Nokian puhelimet jälleen Susijengin mukana

2.9.2017 Suomen Koripalloliitto on solminut monivuotisen yhteistyökumppanuuden HMD Global Oy:n kanssa. HMD on Nokian puhelimien uusi koti. Yhteistyön seurauksena Nokian puhelimet ja Susijengi yhdistävät jälleen voimansa.

EM-kotikisat voitolla avannut Susijengi yhdistää jälleen voimansa Nokian puhelimien kanssa. Kuva: Ville Vuorinen

Nokia oli vahvasti mukana Suomen nuorten koripallomaajoukkueiden matkassa vuosituhannen vaihteen molemmin puolin. Tuolloin maajoukkuetaivaltaan sudenpolulla etenivät muun muassa nykyisen Susijengin kantaviin voimiin kuuluvat Petteri Koponen, Sasu Salin, Gerald Lee jr ja Mikko Koivisto.

Uuden yhteistyökumppanuuden myötä Nokia näkyy Susijengin matkassa myös tulevien MM-karsintojen aikana. Kamppailu vuoden 2019 Kiinan MM-kisojen paikoista käynnistyy marraskuussa.

- Onnittelut Susijengille huikeasta Ranska-voitosta! On hienoa olla jälleen tukemassa tiimiä, joka on maailmankuulu ainutlaatuisesta asenteestaan. Kovalla työllä, tinkimättömyydellä ja tiiviillä yhteispelillä Susijengi on näyttänyt, että pienestäkin maasta voi ponnistaa lajinsa huipulle, Pekka Rantala ja Miko Paassilta HMD Global Oy:n markkinoinnista iloitsevat.

- Sykähdyttävät suoritukset ovat synnyttäneet myös upean fanijoukon. Olemme ylpeitä siitä, että tiimin mukana kulkevat uudenkarheat Nokia 8:t – valmiina ikuistamaan tähtihetket ja kisafiilikset. Susijengi auuu!

 
30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

14.4.2018 09:00 Liittoa koskeva tiedote

EM-kotikisat oli vuoden 2017 paras kuluttajatapahtuma

Elämys Group vastaanotti parhaan kuluttajatapahtuman palkinnon Evento Awards -gaalassa.

Susijengi ja 3 Step IT jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Susijengin ja 3 Step IT:n monivuotinen ja menestyksekäs yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

12.10.2017 13:20 Liittoa koskeva tiedote

Lauri Markkanen vahvasti esillä Ruudun koripallopaketissa

Uusittu yhteistyösopimus tuo NBA:n entistä vahvemmin esille Ruudun urheilutarjontaan. Susijengin nostattama sinivalkoinen koripallobuumi jatkuu runsaan viikon päästä Atlantin toisella puolen, kun Lauri Markkanen vetää legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan päälleen NBA:n runkosarja-avauksessa.

7.9.2017 18:13 Haastattelu

EM-kotikisojen pääsihteeri: ”Täydellisyyttä hipova kokonaisuus”

Satavuotista itsenäisyyttään juhlivan Suomen hullaannuttanut Susijengi suuntasi torstaina kohti EM-turnauksen pudotuspelejä, jotka pelataan Turkin Istanbulissa. Samanaikaisesti Helsingissä pelatun alkulohkovaiheen purkutöiden keskellä seisoo onnellinen mies; EM-kotikisojen pääsihteeri Ari Tammivaara tuntee ylpeyttä ja jakaa vuolaasti kiitosta.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

Susijengin juhlamaaotteluiden liput myyntiin 13.6.

Susijengi pelaa kaksi juhlamaaottelua ennen EM-kotikisoja 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Suomen hioessa kisakuvioitaan kuntoon, päästään myös katsomon puolella virittäytymään kisatunnelmaan.

Numero 6 jäädytetään faneille koripallon maajoukkuetoiminnassa

Suomen Koripalloliitto jäädyttää pelinumeron 6 maajoukkuetoiminnassa ja omistaa kyseisen pelinumeron faneille sekä suomalaiselle koripalloyhteisölle. Samalla Koripalloliitto julkaisi Susijengin White vs Blue -fanitapahtuman, jonka pääsyliput arvotaan. Tapahtumaan ei voi ostaa lippuja.

#EuroBasket2017-teos siirtyi Kansalaistorille

Koripallon EM-kisojen alkuun on enää alle sata päivää. Merkkipäivän kunniaksi #EuroBasket2017-teos on siirretty Helsingin Rautatientorilta muutaman sadan metrin matkan Kansalaistorille, jonne nousee Helsingissä pelattavien EM-otteluiden ajaksi (31.8.-6.9.) kisakylä ja suuri kisastudio.

Fanita Susijengiä tyylillä – rennot fanikamat nyt shopissa

Perinteisten maajoukkueen fanituotteiden rinnalle lanseeratun Susijengin streetwear-malliston ensimmäiset tuotteet ovat saapuneet. Uudet katu-uskottavat paidat ovat nyt saatavilla Koripalloliiton virallisesta verkkokaupasta osoitteessa shop.basket.fi.

Näytä lisää vastaavia