Koposen Bayern München varmisti runkosarjan voiton

1.5.2019 21:24 Petteri Koposen Bayern München varmisti Saksan Bundesliigan runkosarjan voiton jo kolme kierrosta ennen loppua.

Petteri Koponen pääsi juhlimaan runkosarjan voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern voitti kotonaan Bambergin 85-78 (44-42) ja karkasi tavoittamattomaan johtoon Bundesliigassa, kun kolme kierrosta on runkosarjaa pelaamatta. Koponen tehtaili kuusi pistettä ja otti yhden levypallon ottelussa.
Ottelutilastot

Shawn Huffin kipparoima ja Gordon sekä Daniel Herbertin valmentama Frankfurt otti pakkovoiton kaadettuaan Mitteldeutcherfin kotonaan 93-88 (45-40). Huff auttoi omiaan seitsemän pisteen, kahden levypallon, syötön ja riiston saldolla. Voitolla Frankfurt piti vielä pienoiset toiveet pudotuspeleistä elossa. Se on sarjassa 12., mutta vain voiton päässä kahdeksannesta sijasta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim taisteli tiukasti sarjanelosta Vechtaa vastaan, mutta joutui taipumaan 92-95 (42-50). Crailsheim taistelee edelleen sarjapaikkansa puolesta ollen toiseksi viimeisenä 17.
Ottelutilastot

Sasu Salin jahtaa kotietua Espanjan liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Sasu Salinin Malaga otti tärkeän vierasvoiton hakiessaan pisteet Estudiantesin vieraana numeroin 80-73 (42-40). Salin sai sisään yhden kolmen pisteen heiton ja tilastoihin merkittiin myös kaksi levypalloa ja syöttö. Malaga on viidentenä.
Ottelutilastot

Jamar Wilson oli tervehtynyt pelikuntoon, kun Lietkabelis voitti Liettuan liigan ottelussa Pieno zvaigzdesin 89-86 (43-47). Wilson kirjautti komeasti 10 pistettä, kuusi levypalloa, viisi syöttöä ja riiston. Lietkabelis tulee sijoittumaan runkosarjassa neljänneksi, kun kaksi kierrosta runkosarjaa on vielä pelaamatta.
Ottelutilastot

 
1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

Näytä lisää vastaavia