Hongalle ensimmäinen voitto Korisliigassa

10.10.2014 Tapiolan Honka otti Korisliigassa perjantaina kauden ensimmäisen voittonsa, kun se käänsi Namika Lahden hallitseman pelin lopulta kotivoitokseen 79-64 (22-33). Toinen voitokas joukkue Korisliiga-kierroksella oli Kouvot, joka vei sarjapisteet Helsinki Seagullsilta.

Hongan Ronnie Clark kuritti Namika Lahtea 17 pisteellä.

Kouvojen Ilari Seppälä jakoi 9 namysyöttöä Seagullsia vastaan. Kuvat: Kai Kilappa.

Namika hallitsi runsaat puoli peliä ja johti toisella jaksolla jo 14 pisteellä. Tahti muuttui täysin kolmannella jaksolla, kun Honka vei neliminuuttisen peräti 23-3 ja koko kolmannen jakson 41-19.

- Lopetimme kolmannella jaksolla näpräämisen ja palasimme omiin vahvuuksiimme eli hyvään puolustamiseen ja vauhdinpitoon. Noilla avaimilla käänsimme pelin, selvitti Hongan valmentaja Tuomas Iisalo.

Hongan tehokkaimpia olivat Ike Udanoh 18:lla ja Ronnie Clark 17 pisteellä.

Ilman voittoa jatkavan Namikan tarkin oli Ryan Wright 22 pisteellä.

Kouvot hallitsivat peliä Mansikka-aholla

Lahtelaisten ohella voitotta on enää vain Helsinki Seagulls. Nousijajoukkue kärsi kolmannen tappionsa Kouvolassa, jossa Kouvot oli parempi 94-77 (47-35).

Peli eteni suurimman osan ajasta noin kymmenen pisteen kotijohdossa.

Jason Conley heitti Kouvoille 20 pistettä ja Jonathan Jones 19. Seagullsin ykkönen oli Melsahn Basabe 26 pisteellä.

15.5.2024 20:48 Korisliiga

Korisliiga-finaalit tasoissa: Seagulls tiukassa väännössä höyhenen verran parempi

Helsinki Seagulls otti kolmen pisteen vierasvoiton BC Nokiasta ja tasoitti finaalisarjan.

12.5.2024 18:01 Korisliiga

Seagulls kesti Nokian loppukirin ja kavensi finaalit 2–1:een

Helsinki Seagulls otti ensimmäisen voittonsa tämän vuoden miesten Korisliigan finaaleissa.

11.5.2024 20:04 Pääjuttu

Kauhajoki suvereeniin voittoon pronssiottelussa – Palmin ja Hopkinsin heittokädet kuumina

Miesten Korisliigan pronssimitalit ripustettiin tänään Kauhajoen pelaajien kaulaan.

10.5.2024 21:09 Korisliiga

Hurmiossa pelanneelta BC Nokialta ylivoimainen esitys – finaalisarja nokialaisille nyt 2–0

Korisliigan toinen finaali oli kotijoukkue BC Nokian näytös, kun sen puolustus tylsytti Helsinki Seagullsin lukemin 85–60 (38–31). Kolmas finaali pelataan tulevana sunnuntaina Helsingissä.

8.5.2024 21:26 Korisliiga

Korisliiga-finaalit käyntiin: BC Nokia kähvelsi kotiedun heti ensikohtaamisella!

Helsinki Seagullsin ja BC Nokian ensimmäinen finaaliottelu päättyi 63–69-vierasvoittoon.

7.5.2024 12:44 Korisliiga

BC Nokia haastaa kokeneen ja itsevarman Seagullsin nuorella nälällä ja nopeudella – ”Tietämättömyys on etumme!”

Keskiviikkona 8. toukokuuta käynnistyvät Korisliiga-finaalit. Vastakkain ovat Helsinki Seagulls ja BC Nokia, joiden päävalmentajat miettivät kiireisellä aikataululla parhaita aseita kilpailijaansa vastaan.

5.5.2024 19:19 Korisliiga

BC Nokia seurahistorian ensimmäisen kerran Korisliiga-finaaliin!

BC Nokian historiallinen välierävoitto ratkesi pisteen turvin. Katajan Thomas Tumbalta nähtiin tappiossa 32 pisteen tuplatupla.

4.5.2024 21:59 Korisliiga

Seagulls finaaliin – Okko Järvi tykitti huimat pisteet kaaren takaa

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen seitsemän ottelun välierätaisto päättyi Seagullsin voittoon.

3.5.2024 20:46 Korisliiga

Kataja venytti välierät seitsemänteen otteluun – ratkaiseva kohtaaminen sunnuntaina Nokialla

Kataja Basket kaatoi BC Nokian Joensuussa ja tasoitti välieräsarjan 3–3:een.

2.5.2024 20:44 Korisliiga

Kauhajoki tasoitti välierät Palmin ja Hopkinsin johdolla

Kauhajoki venytti välierät Seagullsia vastaan seitsemänteen peliin. Sarjan varmuudella ratkaiseva ottelu pelataan ylihuomenna lauantaina.