki ensin Traiskirchenistä selvän 110-80 (62-35)-voiton paikallisesta Lionsista.
Ottelutilastot

Sitten Panthers Fürstenfeld sai tuta Swansin vahvan vireen suomalaisvalmentajien joukkueen voittaessa selvästi 93-71 (46-30). Swans liihottaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

Näytä lisää vastaavia