Syntynyt 1985

Uutisia henkilöstä Kaspars Berzins

6.3.2016 Pääjuttu

VTB-Liiga: Bisons kärsi tappion Pietarissa

Loimaan Bisonsin taival Itä-Euroopan VTB-Liigassa sai jatkoa sunnuntaina, joukkueen matkustaessa Pietariin Zenitin vieraaksi. VTB-Liigassa neljättä sijaa hallussaan pitävä Zenit osoitti vahvuutensa jo kamppailun avauspuolikkaalla, juosten lopulta Bisonsilta karkuun ja turvalliseen 106-73 (63-36) –kotivoittoon.

15.12.2014 Pääjuttu

Bisons murskasi Samaran VTB-liigassa

Bisons Loimaa nappasi toisen voittonsa VTB-liigassa viemällä samaralaista Krasnyje Kryljaa 65-92 (33-46). Bisons nappasivat jo alussa johdon, mutta päätösneljänneksellä ottelusta tuli loimaalaisten show, kun biisonit nakuttivat 32 pistettä kymmeneen minuuttiin.

9.9.2013 EM-kilpailut

Ranska, Serbia ja Espanja lohkovoittoihin Italian seuraksi

Kun Slovenian EM-kisojen kaikki alkulohko-ottelut on pelattu, ainoana tappiottomana joukkueena jatkoon etenee D-lohkon illansuun ottelussa Ruotsin kaatanut Italia. Muina lohkovoittajina jatkoon selvisivät Ranska, Serbia ja Espanja.

28.8.2013 21:55 Maaottelu

Susijengi kiri EM-kenraalissa heiton päähän, Latvia piti pintansa

Susijengi nousi EM-kenraaliharjoitusottelussaan Latviaa vastaan Pasilan Hartwall Areenalla kahdessa minuutissa 12 pisteen takaa kahden pisteen etäisyydelle. Kolmannen jakson hurmoksellaan johtoasemansa pedannut vierasjoukkue sinetöi kuitenkin huutomyrskyssä voittonsa vapaaheittoviivalta luvuin 84–90 (41–37).

26.8.2013 17:05 Pääjuttu

Jukka Toijala: ”Latvia on erinomainen kenraaliharjoitusvastustaja”

Susijengi esiintyy viimeisen kerran kotiyleisölleen tänä kesänä keskiviikkona Pasilan Hartwall Areenalla, kun lennokas, nopea ja atleettinen Latvian maajoukkue saapuu Helsinkiin. Suomen apuvalmentaja Jukka Toijala arvioi Latviaa erinomaiseksi kenraaliharjoitusvastustajaksi EM-kisoihin valmistautuvalle Susijengille.

29.8.2010 Maaottelu

Varamiehinen Suomi taipui kokemattomuuttaan Latvialle

Suomen koripallomaajoukkueen taival EM-karsinnassa päättyi tällä erää kitkerään kotitappioon Latvialle. Ilman neljää aloitusviisikon tähteään pelannut Suomi menetti kahdeksan pisteen johtonsa viimeisen viiden minuutin aikana ja hävisi lukemin 90-93 (50-42). Suomen EM-kisahaaveet lepäävät nyt kansainvälisen koripalloliiton (FIBA Europe) syyskuussa tekemien päätöksien varassa.

14.8.2010 Maaottelu

Varamiehinen Suomi ei pysynyt Latvian kyydissä luistelukisassa

Upeaan Israel-voittoon keskiviikkona käytännössä ilman aloitusviisikkoaan venynyt Suomen koripallomaajoukkue ei kyennyt uusimaan yllätystä lauantaina. Hurjassa heittovireessä ollut Latvia voitti Riiassa pelatun EM-karsintaottelun murskalukemin 87-67 (54-26). Pääroolin ottelussa otti latvialaisten iloisen hyökkäyspelin lisäksi olosuhteet.

19.7.2010 Pääjuttu

Bargnanilla ja Belinellillä vakuuttava avaus Italian paidassa

Miesten maajoukkueen tulevan EM-karsintavastustajan Italian NBA-miehet Andrea Bargnani ja Marco Belinelli palasivat maajoukkueensa kokoonpanoon viikonlopun Mandela Forum -turnauksessa Firenzessä. Italia voitti kolmesta kotiturnauksen ottelustaan kaksi.

16.8.2008 Maaottelu

Suomen korismiehet kukistivat huippumaa Ranskan

Kolmen vuoden takainen EM-pronssimitalisti Ranska joutui tyrmistymään kotiturnauksensa avauspelissä. Strasbourgissa vieraileva Suomen koripallomaajoukkue kävi ennakkoluulottomasti huippumaan kimppuun ja selviytyi parketilta voittajana lukemin 78-76 (44-36).

20.10.2005 Pääjuttu

Pasi Riihelä loistovireessä BK Rigaa vastaan

Koripallon miesten Euroopan Challenge Cupin avausottelu päättyi kotijoukkue Lappeenrannan voittoon luvuin 72–68 (43–40). Ottelun hahmo oli 24 pistettä heittänyt Pasi Riihelä.

19.10.2005 Pääjuttu

Lappeenranta haastaa Riikan

Lappeenrannan torstainen eurovastustaja BK Riika tulee vahvasta koripallokulttuurista. Voittihan Latvia Euroopan mestaruuden, kun siitä ensimmäisen kerran pelattiin 1935.

18.10.2005 Pääjuttu

Euroopan huippupelaajia Lappeenrannan vieraina TV-pelissä

Koripallon hallitseva Suomen mestari Lappeenrannan NMKY aloittaa FIBA Eurocup Challenge –sarjan kotikentällään torstaina 20. lokakuutta. Vastaan asettuu latvialainen BK Riga, jonka riveissä esiintyy latvialaisia huippupelaajia.