Antti Raami

197 cm / 100 kg
Syntynyt 1981


Uutisia henkilöstä Antti Raami

Honka Akatemian I divisioonajoukkue kasassa

Miesten I divisioonassa pelaava Tapiolan Hongan edustusjoukkue Honka Akatemia on saanut joukkueen kasaan kaudeksi 2010/11. Joukkue koostuu totuttuun tapaan A-juniori-ikäisistä pelaajista, juuri juniori-iän ylittäneistä pelaajista ja muutamasta kokeneemmasta pelurista.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Nikitin Honka Akatemian uusin vahvistus

Tapiolan Hongan miesten I divisioonajoukkue Honka Akatemia vahvistuu kokeneella huippupelaajalla, kun 27-vuotias seuran oma kasvatti Olli Nikitin tekee paluun joukkueeseen.

Honka Akatemialle pelaaja- ja valmentajasopimuksia

Tapiolan Hongan miesten I divisioonajoukkue Honka Akatemia on solminut sopimuksia pelikaudelle 2008-09. Valmentajana jatkaa kolmannen kautensa joukkueen peräsimessä aloittava 25-vuotias Jussi Syrjänen. Syrjänen valmentaa myös Tapiolan Hongan A-poikien edustusjoukkuetta. Uutena pelaajana Honka-paitaan siirtyy Antti Raami.

2.2.2007 Katsojat

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.

22.3.2005

Miesten divarikausi tarjosi hienoja hetkiä

Päättynyt miesten divisioonakausi oli menestyksekäs monellakin eri tavalla. Yleisökeskiarvo nousi edelliseltä kaudelta, katsojakeskiarvo ponnahti 215 henkeen ottelua kohden. Suurin yleisömagneetti oli nousua juhliva ToPo 441 ottelukohtaisella katsojallaan. Suurin yksittäinen katsojaluku nähtiin kärkikamppailussa ToPo-FoKoPo, lehtereillä ottelua seurasi peräti 1013 koriksen ystävää. Seuraavassa sarjan ”loppuraportti”.

29.9.2004 Pääjuttu

Miesten I divisioonaan luvassa tasainen ja kiihkeä kärkikahina

Kaudesta 1975-76 saakka pelattu miesten I divisioona pyörähtää jälleen käyntiin tulevana sunnuntaina (3.10.). Mukana olevat 14 joukkuetta kisailevat sarjan voiton tuomasta suorasta noususta sekä kahdesta paikasta SM-karsintasarjassa. Vaikka suuri mielenkiinto kohdistuu kesän kohujoukkue ToPo:n edesottamuksiin, etukäteisveikkailuissa koko divisioonan kärjestä veikkaillaan tasaista ja kovatasoisempaa kuin vuosiin.

11.8.1999 Maaottelu

Parikymppiset miehet karsiutuivat

Suomen 20-vuotiaiden miesten matkatessa Espanjaan EM-karsintoihin toiveet jatkopaikasta olivat pienet, sillä vastaan asettuisi hallitseva maailmanmestari ja joukko muita Euroopan huippumaita.

27.7.1999 Maaottelu

Tuoreille Pohjoismaiden mestareille tappioita

Kesäkuussa Pohjoismaiden mestaruuden kotikisoissaan Salossa voittanut 20-vuotiaiden miesten maajoukkue joutui taipumaan Viron vastaavalle ryhmälle kolmesti peräkkäin viime viikonvaihteessa.