Valtava Sudenpesä Vltava-joen rannassa nostaa Sudenpesän tarjoamat elämykset seuraavalle tasolle

15.8.2022 12:35 Suomalaiset koripallofanit kokoontuvat Sudenpesässä Prahan vanhan kaupungin kupeessa ennennäkemättömän hulppeissa puitteissa. EM-kisaviikkona vieraita ovat viihdyttämässä Susijengin otteluista tutut DJ Amanda Harkimo sekä MC Mikko Honkanen vaihtuvien asiantuntijavieraiden kera.

Aiemmissa koriksen arvokisoissa huippusuosiota nauttinut Sudenpesä-tapahtuma kokoaa Susijengi-fanit yhteiseen kohtaamispaikkaan Prahan vanhan kaupungin kupeessa. Sudenpesän tavoitteena on rikastuttaa fanien kisaelämystä ja luoda yhteisöllinen kohtaamispaikka ennen ja jälkeen pelien.

Tulevien EM-kisojen Sudenpesä on valtava kompleksi sisä- ja ulkotiloineen aivan Vltava-joen rannassa. Sudenpesän lukuisat myyntipisteet ja hulppea ulkoilmalava tulevat varmasti tekemään Susijengi-fanien viikosta unohtumattoman.

Sudenpesässä faneja viihdyttävät päivittäin Susijengin DJ Amanda Harkimo sekä Sudenpesän host Mikko Honkanen, joka toiminut Susijengin peleissä MC:nä vuosikaudet. Honkasen johdolla käydään päivittäin ennakko- ja jälkipelit vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla. 

Ohjelman lisäksi alueelta löytyy Susijengin virallinen fanikauppa, josta voi tehdä viimeiset hankinnat ennen pelejä. Vaikka Praha tunnetaan huimasta oluttarjonnastaan, on Sudenpesässä mahdollista harmaahampaan kolotukseen nauttia Hartwallin aitoa lonkeroa läpi kisojen ajan. 

Sudenpesässä voi viettää päivän kokonaisen, sillä ravintola tarjoilee palanpainiketta niin pieneen kuin suurempaankin nälkään.Sudenpesän päiväohjelmat julkaistaan EM-kisojen kynnyksellä. Sudenpesä-tapahtumat ovat osallistujille ilmaisia.

Hulppea paikka hyvillä kulkuyhteyksillä 

Prahan Sudenpesä järjestetään hulppeassa Obcanská Plovárnan ravintola- ja tapahtumatiloissa Vltava-joen rannalla. Tapahtumapaikalla on komean päärakennuksen lisäksi suuri esiintymislava isoine piha-alueineen, ruokaravintola, useita baaripisteitä sekä joen rannassa oleva terassialue. Sudenpesä sijaitsee Prahan keskustan tuntumassa, johon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Lähin metropysäkki Malostranská sekä raitiovaunupysäkki Čechův most sijaitsevat minuuttien kävelymatkan päässä Sudenpesästä. Kisapaikka Prague O2 Arenan lähin metropysäkki on Českomoravská, johon pääsee kätevästi Sudenpesästä vihreää ja keltaista metrolinjaa pitkin.  

Sudenpesä kartalla >>

Nettisivut: http://basket.fi/sudenpesa >>

Koripalloliitto tarjoaa jälleen kerran suositun Sudenpesä-tapahtuman yhdessä käytännön järjestelyistä vastaavan Elämys Groupin kanssa.

 
22.8.2023 08:50 Susijengi

Näin seuraat Susijengin matkaa MM-kisoissa

Susijengin avausottelu Australiaa vastaan perjantaina 25.8. klo 11.00 suorana Nelosella ja Ruudussa. Artikkeliin on koottu, miten pysyt Susijengin käänteissä mukana. Tervetuloa Susihuumaan!

11.8.2023 14:52 Susijengi

Susijengin virallinen MM-kisapaita nyt myynnissä rajoitetun ajan

6. pelaajan kisavarustukseen on perinteisesti kuulunut pelipaidan lisäksi myös kisapaita. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus, kun Susijengi nähdään MM-parketeilla elokuun lopussa Japanissa.

30.6.2023 12:38 Susijengi

EM-kotikisojen 2025 pelipäivät Tampereella tiedossa

Kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) on määrittänyt alkulohkot koripallon EM-kisojen 2025 järjestäjämaille. Suomessa ja Tampereen Nokia Arenalla pelataan kisojen B-lohko, jonka pelit käynnistyvät 27.8.2025. Myös lohkon muut pelipäivät ovat selvillä.

30.6.2023 10:46 Yhteistyökumppanit

Susikoulu koripallon MM-kisoihin Japaniin?

Kesä etenee ja Susijengin esiintyminen MM-parketilla lähestyy. Elo-syyskuun vaihteessa Japanin Okinawalla pelattavat MM-pelit ovat myös monen lapsiperheen kalenterissa. Tiedustelut suuren suosion saavuttanutta ja EM-kilpailuissa 2015 Montpellierissä ja 2022 Prahassa toteutettua Susikoulua kohtaan ovat lisääntyneet kesälomien alettua.

30.4.2023 13:05 Susijengi

Infopaketti MM-kisalipuista, matkapaketeista Japaniin

MM-kilpailuiden lohkoarvonnat on suoritettu ja tiedossa on, että Susijengi matkaa huippuseuraan Okinawan paratiisisaarelle, Japaniin. Tähän artikkeliin on kerätty tietoja MM-kisojen lipuista ja matkapaketeista.

28.4.2023 12:50 Susijengi

Susijengin MM-kisojen matkapaketit tulevat myyntiin tapahtumakumppani Elämyksen kautta

Susijengi-fanien osalta jännitys tiivistyy tulevana lauantaina, kun FIBA suorittaa vuoden 2023 MM-kisojen lohkoarvonnat. Kumppani Elämyksen kautta tulee myyntiin 2.5. kaiken tarvittavan sisältävät matkapaketit Aasian MM-kisoihin.

9.9.2022 13:15 Susijengi

Liput Susijengin ja Kroatian neljännesvälierään myynnissä

Susijengi ja Kroatia kohtaavat Berliinissä pelattavassa neljännesvälierässä sunnuntaina 11.9. paikallista aikaa 14.45 (Suomen aikaa 15.45) alkavassa ottelussa. Liput otteluun ovat myynnissä Eventimin kautta.

6.9.2022 11:13 Fanit

Susijengin fanit kannustamaan lentisnaisia - hienoa palloiluyhteistyötä Tšekeissä

Yksi hieno tapa suomalaiselle yhteistyölle lajien välillä nähdään keskiviikkona, kun Prahasta suuntaa bussilastillinen koripallon EM-kisoissa Susijengiä kannustamassa olevia faneja Táboriin huutamaan naisten lentopallomaajoukkuetta heidän omiin EM-kisoihin!

2.9.2022 22:46 Susijengi

Susijengi tapaa fanejaan lauantai-iltana Prahan Sudenpesässä

Prahaan jo saapuneet yli 5000 suomalaisfania saavat tilaisuuden tavata suosikkejaan lauantai-iltana 3.9. klo 18.30. Susijengin pelaajat ja valmennusjohto tapaavat fanejaan Puola-ottelun jälkeen Sudenpesässä Obcanská Plovárnan ravintola- ja tapahtumatiloissa Vltava-joen rannalla.

2.9.2022 13:00 Susijengi

Näin seuraat Susijengin matkaa EM-kisoissa

Susijengin avausottelu Israelia vastaan torstaina 2.9. klo 15.00 suorana YLE2:lla ja Yle Areenassa. Artikkeliin on koottu, miten pysyt Susijengin käänteissä mukana. Tervetuloa Susihuumaan!

Näytä lisää vastaavia