Elias Valtosella lupaava debyytti Rostockissa

12.12.2022 09:20 Elias Valtonen teki ensiesiintymisensä Saksan Bundesliigassa Rostock Seawolvesin riveissä ja pelasi heti mallikkaasti. Aatu Kivimäki oli niin ikään iskussa Saksassa, Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa Espanjassa ja Shawn Hopkins esiintyi väkevästi Romaniassa.

Elias Valtonen debytoi Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Elias Valtosella oli vahva debyytti Rostock Seawolvesin riveissä, kun hän tilastoi 14 pistettä, kaksi levypalloa ja torjunnan, mutta Oldenburg oli kotikentällään vahvempi numeroin 99-90 (61-48).
Ottelutilastot

Edon Maxhunin 11 pistettä, levypallo, neljä syöttöä ja neljä riistoa eivät riittäneet siivittämään Merlins Crailsheimia voittoon Ulmin vieraana. Kotijoukkue nappasi pisteet voittamalla 91-80 (44-39).
Ottelutilastot

Max Besselink käytti saamansa 11 minuuttia tehokkaasti viimeistelemällä kuusi pistettä Göttingenin taipuessa Ludwigsburgin vieraana 76-90 (37-40). Besselinkille kirjattiin myös levypallo.
Ottelutilastot

Jos pelaajat joutuivat kärsimään tappioita, niin Iisalon veljekset pääsivät valmentajina maistelemaan voittoja. Tuomas Iisalon käskyttämä Bonn otti maukkaan voiton, kun Bayern München kaatui 78-68 (41-34). Bonn jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg pääsi niin ikään voittokantaan Löwen Braunschweigin kaatuessa 95-79 (41-45).
Ottelutilastot

2. Bundesliigassa Aatu Kivimäki oli jälleen mies paikallaan Tigers Tübingenille, kun hän naulasi 20 pistettä joukkueen voittaessa SC Jenan 95-69 (46-31). Kivimäki sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Daniel Janssonin valmentama Tigers on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaaran Phoenix Hagen hengittää Tigersin niskaan, kun se voitti Karlsruhe Lionsin 98-92 (50-44). Vaara kasasi tilastorivilleen neljä pistettä, levypallon ja riiston.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa koki kauden toisen tappionsa, kun Joventut Badalona rynnistyi vahvan päätösneljänneksen (30-12) turvin 78-69 (32-34)-voittoon. Sasu Salin kasasi tilastoihinsa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Tappiosta huolimatta Teneriffa jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen tehokkaana Albaceten voittaessa vieraskentällä Iraurgin 76-67 (39-33). Raitanen heilutti sukkaa 19 pisteen edestä ja tilastot karttuivat myös viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

Kreikassa Alexander Madsenin AEK hävisi paikallisottelussa Panathinaikosille 57-71 (29-38). Madsenille kertyi viisi pistettä. AEK on sarjassa jaetulla kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Shawn Hopkins oli jälleen vahvalla pelipäällä, kun Craiova otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Miercurea Ciucin 83-78 (40-31). Hopkins paukutteli 20 pistettä 21 minuuttiin ja haali lisäksi kaksi levypalloa. Topias Palmille merkittiin kolme pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Mikael Jantusen Treviso koki kotonaan niukan 77-79 (39-43)-tappion Veronalle. Jantunen sai tililleen kaksi pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Alex Murphy teki paluun Levanga Hokkaidon kokoonpanoon, mutta sekään ei riittänyt, kun joukkue hävisi viikonloppuna Shinshu Brave Warriorsin vieraana kahdesti. Ensimmäisessä kohtaamisessa kotijoukkue oli vahvempi numeroin 69-55 (33-24) Murphyn haaliessa kolme pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa ottelussa Hokkaido joutui taipumaan 65-77 (26-30). Tällä kertaa Murphy oli joukkueensa paras pistemies 18 pinnan saaliilla ja lisäksi tilastot täyttyivät neljällä levypallolla.
Ottelutilastot

B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds jakoi voitot Nishinomiya Stokesin kanssa viikonloppuna. Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds oli vahvempi 63-48 (26-29) Murphyn tilastoidessa 11 pistettä, kahdeksan levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa asetelma kääntyi, kun Stokes oli tällä kertaa vahvempi 82-69 (32-34). Murphy oli vahvalla pelipäällä 18 pisteen, yhdeksän levypallon, syötön, kolmen riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR taipui Njardvikin vieraana 78-107 (35-58). Alanen sai tililleen 12 pistettä, kuusi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoo oli hyvässä iskussa, kun Fyllingen jätti Kongsberg Minersin 98-67 (58-31). Aidoo auttoi joukkuettaan 14 pisteen, kolmen levypallon, viiden syötön, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden oli kahdesti tositoimissa loppuviikon aikana ja saldona oli kaksi voittoa.

Ensin Swans liihotti selvään 100-71 (53-34)-voittoon Panthers Fürstenfeldistä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna kaatui sen sijaan BBC Nord Dragonz yhtä lailla vakuuttavasti 104-75 (55-33).
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

Näytä lisää vastaavia