All Stars -viisikkoon äänestetty Topias Palmi: "Pidetään hauskaa ja laitetaan show käyntiin"

16.2.2019 11:02 Korisliigan ja Viro/Latvia-liigan All Stars -tapahtuma nähdään suorana Elisa Viihde Sportilla klo 16.50 alkaen. Kanavat ovat viikonlopun ajan vapaassa katselussa.

Topias Palmi äänestettiin Korisliigan All Stars -joukkueen aloitusviisikkoon. Kuva: Ville Vuorinen

Ensimmäistä kauttaan Kataja Basketissa pelaava Topias Palmi on ollut huimassa vedossa läpi kauden. Katajan paidassa pisteitä on syntynyt peräti 17,5 keskiarvolla, ja 194-settinen laituri onkin koko liigan paras kotimainen pisteidentekijä. Vahvat otteet poikivat Palmille jälleen kutsun ensi viikolla käynnistyvään Susijengin MM-karsintaikkunaan.

Tartossa 24-vuotias Palmi pääsee ensimmäistä kertaa urallaan All Stars -tapahtuma makuun, ja fanit äänestivät hänet Korisliigan joukkueen aloitusviisikkoon.

– Saatiin nukkua yö rauhassa ja nyt on hyvä alkaa keskittyä päivä päätapahtumaan, Palmi tuumasi astellessaan aamiaispöydästä haastatteluun.

Päivän aikaa Korisliiga ja Viro/Latvia-liigan tähdet jakavat nimikirjoituksia paikallisessa ostoskeskuksessa, minkä jälkeen on vuorossa siirtyminen Tarto yliopiston urheiluhallille ja itse All Stars -ottelu väliaikakisoineen.

– Mennään hallille ja pidetään hauskaa, laitetaan show käyntiin! Meillä avausviisikko ei ole ehkä niin näyttävä donkkijoukkue, mutta katsotaan mitä saadaan aikaiseksi, Palmi virnuilee.

Donkkien sijaan Palmi pääsee näyttämään taitojaan ottelun yhteydessä pidettävässä taitokisassa. Ensimmäisellä neljännesten välisellä tauolla käytävässä NBA:n All Star -tapahtumasta tutussa Skills Challengessa Korisliigan puolia pitävät Palmin lisäksi Juwan Staten, Bojan Sarcevic sekä Antto Nikkarinen. 

Puoliajalla on vuorossa kolmeen pisteen heittokisa, jossa Korisliigaa edustaa valtava määrä kokemusta. Vuosikausia kaaren takaa tuskaa vastustajilleen aiheuttaneet Teemu Rannikko ja Ville Kaunisto yrittävät nyt napata kolmoskuninkaan tittelin.

Viimeisellä neljännesten välisellä tauolla on luvassa kaksi kilpailua. Ensin Joonas Iisalo ja Sami Toiviainen osallistuvat valmentajien heittokisaan. Kilpailut huipentaa tietenkin donkkikisa, jossa Korisliigan värejä edustavat Kenneth Manigault ja Juwan Staten.

Elisa Viihde Sport esittää Korisliigan tähdistötapahtuman Tartosta kokonaisuudessaan suorana kello 16.50 alkaen. Ottelun selostaa Toni Flink ja kommentaattorina toimii Salon Vilppaan Miikka Luosmaa. Elisa Viihde Sport -kanavat ja uusi Sport-osio ovat avoimessa katselussa viikonloppuna. 

 
14.2.2019 15:28 All Stars

Rannikko ja Kaunisto edustavat Korisliigaa kolmoskisassa – Tarton All Star -tapahtuma täynnä seurattavaa

Donkkikilpailussa Korisliigan mainetta puolustavat Kenneth Manigault ja Juwan Staten.

13.2.2019 15:49 Susijengi

Korista tarjolla runsaasti VeikkausTV:ssä ja Elisa Viihde Sportilla: Launtain huipentaa Korisliigan All Stars -tapahtuma Tartossa

Viikon Veikkauspeli: Keskiviikkona VeikkausTV tarjoaa monikameratuotantona viime kauden Korisliiga-finaalien uusinnan, Vilpas-Karhu Basket.

7.2.2019 19:11 All Stars

Avery Woodson korvaa loukkaantuneen Okko Järven Korisliigan tähdistöjoukkueessa

Ura Basketin tarkkakätinen heittäjä täydentää Joonas Iisalon luotsaaman nipun.

6.2.2019 13:57 All Stars

Korisliigan All Stars -ottelu vapaassa katselussa suorana Elisa Viihde Sportilta

Lähes kolmetuntisen lähetyksen selostaa Toni Flink kommentaattorinaan Miikka Luosmaa.

28.1.2019 17:30 All Stars

Korisliigan tähdistötusina selvillä – Tartoon lähtee peräti neljä vuoden pelaajaa

Päävalmentaja Joonas Iisalo: ”Arvokas asia, että myös kokeneemmat tähdet ovat innolla mukana.”

3.1.2019 15:26 Korisliiga

Vilppaan Joonas Iisalo luotsaa myös Korisliigan tähdistöjoukkuetta – ”Kunnia-asia päästä edustamaan Korisliigaa ulkomaille”

Iisalo uskoo All Stars -tapahtuman olevan oiva mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.

17.12.2018 12:16 Korisliiga

Korisliigan All Stars -ottelun pelaajaäänestys on käynnissä

Tartossa 16. helmikuuta järjestettävän Korisliigan ja Viro-Latvia-liigan All Stars -ottelun pelaajaäänestys on käynnistynyt. Yleisö pääsee äänestämään tähdistöjoukkueen aloitusviisikon ja ensimmäinen äänestyskierros päättyy 31.12.2018.

18.4.2024 12:30 Korisliiga

Korisliigan välieräennakossa Kataja ja Nokia: ”Vaikka joukkueilla olisi kuinka iso ero paperilla, playoffeissa ottelut jäävät yleensä kiinni parista pallonhallinnasta”

Kataja Basketin Thomas Tumba ja BC Nokian Tucker Richardson suhtautuvat alkavaan välieräsarjan keskenään hyvin samankaltaisin ajatuksin. Kumpikin tietää, että yksikin kriittinen pallonmenetys ja vastustaja voi päästä peruuttamattomasti niskan päälle.

17.4.2024 09:15 Korisliiga

Rakkaat viholliset välierissä: Helsinki Seagulls ja Kauhajoki mittelevät keskenään finaalipaikasta

Helsinki Seagullsin Okko Järvi ja Kauhajoen Topias Palmi odottavat kumpikin vesi kielellä välierien tunnelmaa. Seurojen välisissä kohtaamisissa on aina erityinen lataus ilmassa.

Näytä lisää vastaavia