Panu Pedersen

cm / kg
Syntynyt 1977


Uutisia henkilöstä Panu Pedersen

14.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat kahdessa ottelussa Suomen mestareiksi

Sunnuntai oli kiireinen päivä nuorten SM-parketeilla. Kauden ensimmäiset nuorten mestarit kruunattiin, kun WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) hakivat finaalien toiset otteluvoittonsa ja veivät siten nimiinsä ikäluokkiensa Suomen mestaruudet. B-poikien SM-pronssi irtosi HoNsUn matkaan, ja lisäksi sunnuntaina pelattiin A-poikien ja B-tyttöjen SM-välieriä.

13.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat avausvoittoihin finaaleissa

A-tyttöjen ja B-poikien mitalipelit käynnistyivät lauantaina Helsingissä ja Orimattilassa. WB/Capitals nujersi A-tyttöjen finaaliavauksessa Honka Akatemian selvin lukemin ja HNMKY teki selvää ToPosta. A-tyttöjen pronssit irtosivat Orimattilan Jymylle, joka kukisti Espoo Basket Teamin kotonaan.

7.4.2013 Pääjuttu

Helmi Capitals jyräsi naisten divarin mestaruuteen

Helsinkiläinen Helmi Capitals hyvitti kaksi perättäistä tappiotaan naisten I divisioonan finaaleissa ja teki ratkaisevassa, viidennessä ottelussa Puhuttarista selvää lukemin 81–67 (34–28). Capitals veti pesäeron vantaalaisiin kolmannella jaksolla, joka päättyi kotijoukkueen hyväksi 26–16.

7.4.2013 Pääjuttu

Honka Akatemia ja WB/Capitals A-tyttöjen finaaliin, HNMKY kuittasi B-poikien finaalipaikan

A-tyttöjen ensimmäisten SM-välieräotteluiden voittajat jatkoivat voittojaan myös sunnuntaina. Honka Akatemia ja WB/Capitals antoivat kylmää kyytiä OrJylle ja EBT:lle ja etenivät ikäluokan finaaliin. B-pojissa HNMKY teki toisen kerran selvää jälkeä Hongasta, mutta sisuuntunut ToPo tasoitti välieräsarjansa otteluvoitot HoNsUa vastaan.

24.11.2011 Valmentajat

Sudenpennut jatkavat ammattilaisten hoivissa 2012

Suomen nuorten koripallomaajoukkueiden, ”sudenpentujen” valmentajat vuodelle 2012 on valittu. Susijengit jatkavat ammattilaisvalmentajien komennossa. Viime vuosista tuttuun tapaan on valmentajien keskuudessa toteutettu tehtävänkiertoa ikäluokkien välillä.

Sudenpentujen valmentajat nimetty – 18-vuotiaat Bundesliiga-kaksikon opissa

Suomen Koripalloliitto on nimennyt nuorten koripallomaajoukkueiden valmennusjohdot vuodelle 2011. Nimettyjen valmentajien joukossa on jälleen alansa huippuammattilaisia, kuten paluun 20-vuotiaiden miesten peräsimeen tekevä Pekka Salminen sekä Bundesliigassa valmentavat Gordon Herbert ja Anton Mirolybov, jotka ottavat luotsattavakseen Suomen 18-vuotiaiden maajoukkueet.

20.6.2010 Pääjuttu

Nuorisomaajoukkueet leireilevät Baltiassa

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien sekä alle 15-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet matkaavat maanantaina vuotuiselle Baltian harjoitusleirille. Joukkueet pelaavat kymmenpäiväisen leirin aikana maa- ja harjoitusotteluita sekä Viron että Liettuan maaperällä.

Alle 15-vuotiaiden testileiri Vierumäellä 28.–30.5.

Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet kokoontuvat testileirille Vierumäen urheiluopistolle 28.–30.5. Leirin aikana maajoukkue-ehdokkailta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi pelaajille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.

20.12.2009 Haastattelu

15-vuotiaiden maajoukkueiden päävalmentajat haastattelussa

Suomen 15-vuotiaiden maajoukkueet toimivat nuorten maajoukkuevalmennuksessa niin sanottuina sisääntulomaajoukkueina, joiden tarkoitus on antaa pelaajille valmiuksia osallistua tulevina vuosina täysipainoiseen harjoitteluun maajoukkueurheilijana.

17.12.2009 Pääjuttu

Nuorten maajoukkueiden valmentajat nimetty vuodelle 2010

Suomen Koripalloliitto on nimennyt nuorten koripallomaajoukkueiden valmennusjohdot vuodelle 2010. Suomi lähettää kansainvälisiin mittelöihin vuonna 2010 kuluvan vuoden tapaan seitsemän nuorten maajoukkuetta, joiden valmennustiimit koostuvat maamme huippuosaajista.

27.4.2009 Maajoukkue

Alle 15-vuotiaiden testileiri Vierumäellä 1.-3.5.

Suomen alle 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet kokoontuvat testileirille Vierumäen urheiluopistolle tulevana viikonloppuna. Leirin aikana maajoukkue-ehdokkailta testataan koripallotaitojen ohella nopeutta, voimaa ja kimmoisuutta. Lisäksi pelaajille tehdään kattavat lihastasapainokartoitukset fysioterapeuttien johdolla.

28.1.2009 Maajoukkue

Alle 15-vuotiaat leireilevät Vierumäellä 30.1.–1.2.

Nuorten tyttöjen ja poikien alle 15-vuotiaiden maajoukkueryhmät kokoontuvat Vierumäen urheiluopistolla tulevana viikonloppuna. Lisäksi samaan aikaan Koripalloliitto järjestää Talent Camp leirin vuonna 1993–95 syntyneille pojille.

4.11.2008 Pelaajat

Nuorten maajoukkuevalmentajat nimetty vuodelle 2009

Suomen koripalloliitto on nimennyt nuorten koripallomaajoukkueiden valmennusjohdot vuodelle 2009. ”Uusina” niminä valmennusryhmistä löytyy mm. kaksi miesten liigavalmentajaa, jonka lisäksi maajoukkuevalmentajien välillä on tapahtunut tehtäväkiertoa.

Tapiolan Honka B-tyttöjen Suomen mestari

Helsingissä pelattu B-tyttöjen Final Four – turnaus päättyi espoolaisjuhliin, kun Tapiolan Hongan B-tytöt voittivat finaalissa isäntäjoukkueen Karhun Pojat suvereenin esityksen jälkeen luvuin 68–55 (32–32). Näin Hongan tytöt kruunattiin Suomen mestareiksi 2005. KaPo otti hopeaa ja pronssi matkasi Orimattilaan.