Pussihukat hakee valmennuspäällikköä

1.11.2005 Pussihukat on yksi Suomen suurimmista koripalloon erikoistuneista urheiluseuroista. Seura on perustettu vuonna 1976. PuHun molemmat edustusjoukkueet pelaavat SM-Sarja tasolla. Lisenssipelaajia seuralla oli viimekauden päätteeksi jo yli 400.

Urheilullista menestystä on vuosituhannen vaihteen jälkeen tullut niin miesten Korisliigan kuin junioreiden mitalien muodossa. Haemme siis nyt osa- tai kokopäiväiseen toimeen valmennuspäällikköä. Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen koripalloilun huipulla. Työsopimus voidaan tehdä määräaikaisena tai jatkuvana höystettynä kilpailukykyisellä palkalla.

Valmennuspäällikkönä vastaat:

 • Seuran juniorivalmentajien sopimuksista.
 • Harjoitusvuorojen jaosta.
 • Valmentajien koulutusohjelmista.
 • Valmennusvälineiden hankinnasta.
 • Valmennukseen satsattavan budjetin järkevästä käytöstä ja toteutumisesta.
 • Kokonaisvaltaisen valmennuksen kehittämisestä.

Rinnallasi toimii seuran junioritoimenjohtaja (päätoiminen) sekä lukuisa joukko aktiivisia vapaaehtoistyöntekijöitä.

Odotamme sinulta

 • Oma-aloitteista otetta työhön sekä yhteistyökykyä.
 • Aitoa kiinnostusta sekä lasten, että nuorten koripalloiluun sukupuoleen katsomatta.
 • Valmentajakoulutusta
 • Kenttäkokemusta ammattimaisista valmennustehtävistä.
 • Englanninkielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Toimi alkaa sopimuksen mukaan kevään 2006 aikana. Kauden 2006–2007 suunnittelu toteutetaan yhteistyössä nykyisen valmennuspäällikön kanssa.

Mikäli olet valmis vastaamaan haasteeseen ja koet olevasi etsimämme henkilö laita vapaamuotoinen hakemus 18.12.2005 sähköisesti osoitteeseen mikko.mantere@pussihukat.fi

 

Junioreiden taitoleiri Susi Training Centerissä helmikuussa

Junioreiden taitoleiri - Susi Training Center Shooting Camp on suunnattu kaikille kehityshaluisille 2002-2008-syntyneille junioreille.

Vilma Kesäsen tyttökorisleiri Varalan Urheiluopistolla 25.-29.6.2018

Vuosina 2003-2008 syntyneille tyttöpelaajille suunnattu Vilma Kesäsen tyttökorisleiri järjestetään Varalan Urheiluopistolla kesäkuun lopussa.

Tiina Stenin Tyttökorisleiri 17.-20.6.2018 Kisakalliossa

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri järjestetään tulevana kesänä juuri ennen juhannusta.

Koripallomuseossa syntymäpäivät 22.9. – uutuutena esillä ToPo ja HKT

Finnish Basketball Hall of Fame - Koripallomuseo avasi uuden näyttelyn Malmilla, Helsingissä, elokuussa 2016. Näyttelysisältöä uudistetaan hiukan ja juhlitaan 1-vuotissyntymäpäiväjuhlaa perjantaina 22.9. koko päivän.

29.12.2015 Läntinen alue

Pikkusudet-korisrieha Tampereella la 16.1.2016

Läntisen alueen vuoden 2016 ensimmäinen Pikkusudet-korisrieha järjestetään Tampereella Tesoman koululla lauantaina 16.1.2016.

FIBA 3x3 koris laajenee Suomessa

FIBA:n virallisten 3x3 sääntöjen mukainen koripallo laajenee Suomessa kovaa vauhtia. HNMKY Yökoris on järjestänyt FIBA 3x3 turnauksia jo parin vuoden ajan ja nyt mukaan on liittynyt Tapiolan Honka, joka järjestää ensimmäisen avoimen 3x3 junioriturnauksensa sunnuntaina 27.12. Espoon Summahallilla. Odotettavissa onkin, että yhä useampi suomalainen katukorisjärjestäjä liittyy FIBA 3x3 turnausverkostoon ensi vuoden aikana.

Korisriehat Kouvolassa maaliskuussa, Hyvinkäällä huhtikuussa ja Helsingissä toukokuussa

Kouvot, Hyvinkään Ponteva ja Karhun Pojat järjestävät yhteistyössä Koripalloliiton kanssa korisriehat keväällä. Ilmoittautuminen kaikkiin riehoihin on avattu.

4.2.2013 Läntinen alue

Korisrieha Tampereella 27.-28.4.2013

Tampereen Pyrintö ja Suomen Koripalloliitto järjestävät yhteistyössä Korisriehan mikro- ja supermikro-ikäisille Tampereella 27.-28.4.2013.

Äänestä PuHu Juniorit Hyvä Seura –finaaliin!

Vantaalainen koripalloseura PuHu Juniorit on valittu kuuden parhaan seuran joukkoon kilpailemaan vuoden 2012 Hyvä Seura –palkinnosta. Pohjola-yhtiön tukeman palkinnon perusteena on moniarvoinen ja laadukas seuratyö. Nyt on aika äänestää näistä kuudesta seurasta kolme Suomen Urheilugaalan finaaliin.

Taito on valttia -koripalloleiri Kisakallion Urheiluopistolla 4.-7.6.2012

Tulevana kesänä, 4.-7.6.2012, järjestetään neljän päivän TAITO ON VALTTIA -leiritapahtuma´94-´97 syntyneille tyttö- ja poikakoripalloilijoille. Leiri järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion uudistetussa urheilukeskuksessa ja on uuden konseptin taitoleiri ikäluokkiensa potentiaalisimmille pelaajille. Leiri on suunnattu takapelaajille ja laitureille!

Honkahallilla vietettiin korisriehaa

Honkahallilla vietettiin todellista urheilun ja liikunnan riemujuhlaa lauantaina 10.12, kun 18 joukkueellista 2003–2006 syntyneitä tyttöjä ja poikia osallistui Tapiolan Hongan ja Suomen Koripalloliiton järjestämään Korisriehaan.

30.1.2008 Kaakkoinen alue

Kouvolaan valmentaja-akatemia

Kouvot ja Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO) ovat yhteistyössä käynnistämässä uudenlaisen opiskelumallin, Valmentaja-akatemian. Se tarjoaa väylän hankkia kaksi koulutusta samanaikaisesti: koripallovalmentajakoulutuksen ja siviiliammatin.

3 vs. 3 YMCA-Cup 2007 pelataan 29.12.

Helsingin NMKY järjestää jo perinteeksi muodostuneen vauhdikkaan YMCA-Cupin 29.12. koripalloilijoille taitoihin ja seuraan katsomatta. Päivän aikana Malmilla pelataan kolme vastaan kolme turnaus liiton katukorissääntöjen mukaisesti, maustettuna iloisella ja rennolla meiningillä. Ilmoittautuminen on avattu.

Tervetuloa Delfin Basket Tournamenttiin

Elokuun alussa pelattava Delfin Basket Tournament järjestetään jo 19. kerran. Tämän vuoden turnaus pelataan Tampereella 3.-6.8.2006. Turnaukselle antaa lisäarvoa miesten PM-kisat, jotka pelataan 1.-5.8.2006.

Oulun NMKY:n koripallojaostolle Kultainen Kori -laatupalkinto

Suomen Koripalloliiton laaturyhmä on myöntänyt Oulun NMKY:lle liiton laatupalkinnon nuorisokoripalloilun eteen suoritetusta työstä. ONMKY on näin yksi seitsemästä suomalaisesta seurasta, jolle Kultainen Kori -laatusertifikaatti on myönnetty.

Espoo High Tech -turnauksen ilmoittautuminen avattu

Elokuun lopussa vuosittain pidettävän Espoo High Tech Basket Tournamentin ilmoittautuminen on avattu turnauksen nettisivuilla. Turnaus järjestetään 25.–27.8.2006 Espoon alueen urheiluhalleilla ja kouluilla.

Markus Hemdahl Tapiolan Honka ry:n urheilutoimenjohtajaksi

Markus Hemdahl on palkattu koripalloseura Tapiolan Honka ry:n urheilutoimenjohtajaksi 2.5.2006 alkaen. Espoon Honkaa Korisliigassa kaudella 2005–2006 edustava Hemdahl on pelannut juniorivuotensa Tapiolan Hongassa. Hemdahlilla on tällä hetkellä menossa 12. kausi miesten SM-sarjassa. Suomen Mestaruuksia mieheltä löytyy kolme ja lisäksi yksi Suomen Cup -mestaruus.

14.10.2021 09:11 Koripalloliitto tiedottaa

Avoin kutsu jäsenseuroille Koripalloliiton liittokokoukseen 30.10.

Suomen Koripalloliiton syysliittokokous järjestetään etäkokouksena (MetroAreenalla) lauantaina 30.10. klo 10. Kokouskutsut seuroille on lähetetty 13.10.

13.10.2021 12:33 Seura tiedottaa

Tapiolan Honka etsii lasten ja nuorten fysiikkavalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Tapiolan Honka on Suomen toiseksi suurin koripalloseura, joka tarjoaa koripallotoimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Jokaiselle pelaajalle ja valmentajalle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi.

8.10.2021 12:08 Koripalloliitto tiedottaa

Huff, Kotti ja Tuukkanen valmistuivat FIBA:n Time Out -koulutusohjelmasta

Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n Time Out -koulutusohjelma tarjoaa peliuransa päättymistä lähestyville huippupelaajille mahdollisuuden opiskella urheilujohtamista kansainvälisessä ympäristössä.

Näytä lisää vastaavia