Syntynyt 1988

Uutisia henkilöstä Rolands Freimanis

7.2.2016 Pääjuttu

VTB-liiga: Sharaud Curry ja Kalev Bisonsin vieraaksi

Bisons Loimaa saa VTB-liigassa vastaansa tänään sunnuntaina Tallinnan Kalevin Loimaan liikuntahallilla kello 16:00. Kalevin kokoonpanossa on nähty uudistuksia ja joukkueessa pelaa tällä hetkellä vain yksi amerikkalaivahvistus: KTP-Basketista tuttu pallotaituri Sharaud Curry.

Salinin Gran Canarialle voitto viime sekunnin villillä heitolla

Sasu Salin pussitti kolme pistettä, kun Gran Canaria haki tärkeän voiton Espanjan ACB-liigan viikonloppukierroksella Albert Oliverin viimeisen sekunnin hook-heitolla vapaaheittoviivan kulmasta. Viikonlopun tehokkain suomalaispelaaja oli Himkille Kazanissa 14 pistettä pussittanut Petteri Koponen.

31.1.2015 Pääjuttu

Venäjän cup-mestari Unics Kazan Bisonsin kunniavieraana sunnuntaina

Venäjän hallitseva cup-mestari ja yksi Euroopan huippusarjojen nimivahvimmista joukkueista, Unics Kazan, saapuu sunnuntaina Bisonsin vieraaksi Loimaan Liikuntahallille. Syksyllä Euroliigaa pelannut Unics Kazan onkin paitsi paperilla, myös konkreettisesti yksi kovimmista Suomessa koskaan vierailleista koripallojoukkueista.

15.9.2013 23:50 EM-kilpailut

Serbia kiilasi jatkolohko E:n voittoon

Tony Parkerin Ranska ei saanut hyökkäyspeliään missään vaiheessa raiteilleen, kun Serbia pokkasi jatkolohko E:n kärkisijan 77–65 (38–31)-voitollaan Ranskasta. Liettua haki kolmannen voittonsa yhtä monesta jatkosarjan ottelusta nujertamalla Ukrainan 70–63 (32–30).

28.8.2013 21:55 Maaottelu

Susijengi kiri EM-kenraalissa heiton päähän, Latvia piti pintansa

Susijengi nousi EM-kenraaliharjoitusottelussaan Latviaa vastaan Pasilan Hartwall Areenalla kahdessa minuutissa 12 pisteen takaa kahden pisteen etäisyydelle. Kolmannen jakson hurmoksellaan johtoasemansa pedannut vierasjoukkue sinetöi kuitenkin huutomyrskyssä voittonsa vapaaheittoviivalta luvuin 84–90 (41–37).

2.9.2011 EM-kilpailut

Tilanne Suomen C-lohkossa mutkistui

Kilpailuasetelmat Suomen edustamassa EM-kisojen C-lohkossa mutkistuivat, kun Bosnia-Hertsegovina yllätti toisena kisapäivänä Montenegron ja Makedonia Kroatian. Muissa kisalohkoissa yllätyksiltä vältyttiin.