Tuulia Timo Catziin, Mari Kihlströmille jatkosopimus

9.8.2019 13:06 Viime kaudella Vimpelin Vetoa ja BC Nokiaa edustanut Tuulia Timo siirtyy viime kaudella SM-hopeaa saavuttaneeseen lappeenrantalaisjoukkueeseen.

Tuulia Timo vahvistaa naisten Korisliigan kestomenestyjää Catziä jatkossa. Kuva: Ville Vuorinen

Viime joulukuussa Catzin kotiyleisölle kahdeksalla onnistuneella 3 pisteen heitollaan ja 26 pisteellään karvasta kalkkia juottanut Vimpelin Tuulia Timo liittyy syksyllä Catziin. 22- vuotias laituri on pelannut naisten Korisliigaa syksystä 2014 alkaen. Viime kaudella Vimpelin Vedon paidassa Tuulia Timo pelasi 27 ottelua 8,2 pisteen 2,7 levypallon keskiarvolla. Tämän lisäksi hän pelasi myös I-divisioonaa BC-Nokian joukkueessa.

– Tuulia on erittäin hyvä heittäjä, mistä kertoo esimerkiksi viime kauden 20 pisteen keskiarvo divarissa ja 3 pisteen heittoprosentti 45,5 %. Myös liigassa Tuulia pelasi hyvän kauden ja on hienoa saada tuon tason heittäjä joukkueeseen. Uskon, että pystymme pelaamaan liikkuvaa korista hyvällä tilankäytöllä tulevalla kaudella, luonnehtii Päävalmentaja Mika Haakana pohjalaispelaajaansa seuran tiedotteessa.

– Olen Vimpelille kiitollinen neljästä edellisestä kaudesta, mutta nyt oli aika ottaa seuraava steppi korisuralla. Kun mahdollisuus pelata Catzissa aukesi, valinta tuntui oikealta. Innolla odotan tulevaa kautta, Timo kommentoi.

Viime kaudella Catzin edustusjoukkueeseen noussut Catz-kasvatti Mari Kihlström on tehnyt vuoden sopimuksen. Takamiehenä pelaava Mari pelasi viime kaudella 22 naisten Korisliigan ottelussa ja 19- vuotiaissa tytöissä 18 ottelussa.

– Mari on kovalla työllä raivannut tiensä edustukseen ja uskon, että tulevalla kaudella tulee taas askel eteenpäin vakituiseksi rotaatiopelaajaksi. Hän on erittäin kova harjoittelija, joka esimerkiksi fysiikkapuolella tekee paljon myös extraharjoituksia omalla ajallaan. Mari pärjäsi jo viime kaudella hyvin puolustuspelissä ja toteutti asioita tarkasti, kommentoi Haakana. 

– Innolla odotan tulevaa kautta mitä se tuo tullessaan Catzin joukkueessa. Toivon paljon onnistumisia ja kehittymistä sekä joukkueen että itseni puolesta, kertoi Kihlström.

 
23.3.2024 19:58 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA voittoihin vieraskentällä – myös ToPo ja PeKa avasivat puolivälierät voitoilla

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyivät. Kouvottaret ja Forssan Alku kävivät ryöstöretkillä, kun taas ToPo ja PeKa ottivat ensimmäiset kiinnitykset välieräpaikkoihin kotikentillään.

23.3.2024 09:31 Naisten Korisliiga

Puolivälierä ennakko 2/2: HBA haastaa runkosarjan voittaneen ToPo:n – PeKa ja ViVe vastakkain

Naisten Korisliigan puolivälierät alkavat tänään. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

22.3.2024 17:50 Naisten Korisliiga

Puolivälierä ennakko 1/2: Honka ja Kouvottaret taistelevat jatkopaikasta – Pyrintö ja FoA kohtaavat jälleen puolivälierissä

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyvät lauantaina. Edelliskausista poiketen tänä vuonna myös välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

21.3.2024 16:27 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan puolivälierien ohjelma julkaistu

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyvät lauantaina 23. maaliskuuta, kun kaikki otteluparit pyörähtävät käyntiin.

20.3.2024 20:45 Naisten Korisliiga

HBA nappasi viimeisen pudotuspelipaikan – ToPo vei runkosarjan suvereenisti

Naisten Korisliigassa pelattiin runkosarjan viimeiset ottelut. Voitot kirjattiin HBA:lle, FoA:lle, PeKa:lle sekä ToPo:lle.

16.3.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kouvottaret vahvempi Kymenlaakson derbyssä – ToPo:lle ja Hongalle vierasvoitot

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ToPo ja Honka. Runkosarjan viimeinen pelipäivä on edessä ensi viikon keskiviikkona.

15.3.2024 20:50 Naisten Korisliiga

FoA:n johto kesti loppuun asti

Naisten Korisliigan ainoassa ottelussa FoA haki vieraspisteet Helsingistä. HBA-Märsky jäi joukkueen jalkoihin 65-61.

15.3.2024 15:17 Naisten Korisliiga

Helmikuun kuukauden pelaaja Ilmar’I Thomas: ’’ Tavoitteenamme on voittaa mestaruus’’

ToPo:n Ilmar’I Thomas valittiin helmikuussa Naisten Korisliigan kuukauden pelaajaksi. Valinta oli pelaajalle toinen. Edellinen valinta tuli viime kaudella.

12.3.2024 22:27 Naisten Korisliiga

EBT päätti runkosarjansa voittoon Espoon derbyssä

Naisten Korisliigassa pelattiin yksi ottelu. Siinä EBT tarttui kiinni pudotuspelipaikkaan, kun Honka kaatui vieraskentällä 64-58.

9.3.2024 20:15 Naisten Korisliiga

Kiia Mäntylä siivitti EBT:n tärkeään voittoon – PeKa ja FoA kotivoittoihin

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Voittoihin ylsivät pudotuspelipaikasta taisteleva EBT, Peli-Karhut ja Forssan Alku.

Näytä lisää vastaavia