Kenya McBee

192 cm / kg
Syntynyt 1983


Uutisia henkilöstä Kenya McBee

20.12.2014 Pääjuttu

Peli-Karhut isoon voittoon Hongasta, Korisliiga joulutauolle Catzin komennossa

Tapiolan Honka ei pystynyt laittamaan vastaan Peli-Karhuille vuoden viimeisellä Korisliiga-kierroksella, kun kotkalaiset hakivat hienon 83-51 (48-30) -voiton Tapiolan urheiluhallista. Muualla hallitseva mestari Catz haki sarjapisteet mukaansa Forssasta, Huima voitti ToPon kärkikamppailussa ja Veto lisäsi Riennon tuskaa sarjan häntäpäässä.

29.11.2014 Pääjuttu

ToPolle seitsemäs perättäinen voitto, Huima voittoon trillerissä Robinsonin kolmosella

Lauantain Korisliiga-kierroksella nähtiin kasa hienoja otteluita. ToPo esiintyi jälleen vahvasti keräten jo seitsemännen perättäisen voittonsa, Huiman voittaessa oman trillerinsä Kenya Robinsonin viime hetken kolmosella. Sarjataulukon häntäpään joukkueet TuRi ja FoA esittivät myös hyviä otteita, vaikka ihan loppuun asti ei bensa riittänytkään.

22.11.2014 20:13 Pääjuttu

Korisliigassa kotivoittojen ilta, Catzille jo yhdeksäs perättäinen voitto

Korisliigan lauantain kierroksella nähtiin neljä runsasnumeroista voittoa ja voittoputkien jatkamista. Kotivoittojen sävyttämällä lauantain kierroksella Huima voitti neljännen, ToPo kuudennen, ja Catz peräti yhdeksännen perättäisen ottelunsa.

8.11.2014 Pääjuttu

Catz edelleen voittamaton Korisliigassa, Peli-Karhut ylivoimainen kotihallissaan

Neljän ottelun Korisliiga-kierroksella nähtiin vaihtelevia tuloksia, ja yllättäviä marginaaleja. Voitosta toiseen kulkeva Catz sai toisella puoliajalla muistutuksen haavoittuvaisuudestaan, kun taas Kotkassa PeKa murjoi Turun Riennon selvin numeroin. Tampereella Vedon viimeinen neljännes oli liikaa kotijoukkueelle, ja Äänekoskella Huima kirjautti toisen perättäisen voiton.

1.11.2014 Pääjuttu

Kärki-Catz jatkaa tappiottomana

Hallitseva Naisten Korisliigan mestari Lappeenrannan Catz jatkaa voittokulkuaan myös tänä syksynä. Lappeenrantalaiset avasivat marraskuun taistot ylivoimaisella vierasvoitolla Turun Riennon vieraana. Voitot hakivat lauantaina myös liigakakkonen PeKa sekä pudotuspelin yläpuolella viihtyvät Huima ja HyPo.

25.10.2014 Pääjuttu

Catz jatkaa voittokulkuaan, Pyrintö toiseen perättäiseen voittoon

Lappeenrannassa hallitseva mestari Catz pisti pystyyn oman show'nsa, kun se kaatoi vierailija Forssan Alun lähes 50:n pisteen erolla voittaessaan viidennen perättäisen ottelunsa. Muilla paikkakunnilla erot eivät vastaaviksi kasvaneet, vaikka voittoputkia kahdella paikkakunnalla venytettiinkin.

18.10.2014 Pääjuttu

Naisten Korisliiga: Nousijajoukkue HyPo voitolla sarjakolmoseksi, kotijoukkueet voitokkaita lauantain kierroksella

Päivän Korisliiga-kierroksen jokaisessa ottelussa juhli kotijoukkue. Sarjanousija Hyvinkään Ponteva nousi voitollaan sarjataulukossa kolmanneksi, Vimpelin Vedon saalistaessa kauden avausvoittonsa. Kotkassa Peli-Karhut keräsi kovan päänahan ToPosta.

11.10.2014 Pääjuttu

Korisliigassa selvänumeroisten otteluiden ilta, kärkikamppailu Catzin nimiin

Päivän Korisliiga-kierros oli ennakkosuosikkien juhlaa. Töölön kisahallin kärkikamppailussa tahdin määräsi amerikkalaisvahvistuksiensa johdolla voittoon edennyt hallitseva mestari Catz. Päivän muissa otteluissa sarjanousijat eivät pystyneet venymään yllätykseen asti.

4.10.2014 Pääjuttu

Finaalin uusinnassa murskajaiset, naisten kauden avauskierroksella vaihtelevien marginaalien tuloksia.

Lappeenrannassa kotijoukkue Catz antoi kylmäävän muistutuksen siitä, mikä joukkue on edelleen hallitseva voima suomalaisessa naiskoripalloilussa, kun se kaatoi Kotkan Peli-Karhut kauden avauksessa lukemin 77-52. Hyvinkäällä Ponteva otti ison voiton Äänekosken Huimasta, muiden nousijajoukkueiden kärsiessä tappiot. Tapiolan urheiluhallissa Honka osoitti vaarallisuutensa kukistamalla Turun Riennon selvin lukemin.

3.10.2014 Pääjuttu

McBee palaa Suomeen, vahvistaa Vetoa

Naisten Korisliigaan noussut Vimpelin Veto on tehnyt sopimuksen kokeneen jenkkilaiturin Kenya McBeen kanssa. 192-senttinen McBee pelasi viime kaudella Bulgarian ja Turkin sarjoissa. Suomalaisille McBee tuli tutuksi keväällä 2013, jolloin hän pelasi helsinkiläisjoukkue ToPossa.

1.4.2013 Pääjuttu

Honka lähetti ToPon kesälomalle pääkaupunkiseudun trillerissä

Tapiolan Hongan ja Torpan Poikien kolmas ja ratkaiseva puolivälieräottelu käynnistyi – kuten odottaa saattoi – tasaisena. Johtoasema vaihtui useasti ottelun aikana, mutta Honka veti lopussa pidemmän korren ja voitti jännittävän ottelun lukemin 88 – 85 (44 – 41).

27.3.2013 Pääjuttu

Honka ja ToPo kamppailevat pääkaupunkiseudun herruudesta

Naisten pudotuspelien ensimmäinen ottelu pelataan tänään keskiviikkona Tapiolan urheiluhallissa. Keskinäisessä vertailussa joukkueet ovat olleet runkosarjassa tasaisia. Honka on voittanut joukkueiden aiemmista kohtaamisista kaksi ja ToPo yhden.

23.3.2013 Pääjuttu

Catz ylivoimainen kärkiottelussa, TuRi taisteli pudotuspeleihin

Lappeenrannan Catz ei antanut ykköshaastajalleen Peli-Karhuille mitään mahdollisuuksia, kun SM-runkosarjan 1. ja 2. sijoittuneet joukkueet kohtasivat Lappeenrannassa. Catz jatkoi voittoputkeaan murskalukemin 81–59 (49–23). BC Nokian yllätysvoitto Keravalla ja Turun Riennon kotivoitto HyPo:sta merkitsivät puolestaan pudotuspelipaikkaa sarjanousija Riennolle.

17.3.2013 20:37 Pääjuttu

Catz varmisti naisten SM:n runkosarjavoiton, PeKa kakkossijan

Naisten SM-runkosarjan kolme kärkisijaa varmistuivat sunnuntai-iltana, kun Catz jatkoi pitkää voittoputkeaan kumoamalla HoNsUn ja PeKa nujertamalla Huiman. Catz vei nimiinsä SM-runkosarjan voiton ja PeKa kakkossijan, kun taas HoNsUn tappio merkitsi Forssan Alulle kolmatta runkosarjasijaa pudotuspeleihin lähtiessä.

16.3.2013 Pääjuttu

Alku tarrasi vahvasti kolmossijaan

Forssan Alku päätti runkosarjakautensa naisten SM-sarjan lauantaikierroksella Tapiolassa Hongan vieraana. Alku vei pelin viimeisen puolitoistaminuuttisen 9-0 ja hakeutui kolmen pisteen voitollaan millin päähän runkosarjan kolmossijasta. Sarjan kärkipäässä Catz ja PeKa kasvattivat voittoputkiaan ja ToPo jatkaa kamppailua kotiedusta.

20.2.2013 Pääjuttu

Hurja toinen jakso toi ToPolle voiton HyPosta

Naisten SM-sarjan keskiviikkoillan ainoassa ottelussa ToPo kukisti sarjajumbo Hyvinkään Pontevan kotonaan odotetusti 72–53 (37–25). Helsinkiläiset ratkaisivat ottelun toisella kymmenminuuttisella, joka päättyi isäntien hyväksi lukemin 25–12.

17.2.2013 Pääjuttu

Sarjanousija TuRi nousi pudotuspeliviivan ylle

Naisten SM-sarjan nousijajoukkueiden kaartiin kuuluva Turun Riento nousi viimeiselle pudotuspelipaikalle nujertamalla toisen nousijajoukkueen BC Nokian 58–53 (35–37). Turkulaisten voitto oli kauden seitsemäs. Catz ja Peli-Karhut jatkoivat puolestaan pitkiä voittoputkiaan ja FoA sekä Honka kiinnittivät otettaan kolmannesta sijasta.

16.2.2013 Pääjuttu

Catz ja PeKa kasvattivat voittoputkiaan

Naisten SM-sarja jatkui lauantaikierroksella tutussa komennossa, kun tuore cup-mestari Lappeenrannan Catz sekä Peli-Karhut kasvattivat voittoputkiaan. Catzin FoA-voitto oli jo lappeenrantalaisten yhdeksäs perättäinen, ja PeKa haki kahdeksannen perättäisvoittonsa kaatamalla Keravan. Myös Huima, BC Nokia ja ToPo ylsivät lauantaikierroksella voittoihin.

7.2.2013 Pääjuttu

Tapiolassa trilleriottelu, Honka nujersi ToPon jatkoajalla

Espoon Tapiolassa pelattiin torstaina kuluvan viikon ainoa naisten SM-sarjaottelu, kun Tapiolan Honka otti trillerikamppailussa mittaa rakkaasta paikallisvastustajastaan ToPosta. Espoolaisyleisö sai nähdäkseen kovatasoisen ja jännittävän kamppailun, jonka Honka vei pistein 79–73 (32–35, 67–67).

27.1.2013 Pääjuttu

Reshetkon huippupeli siivitti Catzin karkuun Hongalta

Lappeenrannan Catz vankisti entisestään asemiaan naisten SM-sarjan kärjessä löylyttämällä nuorekasta Tapiolan Honkaa kotonaan 87-65 (46-36). Kentän hahmo oli peräti 38 pistettä hallitsevalle mestarille raivonnut Jelena Reshetko. Myös PeKa, FoA, TuRi ja HoNsU hakivat sunnuntaikierrokselta voitot.

Näytä lisää vastaavia