Susiladiesit palasivat tositoimiin Euroopassa maajoukkuetauon jälkeen

19.11.2017 EM-karsintojen jälkeen pelit jatkuivat taas Susiladiesin pelaajilla Euroopan kentillä. Pienet loukkaantumiset harmittavasti kiusaavat muutamia pelaajia.

Evita Iiskola joutuu huilaamaan muutaman viikon alaraajavamman vuoksi. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa Annika Holopaisen Wasserburg voitti vieraskentällä selvästi Marburgin 76-52 (31-29). Holopainen kärsi lievästä alaraajavammasta eikä pelannut ottelussa.

- Ei mitään vakavaa. Toivottavasti pystyn pelaamaan jo keskiviikon EuroCup-pelissä, Holopainen kertoo tilanteestaan.

Wasserburg jatkaa Bundesliigan kärkipaikalla kahdeksalla voitolla ja yhdellä tappiolla.

Anni Mäkitalon Donau-Ries hävisi kärkiottelussa Kelternin vieraana 79-93 (41-58). Mäkitalo pelasi 17 minuuttia tilastoiden neljä pistettä, kaksi levypalloa kaksi syöttöä ja riiston. Donau-Ries on sarjassa kolmantena voitettuaan yhdeksästä ottelustaan kuusi.

Kakkosbundesliigassa Camilla Grönbergin Bad Homburgin vahva kausi sai jatkoa 77-71 (39-34)-voitolla Jahn Münchenistä. Grönberg ahkeroi kentällä 26 minuutin aikana kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bad Homburg on eteläisessä lohkossa toisena seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa maajoukkuetauon aikana Sophie Weckström oli tositoimissa CB Aros Patatas Hijolusan kanssa, kun joukkue hävisi Joventutille vieraissa 70-74 (38-39). Weckström kirjautti viisi pistettä ja riiston 24 minuutissa.

Maajoukkuetauon jälkeen viikonloppuna Aros kohtasi kotonaan Riojan ja otti 64-57 (32-38)-voiton. Weckström jäi 10 minuutissa pisteittä, mutta tilastot karttuivat yhdellä levypallolla. Aros on A-lohkossa toisena kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.

B-lohkossa Vilma Kesänen ei sen sijaan ollut Real Canoen kokoonpanossa, kun joukkue hävisi vieraskentällä 47-52 (14-32) Ciudad de los Adelantadosille.

- Meillä oli maajoukkuetauon aikana mennyt koko hyökkäys ihan uusiksi ja ehdin vetää joukkueen kanssa yhdet treenit ennen ottelua, Kesänen valotti pelaamattomuutensa taustoja.

Tappio oli Real Canoelle kolmas peräkkäinen neljän voiton jälkeen.

Evita Iiskola kärsii alaraajavammasta eikä ollut kokoonpanossa Italian Seria A2:n ottelussa, kun hänen edustamansa Umbertide hävisi kotonaan Campobassolle 48-63 (23-29). Iiskolalla on edessään muutaman viikon huili.

- Näillä näkymin ei tarvita leikkausta, mutta pelikuntoon pääseminen kestää vielä noin 3-4 viikkoa, Iiskola valottaa.

Umbertidella on kahdeksasta ottelusta koossa kaksi voittoa.

 
22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

Näytä lisää vastaavia