Alexander Madsen juhli kovaa päänahkaa

27.3.2023 10:16 Alexander Madsen pääsi juhlimaan Ateenan paikalliskamppailussa, kun AEK kaatoi suurseura Panathinaikosin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Alexander Madsen pääsi tuulettamaan paikallisottelun voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kreikan liigassa Alexander Madsen pääsi tuulettamaan kovaa voittoa, kun AEK kaatoi paikallisvastustaja Panathinaikosin 77-73 (37-34). Madsen kirjautti ottelussa neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Kyseessä oli Panathinaikosin viides tappio Kreikan liigassa tämän kauden aikana. Se on samalla ensimmäinen kerta, kun Panathinaikos on hävinnyt runkosarjan aikana viisi ottelua kauden aikana. AEK on tasaisessa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Kanariansaarten derbyssä Gran Canarian 81-77 (33-31). Salin kuritti entistä seuraansa kuuden pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Remu Raitanen kasasi tilastorivilleen viisi pistettä, neljä levypalloa ja riiston, mutta Albacete hävisi Caceresille 76-87 (43-47). Tappio oli Albacetelle kuudes peräkkäinen ja se on nyt jaetulla jumbosijalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa nähtiin taas suomalaisten yhteenotto, kun Joonas Iisalon Academics Heidelberg isännöi Edon Maxhunin edustamaa ja Daniel Herbertin apuvalmentamaa Merlins Crailsheimia. Heidelberg otti tärkeän 93-82 (45-46)-voiton Maxhunin 15 pisteen, kahden levypallon ja viiden syötön tilastorivistä huolimatta. Voitolla Heidelberg nousi sarjataulukossa Merlinsin ohi sijalle 14 ja eroa putoamisrajaan on nyt kolme voittoa. Putoamispeikko hengittää kahden voiton päässä Merlinsistä.
Ottelutilastot

Elias Valtosen pudotuspelihaaveet Rostock Seawolvesin kanssa kokivat kolauksen, kun Würzburg oli vahvempi 76-72 (35-38). Valtoselle kynäiltiin tilastoihin kolme levypalloa, syöttö ja torjunta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon luotsaaman Bonnin voittoputki jatkui 81-79 (42-46)-voitolla Niners Chemnitzistä. Voitto oli Bonnille yhdeksäs peräkkäinen Bundesliigassa ja se jatkaa sarjakärjessä. Samalla Bonn varmisti jo paikkansa pudotuspeleihin kymmenen kierrosta ennen runkosarjan päätöstä.

- Pudotuspelipaikan ratkeaminen kymmenen kierrosta ennen runkosarjan loppua ei muuta oikeastaan mitään. Taistelemme edelleen ykköspaikasta ja siinä mielessä voitto oli erittäin tärkeä, Iisalo hehkutti seuran sivuilla.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen porskuttaa tukevasti sarjakakkosena. Tigers kaatoi viikonloppuna Giants Leverkusenin 86-79 (37-34) Kivimäen tilastoidessa viisi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Luukas Vaaran Phoenix Hagen sen sijaan taipui niukasti Gladiators Trierille 88-91 (44-42). Vaaran ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli levypallo.
Ottelutilastot

Mikael Jantunen teki jälleen takuuvarmaa työtä 12 pisteen, viiden levypallon ja kahden syötön tilastoilla, mutta Treviso joutui taipumaan Brindisin vieraana 84-107 (37-52). Treviso on kymmenentenä voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR:n jumbosija varmistui, kun se hävisi Tindastollille 115-63 (55-27). Alanen täytteli tilastoriviään 15 pisteellä, kuudella levypallolla, syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden nappasi kaksi kovaa voittoa loppuviikon koitoksissa. Torstaina kaatui kärkijoukkue Vienna viime sekuntien kolmen pisteen heitolla 80-79 (44-38).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Swans lensi toisella puoliajalla Klosterneuburg Dukesin yli 90-85 (44-46). Voittojen myötä Swansin voittoputki kasvoi nyt 11 ottelun mittaiseksi.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

Näytä lisää vastaavia