Alexander Madsen juhli kovaa päänahkaa

27.3.2023 10:16 Alexander Madsen pääsi juhlimaan Ateenan paikalliskamppailussa, kun AEK kaatoi suurseura Panathinaikosin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Alexander Madsen pääsi tuulettamaan paikallisottelun voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kreikan liigassa Alexander Madsen pääsi tuulettamaan kovaa voittoa, kun AEK kaatoi paikallisvastustaja Panathinaikosin 77-73 (37-34). Madsen kirjautti ottelussa neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Kyseessä oli Panathinaikosin viides tappio Kreikan liigassa tämän kauden aikana. Se on samalla ensimmäinen kerta, kun Panathinaikos on hävinnyt runkosarjan aikana viisi ottelua kauden aikana. AEK on tasaisessa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Kanariansaarten derbyssä Gran Canarian 81-77 (33-31). Salin kuritti entistä seuraansa kuuden pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Remu Raitanen kasasi tilastorivilleen viisi pistettä, neljä levypalloa ja riiston, mutta Albacete hävisi Caceresille 76-87 (43-47). Tappio oli Albacetelle kuudes peräkkäinen ja se on nyt jaetulla jumbosijalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa nähtiin taas suomalaisten yhteenotto, kun Joonas Iisalon Academics Heidelberg isännöi Edon Maxhunin edustamaa ja Daniel Herbertin apuvalmentamaa Merlins Crailsheimia. Heidelberg otti tärkeän 93-82 (45-46)-voiton Maxhunin 15 pisteen, kahden levypallon ja viiden syötön tilastorivistä huolimatta. Voitolla Heidelberg nousi sarjataulukossa Merlinsin ohi sijalle 14 ja eroa putoamisrajaan on nyt kolme voittoa. Putoamispeikko hengittää kahden voiton päässä Merlinsistä.
Ottelutilastot

Elias Valtosen pudotuspelihaaveet Rostock Seawolvesin kanssa kokivat kolauksen, kun Würzburg oli vahvempi 76-72 (35-38). Valtoselle kynäiltiin tilastoihin kolme levypalloa, syöttö ja torjunta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon luotsaaman Bonnin voittoputki jatkui 81-79 (42-46)-voitolla Niners Chemnitzistä. Voitto oli Bonnille yhdeksäs peräkkäinen Bundesliigassa ja se jatkaa sarjakärjessä. Samalla Bonn varmisti jo paikkansa pudotuspeleihin kymmenen kierrosta ennen runkosarjan päätöstä.

- Pudotuspelipaikan ratkeaminen kymmenen kierrosta ennen runkosarjan loppua ei muuta oikeastaan mitään. Taistelemme edelleen ykköspaikasta ja siinä mielessä voitto oli erittäin tärkeä, Iisalo hehkutti seuran sivuilla.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen porskuttaa tukevasti sarjakakkosena. Tigers kaatoi viikonloppuna Giants Leverkusenin 86-79 (37-34) Kivimäen tilastoidessa viisi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Luukas Vaaran Phoenix Hagen sen sijaan taipui niukasti Gladiators Trierille 88-91 (44-42). Vaaran ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli levypallo.
Ottelutilastot

Mikael Jantunen teki jälleen takuuvarmaa työtä 12 pisteen, viiden levypallon ja kahden syötön tilastoilla, mutta Treviso joutui taipumaan Brindisin vieraana 84-107 (37-52). Treviso on kymmenentenä voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR:n jumbosija varmistui, kun se hävisi Tindastollille 115-63 (55-27). Alanen täytteli tilastoriviään 15 pisteellä, kuudella levypallolla, syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden nappasi kaksi kovaa voittoa loppuviikon koitoksissa. Torstaina kaatui kärkijoukkue Vienna viime sekuntien kolmen pisteen heitolla 80-79 (44-38).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Swans lensi toisella puoliajalla Klosterneuburg Dukesin yli 90-85 (44-46). Voittojen myötä Swansin voittoputki kasvoi nyt 11 ottelun mittaiseksi.
Ottelutilastot

 
29.5.2023 23:00 Suomalaiset ulkomailla

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen Swans Gmunden Itävallan mestari

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsi juhlimaan Itävallan mestaruutta. Swans tyhjensi tällä kaudella palkintopöydän voittamalla aiemmin myös Supercupin ja Itävallan cupin.

26.5.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmilla uran paras kausi ulkomailla – ”Sain tilaisuuden ja peliaikaa”

Topias Palmi, 28, pelasi menneen kauden romanialaisen Craiovan joukkueessa. Palmi nautti isoa roolia ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen.

24.5.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin ja Aatu Kivimäen Tigers nousi Bundesliigaan

Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen varmisti nousun Saksan Bundesliigaan. Espanjassa saatiin runkosarja päätökseen ja Tuomas Iisalon Bonn porskuttaa.

22.5.2023 15:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenilla kaksijakoinen kausi Kreikassa

Alexander Madsen pelasi menneen kauden Kreikan kärkiseuroihin lukeutuvassa AEK Ateenassa. Madsenin kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä.

22.5.2023 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäki heitti joukkueensa voiton päähän noususta

Aatu Kivimäen edustama ja Daniel Janssonin Tigers Tübingen on voiton päässä noususta Saksan Bundesliigaan. Suomalaisvalmentajien joukkueet esiintyivät jälleen muutenkin edukseen.

19.5.2023 09:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaisten joukkueille voittoja pudotuspeleissä

Euroopan koripallosarjoissa pudotuspelit ovat täyttä häkää käynnissä. Saksassa ja Itävallassa suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.5.2023 00:18 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo valmensi Bonnin Mestarien liigan voittoon

Tuomas Iisalon kausi uskomaton kausi Bonnin kanssa sai upean palkinnon, kun Bonn juhli historiansa ensimmäistä Mestarien liigan voittoa. Se kaatoi finaalissa jännittävien vaiheiden jälkeen Hapoel Jerusalemin 77-70 (37-28).

13.5.2023 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan suomalaisfinaali jäi parin pisteen päähän – Tuomas Iisalon Bonn upeasti finaaliin

Tuomas Iisalon ja Bonnin voittokulku jatkui, kun saksalaisjoukkue eteni Mestarien liigan finaaliin. Suomalaisfinaali jää kuitenkin näkemättä, kun Sasu Salinin Teneriffa taipui Hapoel Jerusalemille.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

8.5.2023 11:30 Suomalaiset ulkomailla

Runkosarjat päätökseen Saksassa ja Italiassa – Sasu Salin palasi kentille

Saksassa saatiin Bundesliigan runkosarja päätökseen. Kausi jatkuu vielä runkosarjan voittaneella Tuomas Iisalon valmentamalla Bonnilla sekä Max Besselinkin Göttingenillä. Sasu Salin palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.5.2023 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin Merlins lähellä sarjapaikan varmistamista

Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti ison askeleen kohti sarjapaikan säilyttämistä Saksan Bundesliigassa. Tuomas Iisalon Bonn on tiukasti kiinni runkosarjan voitossa ja Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni Itävallassa välieriin.

29.4.2023 09:18 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon valmentama Bonn tarrasi kiinni runkosarjan voittoon

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon luotsaama Bonn otti tiukan otteen runkosarjan voitosta. Anton Mirolybovin johtama Swans Gmunden on kiinni jatkopaikassa.

25.4.2023 02:42 Susijengi

Lauri Markkanen palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana

Lauri Markkasen historiallinen NBA-kausi 2022–23 sai kruununsa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Susijengin supertähti ja jyväskyläläisen HoNsUn kasvatti palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana. Markkanen peittosi finaalissa kilpakumppaninsa Shai Gilgeous-Alexanderin (Oklahoma City) ja Jalen Brunsonin (New York). Markkanen on NBA:n historian kuudes eurooppalainen, joka voittaa kehittyneimmän pelaajan palkinnon.

24.4.2023 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Remu Raitanen ja Ilari Seppälä juhlivat tärkeitä voittoja

Remu Raitasen Albacete ja Ilari Seppälän Saint-Chamond ottivat sarjapaikkojensa kannalta isot voitot viikonloppuna.

22.4.2023 08:32 Susijengi

Mustapha Amzil siirtyy New Mexicoon

Viime vuodet Dayton Flyersia Yhdysvaltain NCAA-liigassa edustanut Kotkan Työväen Palloilijoiden kasvatti Mustapha Amzil, 21, vaihtaa joukkuetta. Susijengin tulevaisuuden nimiin lukeutuva 208-senttinen Amzil siirtyy tulevaksi kaudeksi New Mexicon riveihin.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

16.4.2023 22:58 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä, Remu Raitanen ja Topias Palmi joukkueidensa parhaat pistemiehet

Susijengin kuumakätiset heittäjät olivat jälleen hyvässä iskussa Euroopan kentillä, kun Ilari Seppälä, Remu Raitainen ja Topias Palmi heittivät joukkueidensa korkeimmat pistemäärät.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

10.4.2023 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon veljesten joukkueet voittoputkessa

Valmentajaveljesten Tuomas ja Joonas Iisalon joukkueet venyttivät voittoputkiaan Saksan Bundesliigassa. Suomalaispelaajat sen sijaan kokivat tappioita europarketeilla. Kreikassa ja Romaniassa saatiin runkosarja päätökseen.

9.4.2023 09:57 Susijengi

Miro Littlelle yhdeksän peliminuuttia Nike Hoop Summitissa

Susijengin nuori lupaus Miro Little kellotti yhdeksän peliminuuttia, heitti kolme pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja torjui yhden vastustajan heiton viime yönä Suomen aikaa pelatussa Nike Hoop Summitissa Oregonin Portlandissa. Littlen edustama muun maailman tähdistöjoukkue hävisi kuitenkin Yhdysvalloille pistein 84–90 (39–46).

Näytä lisää vastaavia