KUTSU: Tervetuloa korisperheen superlauantaihin 25.5.

5.4.2024 17:17 Superlauantai tuo yhteen pelaajat ja fanit, erotuomarit ja seuratoimijat, huippusarjat ja junnut sekä alumnit – kaikki, joiden sydän sykkii korikselle. Varmista paikkasi heti - tätä yhteistä päivää et halua missata!

Kevätkauden päätteeksi lauantaina 25. toukokuuta korisperhe kokoontuu Helsingin ytimeen Kulttuurikasarmille tekemään tärkeitä yhteisiä päätöksiä, palkitsemaan kuluneen kauden onnistujat ja nostamaan hattua lajimme legendoille. Päivän kruunaa Susijengifanien 10-synttärijuhla, jossa koko korisperhe pääsee kokemaan Sudenpesän fiiliksen, tällä kertaa keskellä Helsinkiä!

Tule viettämään unohtumaton päivä uusien ja vanhojen koristuttujen kanssa!

Päivän ohjelma on rakennettu siten, että ohjelmanumeroiden välissä on aikaa muistella pelireissuja ja buzzer beatereitä. Kulttuurikasarmin alakerran Musacorner toimii päivän aikana kohtaamispaikkana niille, jotka haluavat osallistua vain osaan päivän ohjelmasta. Illalla Musacorner muuttuu synttäribileiden areenaksi, jossa jokainen voi näyttää parhaat muuvinsa. Superlauantaissa nautiskellaan myös päivän mittaan mahtavista 10-tarjouksista!

Superlauantai on täydellinen tapa juhlistaa korisyhteisöä, kulunutta kautta ja esimerkiksi palkita seuran uutteria tekijöitä yhteisellä juhlapäivällä. Toimi nopeasti, sillä päivän ohjelmanumeroihin on saatavilla rajoitetusti paikkoja. Tätä yhteistä päivää et halua missata!
 


Superlauantain ohjelma

11.00 Koripalloliiton kevätliittokokous
Virallinen kutsu liittokokoukseen lähetetään jäsenseuroille toukokuussa.

12.00 Musacornerin ovet avataan
Musacorner toimii avoimena kohtaamispaikkana kello 18 asti.

14.30–16.30 Kauden parhaat -palkintotilaisuus
Liput 20 €. Hinta sisältää cocktail-tyyppisen ruokailun. Osta liput tästä!

18.0022.00 Hall of Fame -illallinen
Illalliskortti 80 €, early bird -hinta 65 € 25.4. saakka. Hinta sisältää tervetuliaismaljan, juhlaillallisen noutopöydästä ja  sisäänpääsyn myös Susijengifanien 10-vuotisjuhlaan. Pukukoodi smart casual. Osta illalliskortti tästä!

18.00–02.30 Susijengifanien 10-synttärit: Koe Koperista Okinawaan faneja villinnyt Sudenpesä Helsingissä!
Liput 20 €, early bird -hinta 10 € 25.4. saakka. Keräännytään Musacorneriin klo 18.00 lämmittelemään illan synttäribileitä varten. Osta liput tästä!


Lisätiedot
Superlauantai
superlauantai@basket.fi

 
15.8.2022 10:29 Susijengi

Koripalloliiton ”The Game That Unites Us”-ohjelma käyntiin Jyväskylän maaottelun yhteydessä

Suomen Koripalloliitto on käynnistämässä uuden ”The Game That Unites Us”-ohjelman. Monivuotisen ohjelman ensimmäisenä askeleena on 18.8. Jyväskylässä pelattavan Susijengi-Ukraina-maaottelun yhteydessä järjestettävä tempaus, jonka puitteissa autetaan koripalloa harrastavien ukrainalaisten lasten integroitumista Suomeen.

23.4.2024 13:00 Pääjuttu

Koriskokemus-palautekanava kerää palautetta seurojen ja Koripalloliiton toiminnasta

Palautteen avulla kehitetään suomalaista koripalloa entistä paremmaksi kokemukseksi eri sidosryhmille.

26.3.2024 11:20 Pääjuttu

Koripalloliiton strategiatyö etenee – vastaa kyselyyn ja vaikuta suomalaisen koripallon tulevaisuuteen

Suomalainen koripallo on vahvalla pohjalla, mikä näkyy hyvänä kehityksenä ja kasvuna lajin eri osa-alueilla. Palloa ei siis tarvitse keksiä uudestaan, mutta koripallon ympärillä on paljon muuttuvia tekijöitä, jotka täytyy huomioida lajin kehittämisessä. Osana strategiatyötä Koripalloliitto kutsuu kaikki sidosryhmänsä antamaan oman näkemyksensä siitä, millainen on paras mahdollinen tulevaisuus suomalaiselle koripallolle.

19.12.2023 15:00 Koripalloliitto

Joukkuepelit rakentavat lasten urheilun suosituksia: ”Tämä on lasten leikkiä – ei aikuisten peliä”

Suomalaisten joukkuepelien työryhmä valmistelee lasten urheilun suorituksia. Mukana työryhmässä ovat edustajat Jääkiekkoliitosta, Palloliitosta, Salibandyliitosta, Käsipalloliitosta, Koripalloliitosta, Lentopalloliitosta, Pesäpalloliitosta sekä Suomen Olympiakomiteasta ja Huippu-urheilun instituutti KIHUsta.

20.11.2023 12:57 Seurat

Parempaa korista -webinaarissa aiheena seuraviestintä koripalloseuroissa

Vuoden viimeinen Parempaa korista -webinaari järjestetään 13.12, jolloin aiheen keskiössä ovat seuraviestintä ja työkalut sen kehittämiseen.

9.10.2023 20:10 Nuorten EM-kilpailut

Hae nuorten maajoukkuevalmennustehtäviin vuodelle 2023-24

Suomen Koripalloliitto hakee asiantuntevia osaajia kansainvälisiin työtehtäviin nuorten maajoukkuetoiminnassa. Haku koskee valmennus- sekä tukitehtäviä.

22.9.2023 12:57 Koripalloliitto

Koripalloliitto on julkaissut nuorten pelaajien rekrytoinnin ja pelaajasiirtojen eettisen toimintamallin

Uusi koripallokausi on käynnistynyt tai käynnistymässä pian koko Suomessa. Koripalloliitto haluaa muistuttaa kaikkia toimijoita vastuullisesta ja eettisestä toiminnasta lasten ja nuorten kanssa toimittaessa.

22.8.2023 08:50 Susijengi

Näin seuraat Susijengin matkaa MM-kisoissa

Susijengin avausottelu Australiaa vastaan perjantaina 25.8. klo 11.00 suorana Nelosella ja Ruudussa. Artikkeliin on koottu, miten pysyt Susijengin käänteissä mukana. Tervetuloa Susihuumaan!

11.8.2023 14:52 Susijengi

Susijengin virallinen MM-kisapaita nyt myynnissä rajoitetun ajan

6. pelaajan kisavarustukseen on perinteisesti kuulunut pelipaidan lisäksi myös kisapaita. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus, kun Susijengi nähdään MM-parketeilla elokuun lopussa Japanissa.

30.6.2023 12:38 Susijengi

EM-kotikisojen 2025 pelipäivät Tampereella tiedossa

Kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) on määrittänyt alkulohkot koripallon EM-kisojen 2025 järjestäjämaille. Suomessa ja Tampereen Nokia Arenalla pelataan kisojen B-lohko, jonka pelit käynnistyvät 27.8.2025. Myös lohkon muut pelipäivät ovat selvillä.

Näytä lisää vastaavia