Suomen Koripallomuseoyhdistys ry joutuu lomauttamaan toiminnanjohtajan

19.8.2022 12:31 Suomen Koripallomuseoyhdistys ry:n hallitus on joutunut tekemään erittäin ikävän ja vaikean päätöksen toiminnanjohtajan lomauttamisesta taloudellisin perustein alkaen 15.8.2022. Lomautuksen on ilmoitettu jatkuvan toistaiseksi.

Yhdistyksen hallitus kokoontui viime viikon torstaina yhdessä toiminnanjohtaja Jari Toivosen kanssa suunnittelemaan, miten pääsemme tämän vaikean ajan yli niin, että yhdistykselle tärkeät toiminnot ja tapahtumat voidaan toteuttaa.

- Toiminnanjohtajan puuttuvaa työpanosta emme saa paikatuksi, mutta yhdessä toimimalla voimme toteuttaa tälle vuodelle suunnitellut tapahtumat ja toiminnan, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Juha Matti Holopainen.

Tärkeimmät näistä ovat naiskoripalloilun juhlavuosi ja siihen liittyvät toiminnot ja tilaisuudet, sekä syksyn Hall of Fame -valinnat ja Alumnigaala 26.11.2022. Hallitus on pyytänyt apua näiden toteutukseen ja tuotantoon Koripalloliitolta, ja liitto on sitä valmis antamaan. Hallitus on myös vastuuttanut jäseniään osallistumaan toiminnan ja tapahtumien toteutukseen.

Näiden toimenpiteiden tarkoitus ei ole korvata toiminnanjohtajan työpanosta, vaan varmistaa, että yhdistyksen toiminta jatkuu mahdollisimman laadukkaana toiminnanjohtajan lomautuksen aikana.

Tämän lisäksi ja yhdistyksen tulevaisuuden varmistamiseksi hallitus on pyytänyt Koripalloliittoa kutsumaan koolle koripalloyhteisöjen ja Suomen Koripallomuseoyhdistyksen perustajayhteisöjen edustajat pohtimaan yhdistyksen olemassaolon tarkoitusta ja sen perusrahoituksen varmistamista. Tämä kokous pidetään lokakuun alussa ja sen tuloksista tiedotamme erikseen.

- Haluamme vielä kerran vahvistaa, että vaikka olemmekin joutuneet tähän vaikeaan tilanteeseen, on yhdistyksellemme ensiarvoisen tärkeää, että naiskoripalloilun juhlavuosi saa arvoisensa huomion tämän syksyn aikana ja, että yksi yhdistyksemme päätoiminnoista, Basketball Hall of Fame valinnat ja siihen liittyvä Gaala, saatetaan kunnialla ja niiden ansaitsemalla arvokkuudella maaliin vai tulisiko sanoa koriin, sanoo Holopainen.

Suomen Koripallomuseoyhdistyksen hallitus

Lisätietoja:

Juha Matti Holopainen, puheenjohtaja
Puh. 040 701 1532 / juhamatti.holopainen@laajasalonopisto.fi

Heli Toikka, varapuheenjohtaja                  
Puh. 045 651 7811 / heli.a.toikka@gmail.com

 
5.4.2024 17:17 Pääjuttu

KUTSU: Tervetuloa korisperheen superlauantaihin 25.5.

Superlauantai tuo yhteen pelaajat ja fanit, erotuomarit ja seuratoimijat, huippusarjat ja junnut sekä alumnit – kaikki, joiden sydän sykkii korikselle. Varmista paikkasi heti - tätä yhteistä päivää et halua missata!

16.5.2023 13:59 Koripallomuseo

Suomen koripallon isähahmon Robert "Petteri" Petersenin syntymäpäivä 16.5

Petterin syntymäpäivään on liittynyt aina koripalloa. Tämäkään päivä ei tee poikkeusta. Töölön Kisahallissa pelataan miesten Korisliigan kuudes finaali Helsinki Seagullsien ja Kauhajoen Karhu Basketin välillä.

16.2.2023 09:00 Koripallomuseo

Uusin Ribari-lehden digiversio nyt luettavissa ilmaiseksi

Uusimmassa lehdessä juhlistetaan 70 vuotta täyttänyttä naisten maajoukkuetta. Mukana on muun muassa legenda Hilkka Hakolan haastattelu sekä Anja Suomalaisen muistelmia Amerikan vuosiltaan.

2.12.2022 14:55 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaaritallenne nähtävissä Youtubessa

Ennen Susiladiesin sunnuntaina 27.11. pelattua EM-karsintaottelua Liettuaa vastaan Urhea-hallissa järjestettiin Kohti unelmien naiskorista -seminaari. Koripallomuseon järjestämä seminaaritallenne on nyt nähtävissä Koripalloliiton Youtube-kanavalla.

26.11.2022 20:30 Koripallomuseo

Koriksen Hall of Fame täydentyi viidellä lajilegendalla

Koripallomuseon järjestämä Alumnigaala 2022 vietettiin lauantaina Hilton Kalastajatorpalla. Hienossa tapahtumassa Hall of Fame -kunniagalleria sai viisi uutta jäsentä.

3.11.2022 11:00 Koripallomuseo

Koripallon Alumnigaalaa juhlitaan 26.11. Hilton Kalastajatorpalla - ilmoittaudu mukaan

Alumnigaala kokoaa korisihmiset yhteiseen illanviettoon, jossa mm. julkistetaan Hall of Fame 2022. Tule viettämään ikimuistoinen ilta loistavassa seurassa upean korisaiheisen ohjelman ympärillä.

3.11.2022 11:00 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaari Urhea-hallissa 27.11. – ilmoittaudu nyt

Naisten maajoukkue viettää juhlavuotta, kun ensimmäisestä maaottelusta tuli kesällä kuluneeksi 70 vuotta. Nyt on aika kerätä ihmiset tärkeän asian äärelle, kun Koripallomuseo järjestää naiskorisseminaarin. Seminaarin jälkeen käynnistyy Susiladiesin EM-karsintaottelu Liettuaa vastaan.

11.8.2022 09:10 Koripallomuseo

Alumnilisenssi on oiva tapa edistää suomalaista koriskulttuuria – Stay in the game!

Alumnilisenssi on matalan kynnyksen tapa tukea yhteisön toimintaa. 22 euroa kustantavan lisenssin tuotto tulee kokonaisuudessaan alumnitoiminnan ja mentoriohjelman kehittämisen hyväksi.

2.7.2022 11:43 Koripallomuseo

Koripallolehti Ribari 1/2022 on ilmestynyt ja ilmaiseksi luettavissa verkossa

Uusimmassa lehdessä mm. Leena Vestalan (nyk. Martin) haastattelu ja Lassi Tuovin ajatuksia niin valmentamisesta kuin elämästä, sekä Oppikoulucupien historiaa.

30.5.2022 12:39 Koripallomuseo

70 vuotta naiskorista Suomessa - tule mukaan tukemaan juhlavuoden kirjaprojektia!

Kirja toteutetaan sponsorien ja yksityislahjoittajien tuella. Koripallomuseon pienkeräykseen lahjoittamalla tuet kirjahankkeen toteutumista!

Näytä lisää vastaavia