Sanni Tuomisto ja Venla Määttänen jatkavat EBT:ssä

26.7.2021 16:22 Naisten Korisliigan Espoo Basket Team on tehnyt jatkosopimukset vuoden puolustuspelaajaksi juuri valitun Sanni Tuomiston, 20, ja Venla Määttäsen, 20, kanssa.

Sanni Tuomisto jatkaa kasvattajaseurassaan myös ensi kaudella. Kuva: Ville Vuorinen.

Tuomisto pelasi erinomaisen kauden ja kuului EBT:n luottopelaajiin tilastoiden keskimääriin 12,6 pistettä, 4,5 levypalloa ja 2,5 syöttöä noin 29 peliminuutissa. Tuomisto pelasi ensimmäiset naisten maaottelunsa kesällä 2020 ja edusti Suomea marraskuun EM-karsinnoissa. Pelejä aikuisten maajoukkueessa on kertynyt nyt neljä kappaletta.

– Mahtava juttu, että Sanni päätti jatkaa pelaamista meillä. Hän otti viime kaudella taas isoja kehitysaskelia ja mielenkiinnolla odotan, millaisia suorituksia pelaamiseen tulee lisää tulevalla kaudella, EBT:n päävalmentaja Niko Hellman kommentoi.

– Odotan kauden alkua ja on kiva jatkaa EBT:ssä jossa olen tähänkin asti viihtynyt, Tuomisto kommentoi.

Naisten maaotteluiden lisäksi Tuomisto on pelannut yhteensä 44 nuorten maaottelua Suomen paidassa.

Määttäselle tuleva kausi on hänen toisensa EBT:n riveissä. Edelliskaudella Määttänen tilastoi keskimäärin 8,8 pistettä ja 4,4 levypalloa ottelua kohden. Määttänen on pelannut urallaan 32 nuorten maaottelua.

– Venla pelasi loistavan kauden! Hän voittaa jatkuvasti tilanteita molemmissa päissä kenttää urheilullisuuden, päättäväisyyden ja kamppailupelaamisen ansiosta. Kehittymiselle on toki aina tilaa ja hienoa että Venla valitsi jatkaa sen tavoittelua meillä, Hellman kommentoi.

– Kiva saada jatkaa samassa joukkueessa tulevallakin kaudella! Toivon ehjää kautta ja kehittäviä treenejä, Määttänen sanoo.

EBT:n päävalmentajana jatkaa Niko Hellman, jonka apuna toimii Mikko Rönkä.

 
3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

25.3.2024 21:48 Naisten Korisliiga

ToPo ja Kouvottaret voiton päässä välieristä – Pyrintö ja ViVe tasoittivat sarjat

Naisten Korisliigan puolivälierissä pelattiin toiset ottelut. ToPo ja Kouvottaret pelasivat itsensä välierien kynnykselle. Pyrintö ja ViVe avasivat voittotilinsä omissa ottelusarjoissaan.

Näytä lisää vastaavia