Anniina Äijäsen Xavier voittoputkessa

4.12.2016 Anniina Äijänen loisti torstaina Xavierin voittaessa jo viidennen peräkkäisen ottelunsa kuluvalla kaudella Yhdysvaltojen yliopistosarjassa (NCAA). Myös Sara Rokkasen Toledolle ja Olivia Moskarin Marquettelle voitot joulukuun alun otteluista.

Kolmatta kauttaan NCAA:ssa pelaava Anniina Äijänen ei ole kokenut vielä tappiota kuluvalla kaudella. Kuva: Oma Design

Olivia Moskarilla on menossa toinen kausi rapakon takana. Kuva: Francois Perthuis

 

Anniina Äijäsen Xavier murskasi Delaware Staten unelmat voitosta jo avausneljänneksillä vieden ottelun lukemin 86–53 (42–19). Äijänen urakoi kentällä 20 minuuttia säkittäen 8 pistettä. Hän raapi lisäksi 5 levypalloa, jakoi 4 syöttöä, torjui vastustajaa kahdesti ja riisti pallon kertaalleen. Unelma-alun kuluvalle kaudelle yliopistosarjassa saanut Xavier kohtaa seuraavaksi Michiganin yliopiston, jolla on vakuuttavasti sarakkeessaan 7 voittoa ja yksi tappio.

 

Lisätietoa: Ottelutilastot

 

Sara Rokkanen osallistui Toledon paidassa UIC:n kaatoon tuloksella 79–51 (39–30). Rokkanen vieraili parketilla 8 minuuttia urakoiden 2 pistettä ja 3 levypalloa.

 

Lisätietoa: Ottelutilastot

 

Marquetten Olivia Moskari osallistui Western Illinoisin 77–61 (43–32) -kaatoon 3 pisteellä ja yhdellä syötöllä. Moskari pelasi ottelussa 12 minuuttia.

 

Lisätietoa: Ottelutilastot

 

Elina Koskimiehen American University kaatui William&Maryn yliopiston käsittelyssä 34–48 (12–18). Koskimies tilastoi 2 pistettä, 2 levypalloa, 3 syöttöä sekä yhden riiston ja torjunnan.

 

Lisätietoa: Ottelutilastot

 

 
22.4.2024 15:36 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalosta Belgian mestari

Elina Aarnisalosta tuli Belgian mestari, kun Kangoeroes Mechelen pelasi kotimaisen kauden läpi ilman ainuttakaan tappiota. Finaalit ovat käynnistyneet myös Saksassa ja runkosarjat päättyivät Espanjassa sekä Italiassa.

22.4.2024 14:01 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen johdattamassa Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtonen oli Granadan avainpelaajia joukkueen ottaessa ison askeleen kohti sarjapaikkaa. Severi Kaukiainen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigan finaalissa.

18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

Näytä lisää vastaavia