Mikael Jantunen hyvässä iskussa tärkeässä voitossa

28.12.2022 08:04 Mikael Jantunen palasi joulun jälkeen vahvasti kentälle, kun hän auttoi Trevison tärkeään voittoon Italian liigassa.

Mikael Jantunen pääsi tuulettamaan tärkeää voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mikael Jantunen loisti, kun Treviso otti tärkeän voiton kaataessaan Berthona Tortonan 95-90 (47-41). Jantunen sai vastuuta 32 minuuttia ja kiitti siitä 15 pisteellä, yhdeksällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Voitolla Treviso paranteli asemiaan taistelussa sarjapaikasta.
Ottelutilastot

Urheilugaalassa vuoden valmentajaksi ehdolla olevan Tuomas Iisalon Bonn jatkoi voittojen tiellä Bundesliigassa, kun Niners Chemnitz kaatui 80-73 (39-29). Bonn jatkaa sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi juhlimaan myös Max Besselink, kun Göttingen kaatoi Löwen Braunschweigin 78-64 (41-32). Besselink jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni jäi myös ilman pisteitä, kun Merlins Crailsheim taipui Würzburgille 78-87 (31-44). Maxhuni sai tilastoihinsa kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtonen heitti neljä pistettä, kun Rostock Seawolves lähti Frankfurtista tyhjin käsin Skylinersin ollessa parempi numeroin 101-83 (42-42). Lähes puoli tuntia urakoinut ja joukkueensa toiseksi suurimmat minuutit kirjauttanut Valtonen tilastoi myös kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg piti Bayern Müncheniä tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan päätösneljänneksellä 83-87 (51-50).
Ottelutilastot

2.Bundesliigassa Aatu Kivimäen Tigers Tübingen koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi Gladiators Trierin vieraana 77-84 (30-32). Kivimäki laittoi tauluun 10 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Daniel Janssonin valmentama tiikerilauma jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tilastomerkintöjä, kun Phoenix Hagen jäi Artland Dragonsin hampaisiin 87-103 (45-63). Hagen on Tigersin perässä kolmantena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Alexander Madsenin AEK hävisi kärkipään ottelussa PAOK:lle 71-83 (36-39). Madsen kirjautti seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova hävisi Cluj-Napocalle 65-84 (31-44). Palmi kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä. Hopkins komppasi kolmella pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen Albaceten parhaimmistoa 15 pisteen saldolla, mutta Coruna oli vahvempi hakien pisteet 83-61 (38-28)-voitolla.
Ottelutilastot

Murphyn veljekset urakoivat jouluaattona ja -päivänä Japanin B1- ja B2-liigoissa. Alex Murphyn lahjasaalis jäi laihaksi, kun Levanga Hokkaido hävisi molemmat pelinsä Riukiu Golden Kingsille, mutta Erik Murphyn lahjasäkkiin tuli täytettä täysien pisteiden muodossa.

Hokkaido hävisi ensimmäisen pelin Okinawalla 66-80 (35-40) Murphyn saadessa tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Hokkaido joutui taipumaan 70-91 (39-41). Murphy oli joukkueensa ykköshahmo 24 pisteellä ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

B2-liigan puolella Erik Murphyn Fukushima Firebonds kaatoi kahdesti Bambitious Naran. Otteluparin ensimmäinen osa päättyi Firebondsille 89-68 (40-36) ja Murphy auttoi joukkuettaan 12 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Toinen ottelu oli tiukempi, mutta Firebonds kairasi itselleen 85-77 (42-35)-voiton. Tällä kertaa Murphy kunnostautui levypalloissa kahmien kahdeksan ohiheittoa käsiinsä ja sai rivilleen myös neljä pistettä ja syötön.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden tuli hyvässä iskussa joulun jälkeen, kun Swans kaatoi Itävallan liigan paikallisderbyssä Flyers Welsin 98-87 (57-44).
Ottelutilastot

 
29.5.2023 23:00 Suomalaiset ulkomailla

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen Swans Gmunden Itävallan mestari

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsi juhlimaan Itävallan mestaruutta. Swans tyhjensi tällä kaudella palkintopöydän voittamalla aiemmin myös Supercupin ja Itävallan cupin.

26.5.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmilla uran paras kausi ulkomailla – ”Sain tilaisuuden ja peliaikaa”

Topias Palmi, 28, pelasi menneen kauden romanialaisen Craiovan joukkueessa. Palmi nautti isoa roolia ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen.

24.5.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin ja Aatu Kivimäen Tigers nousi Bundesliigaan

Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen varmisti nousun Saksan Bundesliigaan. Espanjassa saatiin runkosarja päätökseen ja Tuomas Iisalon Bonn porskuttaa.

22.5.2023 15:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenilla kaksijakoinen kausi Kreikassa

Alexander Madsen pelasi menneen kauden Kreikan kärkiseuroihin lukeutuvassa AEK Ateenassa. Madsenin kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä.

22.5.2023 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäki heitti joukkueensa voiton päähän noususta

Aatu Kivimäen edustama ja Daniel Janssonin Tigers Tübingen on voiton päässä noususta Saksan Bundesliigaan. Suomalaisvalmentajien joukkueet esiintyivät jälleen muutenkin edukseen.

19.5.2023 09:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaisten joukkueille voittoja pudotuspeleissä

Euroopan koripallosarjoissa pudotuspelit ovat täyttä häkää käynnissä. Saksassa ja Itävallassa suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.5.2023 00:18 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo valmensi Bonnin Mestarien liigan voittoon

Tuomas Iisalon kausi uskomaton kausi Bonnin kanssa sai upean palkinnon, kun Bonn juhli historiansa ensimmäistä Mestarien liigan voittoa. Se kaatoi finaalissa jännittävien vaiheiden jälkeen Hapoel Jerusalemin 77-70 (37-28).

13.5.2023 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan suomalaisfinaali jäi parin pisteen päähän – Tuomas Iisalon Bonn upeasti finaaliin

Tuomas Iisalon ja Bonnin voittokulku jatkui, kun saksalaisjoukkue eteni Mestarien liigan finaaliin. Suomalaisfinaali jää kuitenkin näkemättä, kun Sasu Salinin Teneriffa taipui Hapoel Jerusalemille.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

8.5.2023 11:30 Suomalaiset ulkomailla

Runkosarjat päätökseen Saksassa ja Italiassa – Sasu Salin palasi kentille

Saksassa saatiin Bundesliigan runkosarja päätökseen. Kausi jatkuu vielä runkosarjan voittaneella Tuomas Iisalon valmentamalla Bonnilla sekä Max Besselinkin Göttingenillä. Sasu Salin palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

25.4.2023 02:42 Susijengi

Lauri Markkanen palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana

Lauri Markkasen historiallinen NBA-kausi 2022–23 sai kruununsa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Susijengin supertähti ja jyväskyläläisen HoNsUn kasvatti palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana. Markkanen peittosi finaalissa kilpakumppaninsa Shai Gilgeous-Alexanderin (Oklahoma City) ja Jalen Brunsonin (New York). Markkanen on NBA:n historian kuudes eurooppalainen, joka voittaa kehittyneimmän pelaajan palkinnon.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

9.4.2023 09:57 Susijengi

Miro Littlelle yhdeksän peliminuuttia Nike Hoop Summitissa

Susijengin nuori lupaus Miro Little kellotti yhdeksän peliminuuttia, heitti kolme pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja torjui yhden vastustajan heiton viime yönä Suomen aikaa pelatussa Nike Hoop Summitissa Oregonin Portlandissa. Littlen edustama muun maailman tähdistöjoukkue hävisi kuitenkin Yhdysvalloille pistein 84–90 (39–46).

6.4.2023 09:25 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa tarrasi kiinni Mestarien liigan Final Fouriin - Madsenin ja Iisalon joukkueille tappio

Mestarien liigan puolivälierät saatiin käyntiin ja Sasu Salinin Teneriffa avasi voitolla. Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn kokivat avausotteluissaan tappiot.

4.4.2023 09:29 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkavat puolivälierät - Salin, Madsen ja Tuomas Iisalo jahtaavat pokaalia

Koripallon Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät tiistaina. Suomalaisista Mestarien liigan pokaalia ovat jahtaamassa Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo.

25.3.2023 08:34 Susijengi

Miro Little on valittu Nike Hoop Summitiin

Maailman parhaiden lukioikäisten pelaajien vuosittaisessa katselmuksessa, Nike Hoop Summitissa, nähdään tänä keväänä suomalaisväriä ensimmäistä kertaa kuuteentoista vuoteen, kun Tampereen Pyrinnön kasvatti ja Susijengin nuori komeetta Miro Little, 18, astelee kentälle Team Worldin pelipaidassa.

23.3.2023 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn lohkovoittoihin Mestarien liigassa – Palmi taas hurjana Romaniassa

Mestarien liigassa saatiin jatkolohkovaihe päätökseen ja kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Suomalaisista pudotuspeleissä nähdään Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo. Topias Palmi oli taas iskussa Romaniassa heittäen 28 pistettä.

20.3.2023 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin liekitti Teneriffan voittoon – Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni voittojen takuumiehiä

Sasu Salin oli hyvässä heittovireessä, kun Teneriffa tukevoitti asemiaan Espanjan liigan kärkinelikossa. Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat myös hyvässä iskussa joukkueidensa voitoissa.

16.3.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa - Alexander Madsenin AEK sinetöi jatkopaikan

Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

Näytä lisää vastaavia