Taylor Jones

cm / kg
Syntynyt 1997


Uutisia henkilöstä Taylor Jones

1.4.2022 20:28 Naisten Korisliiga

Avausjakso siivitti ToPo:n välieriin

Naisten Korisliigan välieräjoukkueet ovat selvillä, kun viimeisenä joukkueena välieriin tiensä selvitti ToPo. Eilen mitalipeleihin tiensä selvittivät PeKa, Kouvottaret ja HBA.

23.3.2022 20:57 Naisten Korisliiga

Jatkosarjat päätökseen – FoA nappasi viimeisen pudotuspelipaikan Catzin nenän edestä

Naisten Korisliigassa pelattiin viimeiset ottelut niin ylemmässä kuin alemmassakin jatkosarjassa. Pudotuspeleihin tiensä selvittivät PeKa, Kouvottaret, ToPo, HBA, ViVe, EBT, Honka ja FoA. Pudotuspelit käynnistyvät maanantaina ja tarkempi ohjelma julkistetaan huomenna.

19.3.2022 19:09 Naisten Korisliiga

ToPo kiinni kakkossijassa – Catzilla ja Alulla isot panokset päätöskierroksella

Naisten Korisliigassa oli viimeistä edellinen pelipäivä jatkosarjojen osalta. Ylemmässä jatkosarjassa voitot kirjattiin ToPo:lle ja Peli-Karhuille. Alemmassa jatkosarjassa Catz ja FoA nappasivat voiton ja taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta huipentuu päätöspäivänä.

5.3.2022 19:49 Naisten Korisliiga

Taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista tiivistyy – Vimpelillä vaikeaa ylemmässä jatkosarjassa

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Alemmassa jatkosarjassa voitot kirjattiin Catzille ja Forssan Alulle. Kouvottaret voitti ylemmässä jatkosarjassa ja nousi toiseksi.

26.2.2022 18:43 Naisten Korisliiga

PeKa vei kärkikamppailun – EBT ja Kouvottaret voittoihin trillereissä

Naisten Korisliiga jatkui kolmella ottelulla. Ylemmässä jatkosarjassa voittoihin ylsivät sarjakärki PeKa ja Kouvottaret. Alemmassa jatkosarjassa EBT voitti paikallisvastustaja Hongan.

23.2.2022 20:53 Naisten Korisliiga

Espoolaisjoukkueille voitot – PeKan voittoputki jatkuu

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Honka ja EBT parantelivat asemiaan pudotuspelipaikkataistelussa. PeKa puolestaan kasvatti sarjajohtoaan ylemmän jatkosarjan puolella.