Pippen ja Livingston Kobrien pelipaitaan

26.8.2022 09:06 Korisliiga-kauteen valmistautuva lapualaisseura on solminut vuoden mittaiset sopimukset Danny Pippenin ja Denzel Livingstonin kanssa.

206-senttinen Pippen on 25-vuotias nelospaikan pelaaja. Kent Staten yliopiston kasvatti kirjautti viimeisenä yliopistovuotenaan hurjat tilastot 19,3 pistettä, 8,7 levypalloa, 2,8 syöttöä sekä 1,3 torjuntaa ottelua kohden. Viime kaudella hänen tie vei tammikuun lopulla Kreikan liigan Lavrioon, mutta visiitti jäi vain kolmen ottelun mittaiseksi.

- Danny Pippen on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on isokokoinen ja pelaa mieluiten nelospaikkaa, jossa aiheuttaa varmasti puolustuksille ongelmia. Danny on myös erinomainen levypallopelaaja. Yliopistossa jälki oli viimeisillä kausilla hurjaa, mutta ensimmäinen ammattilaisvuosi ei Kreikan kovassa pääsarjassa lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla ja näin mies tuli tarjolle Suomenkin kentille, Kobrien päävalmentaja Ville Turja kertoo seuran tiedotteessa. 

Denzel Livingston on kokenut 29-vuotias ja 193-senttinen laituri, joka on kaksi viime kautta pelannut Georgian liigassa. Viime kaudella Livingston viimeisteli tilastot 17,8 pistettä ja 8,5 levypalloa. Viimeisenä yliopistovuotenaan hän takoi hurjat 21,2 pistettä ottelua kohden, jolla heltisi koko NCAA:n pistetilaston viides sija.

Yliopiston jälkeen Livingston on pelannut G-liigassa Rio Grande Valley Vipersissa ja Israelin National liigassa sekä pääsarjassa. 

- Denzel Livingston tuo joukkueeseemme reilusti kokemusta. Hänen uraltaan löytyy otteluita niinkin kovista sarjoista kuin Israelin pääsarja, G liiga sekä NBA:n preseasonilta. Denzel on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa. Hän on hyvä puolustaja ja erinomainen levypallopelaaja. Hyökkäyksellisesti oikeiden valintojen tekemisen nopeus pallollisena ja pallottomana kiehtoi itseäni, kun katsoin Denzelin otteluita, Turja toteaa.

Kobrien sopimuspelaajat: Jussi Turja, Juho Lehtoranta, Antto Nikkarinen, Chrysostom Chukwuma, Justus Kilpinen, Henry Boyd, ja KJ Jackson. Joukkuetta valmentavat Ville Turja ja Nebojsa Dimic.

Asiat

 
8.2.2024 21:32 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat käyntiin: Vilpas avasi voitolla

Miesten Korisliigan ylempi jatkosarja polkaistiin käyntiin Salon Vilppaan kotivoitolla.

7.2.2024 12:15 Korisliiga

BC Nokian Tucker Richardson Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Voitosta voittoon tammikuussa marssineen BC Nokian monipuolinen Tucker Richardson on valittu tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

7.2.2024 10:01 Korisliiga

Jussi Savolainen ja Vilpas jatkosopimukseen - Teemu Rannikko jatkaa valmennustiimissä

Salon Vilppaan valmentajakuviot kaudelle 2024-25 ovat selvillä. Jussi Savolainen jatkaa seuran päävalmentajana ja valmennustiimin täydentävät Teemu Rannikko sekä Jere Anttila.

6.2.2024 08:14 Korisliiga

Bisons ja Lahti Basketball uudessa komennossa Korisliigan jatkosarjoihin

Sekä Loimaalla että Lahdessa päävalmentajan tehtävät ottaa vastaan kuluneen kauden apuvalmentaja, kun Bisons Loimaan ottaa haltuunsa Konsta Mastomäki ja Lahti Basketballin Kristian Palotie.

5.2.2024 16:30 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan jatkosarjat käynnistyvät torstaina 8. helmikuuta Salon Vilppaan ja BC Nokian välisellä ylemmän jatkosarjan ottelulla. Joukkueet pelaavat jatkosarjoissa kaksinkertaisen sarjan, jossa joukkueet kohtaavat samassa jatkosarjassa pelaavat joukkueet kertaalleen kotikentällä ja kerran vieraskentällä.

5.2.2024 10:03 Korisliiga

Nenonen 2000 levypallon rajapyykkiin

Salon Vilppaan Juho Nenonen kaapi lauantaina Kobria vastaan uransa 2000. levypallonsa runkosarjassa.

3.2.2024 18:24 Korisliiga

Korisliiga-runkosarja päätökseen: jatkosarjapaikat nyt jaettu!

Miesten Korisliigan runkosarja huipentui tänään täydellä kuuden ottelun kierroksella. Ylempään jatkosarjaan selvisivät Helsinki Seagulls, BC Nokia, Kataja Basket, Salon Vilpas, Korihait ja Kauhajoki.

2.2.2024 14:19 Korisliiga

Kouvot käyttää Teemu Kristerin sopimusoption seuraavalle Korisliiga-kaudelle

Kouvot käyttää Teemu Kristerin nykyisessä pelaajasopimuksessa olleen option: seuran oman kasvatti jatkaa joukkueessa myös kaudella 2024–25. Kristeri on pelannut urallaan 25 ottelua Korisliigassa ja 83 ottelua miesten I divisioona A:ssa.

27.1.2024 19:51 Korisliiga

Pyrintö antoi Korihaille kovan kolauksen – ylempi jatkosarjapaikka vaarassa

Illan voittajista Kataja Basket ja BC Nokia ovat jo varmistaneet paikkansa ylemmässä jatkosarjassa. Korihait ei onnistunut tekemään samaa, kun Tampereen Pyrintö osoittautui liian kovaksi vastukseksi.

26.1.2024 20:32 Korisliiga

Kouvot yllätti sarjakärjen – Kauhajoki voiton ansiosta kiinni ylemmän jatkosarjan paikassa

Miesten Korisliigassa mitellään ylemmän jatkosarjan viimeisistä vapaista sijoista. Niitä tavoittelevat Kouvot ja Kauhajoki ottivat kumpikin pisteet tänään.

Näytä lisää vastaavia