Susijengi ja 3 Step IT jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

25.1.2018 Susijengin ja 3 Step IT:n monivuotinen ja menestyksekäs yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

Nyt solmitun jatkosopimuksen seuraava yhteistyötapahtuma on Helsingissä sunnuntaina 25.2. pelattava MM-karsintaottelu Suomi-Bulgaria. Kuva: Mikko Ovaska

Sopimus on jatkoa jo vuonna 2014 alkaneelle yhteistyölle, jonka aikana Susijengi faneineen on noussut eurooppalaisen koripallon puhutuimpien ilmiöiden joukkoon. Samalla koripallo on löytänyt tiensä suomalaisen urheilukansan sydämeen.

Elo-syyskuussa pelattujen EM-kotikisojen ja Helsingin alkulohkossa syttyneen korishuuman myötä Susijengi nousi koko Suomen tietoisuuteen, eikä kiinnostusta ole vähentänyt joukkueen nuoren tähden Lauri Markkasen upea debyyttikausi NBA:ssa. Upea korisvuosi noteerattiin myös tammikuun Urheilugaalassa, jossa Susijengi palkittiin vuoden joukkueena, EM-kotikisat vuoden urheiluilmiönä ja Lauri Markkanen vuoden läpimurtona ja nuorena urheilijana.

­– Susijengin menestys viime vuonna ei todellakaan ollut meille ”kolmen pisteen ohiheitto”, vaan onnistunut jatko pitkäjänteiselle yhteistyöllemme. Uskoimme jo vuosia sitten että Susijengin energisyys ja sen tähdet tulevat tekemään urheiluhistoriaa. Näin myös tapahtui, iloitsee 3 Step IT Oy:n toimitusjohtaja Marko Tarkiainen.

Nyt solmitun jatkosopimuksen seuraava yhteistyötapahtuma on Helsingissä sunnuntaina 25.2. pelattava MM-karsintaottelu Suomi-Bulgaria. Sopimuksen voimassaoloaikana pelataan MM-kisat vuonna 2019 Kiinassa.

– Olemme iloisia, että 3 Step IT jatkaa taustajoukoissamme. Susijengi ja 3 Step IT sopivat hyvin yhteen, sillä meitä molempia yhdistävät samanlaiset arvot ja joukkuehenki. 3 Step IT:n kautta olemme saaneet myös uusia koripallofaneja, kun sen asiakkaat ja työntekijät ovat päässeet mukaan kannustusjoukkoihin, hehkuttaa Suomen Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio.

Susijengi oli mukana 3 Step IT:n rekrytointivideolla >>
 

Lisätietoja:

3 Step IT Oy: Marko Tarkiainen, toimitusjohtaja, puh. 045 892 6901, marko.tarkiainen@3stepit.com

Suomen Koripalloliitto: Timo Vertio, myyntijohtaja, puh. 040 544 9872, timo.vertio@basket.fi

3 Step IT on yksi Suomen suurimmista IT-alan yrityksistä ja kiertotalouden edelläkävijä. 3 Step IT tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen tavan hankkia it-laitteita. Kokonaispalvelun avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. 3 Step IT:llä on yli 4 000 puitesopimusasiakasta eri puolilla maailmaa. Yhtiö hoitaa yli 1,8 miljoonan laitteen elinkaarenhallinnan ja sillä on Suomen lisäksi toimintaa jo kymmenessä eri maassa. 

 
10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

Susi-tunnuksen päivitys täydentää koripalloperheen uuden visuaalisen ilmeen

Suomen Koripalloliitto on julkaissut maajoukkueiden käyttämästä Susi-tunnuksesta päivitetyn version. Virtaviivaistettu Susi-tunnus täydentää koripallon laaja-alaisen visuaalisen ilmeen uudistuksen, jonka myötä eri sarjojen, liiton ja maajoukkueiden tunnukset muodostavat yhtenäisen tunnusperheen.

2.11.2015 18:52 Liittoa koskeva tiedote

Suomi hakee Susijengille kotikisoja 2017

Suomen Koripalloliitto on jättänyt hakemuksen vuoden 2017 miesten EM-kisojen yhden alkulohkon järjestämisestä. Maailmanlaajuisen lajin arvoturnauksen järjestämisellä Koripalloliitto haluaa tehdä kunniaa vuonna 2017 täydet 100 vuotta täyttävälle Suomelle sekä jatkaa Suomi-koriksen menestystarinaa. Samalla Koripalloliitto hakee järjestettäväkseen 20-vuotiaiden miesten EM-kilpailuja 2016.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

Susijengi yhteistyökumppaneineen järjestää koulun Montpellieriin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto tekevät historiaa syyskuussa koripallon EM-kilpailuissa Ranskan Montpellierissä, jossa Susijengi pelaa. Ensimmäistä kertaa arvokilpailuihin faneiksi lähteville 1-6 luokilla opiskeleville lapsille ja nuorille järjestetään peruskoulun opetussuunnitelman mukaista ohjaavaa opetusta. Montpellieriin rakentuva koulu toimii kisaviikon Pikkusudet-koulun nimellä.

21.10.2014 20:08 Liittoa koskeva tiedote

Susijengi-kirja ilmestynyt – tilaa omasi!

Suomen koripallomaajoukkueen viimeisen kymmenen vuoden uskomattoman matkan esittelevä kirja ”Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle” on ilmestynyt. Tilaa oma yksilöllinen kappaleesi nyt!

FootBalance ja Susijengi yhteistyöhön – markkinoille nimikkopohjalliset

Footbalance System Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, ja näin FootBalancesta tulee Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin virallinen yhteistyökumppani. Ammattilaispelaajat ovat käyttäneet FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia jo pitkään. Yhteistyön tuloksena FootBalance lanseeraa ainutlaatuiset, Susijengi-grafiikalla varustetut pohjalliset.

1.8.2014 17:51 Liittoa koskeva tiedote

Suomi hakee EM-kisojen 2015 alkulohkoa

Suomen Koripalloliitto on jättänyt kansainväliselle koripalloliitolle (FIBA Europe) hakemuksen vuoden 2015 EM-kisojen yhden alkulohkon järjestämisestä. FIBA Europe julkaisi perjantaina saaneensa ennätysmäärän EM-hakemuksia, kun Suomen ohella järjestelyoikeuksia hakevat Israel, Kroatia, Latvia, Puola, Ranska, Saksa ja Turkki.

Radio Rock ja Susijengi yhteistyöhön

Kovassa nosteessa oleva Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi ja Suomen suosituin rock-kanava Radio Rock ovat allekirjoittaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen.

Näytä lisää vastaavia