Ilari Seppälä, Remu Raitanen ja Topias Palmi joukkueidensa parhaat pistemiehet

16.4.2023 22:58 Susijengin kuumakätiset heittäjät olivat jälleen hyvässä iskussa Euroopan kentillä, kun Ilari Seppälä, Remu Raitainen ja Topias Palmi heittivät joukkueidensa korkeimmat pistemäärät.

Ilari Seppälän sihti oli jälleen kohdillaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Romanian liigan puolivälierissä Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova taipui Cluj-Napocalle 70-79 (28-42). Cluj-Napoca johtaa otteluparia 2-0 ja seuraavaksi välieräsarja siirtyy Craiovan kotikentälle. Palmi oli joukkueensa paras pistemies 14 pisteen saldolla ja tilastot täyttyivät myös viidestä levypallosta, kolmesta syötöstä ja torjunnasta. Hopkins kasasi 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä oli Saint-Chamondin pistekärki 19 pisteen saaliilla, kun joukkue otti tärkeän 90-89 (39-40)-voiton Gries-Souffelista. Seppälä täytteli tilastojaan myös neljällä levypallolla ja kahdella syötöllä. Saint-Chamond on sarjassa sijalla 15.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Remu Raitasen sihti oli kohdillaan, kun hän heitti Albacetelle 17 pistettä, mutta se oli lopulta laiha lohtu, kun Lleida oli vahvempi 89-79 (43-29). Raitainen sai rivilleen myös seitsemän levypalloa, kaksi riistoa ja torjunnan. Albacete on LEB Orossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg haavoitti Elias Valtosen ja Rostock Seawolvesin pudotuspelihaaveita nappaamalla neljännen peräkkäisen voittonsa lukemin 78-75 (33-41). Valtoselle kirjattiin ottelussa neljä pistettä, viisi levypalloa, syöttö ja riisto. Rostock on kymmenentenä ja eroa pudotuspelirajaan on kaksi voittoa. Heidelberg on heti perässä sijalla 11.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin Merlins Crailsheim koki kirvelevän 85-86 (49-36)-tappion Würzburgille. Maxhuni sai tilastoihinsa yhdeksän pistettä, levypallon ja viisi syöttöä. Merlins on 14.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon Bonn pisti puolustusklinikan pystyyn 86-42 (42-18)-voitossa Bayreuthista. Voitto oli Bonnille 13. peräkkäinen ja se jatkaa Bundesliigan piikkipaikalla.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen varmisti runkosarjan kakkospaikan voittamalla Phoenix Hagenin 96-84 (45-44). Aatu Kivimäki tilastoi Tigersille kolme pistettä, viisi levypalloa ja kolme syöttöä. Vastapuolella Luukas Vaara ruokki joukkuekaverinsa korin tekoon kahdesti. Hagen taistelee pudotuspelipaikasta ollen seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantusen Treviso hävisi Reggio Emilian vieraana 77-88 (41-48). Jantunen täytteli riviään seitsemällä pisteellä, kahdella levypallolla ja riistolla. Treviso on 12.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden nappasi ylemmän jatkosarjan voiton ja varmisti sitä myöten kotiedun pudotuspeleihin loppuun saakka voitettuaan kärkiottelussa Viennan 88-82 (52-36).

Swans saa pudotuspelien avauskierroksella vastaansa Kapfenberg Bullsin.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.
 
7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

4.12.2023 11:40 Suomalaiset ulkomailla

Maxhunin Le Portel tekee nousua Ranskassa – Laaksolle avausvoitto Saksassa

Edon Maxhunin Le Portelin vahva vire Ranskan liigassa jatkui, kun se kirjautti jälleen tärkeän vierasvoiton. Jussi Laakso kirjautti avausvoittonsa Merlins Crailsheimin peräsimessä, kun hän veti pidemmän korren suomalaistaktikkojen yhteenotossa.

3.12.2023 11:07 Susijengi

Severi Kaukiainen loppukaudeksi BC Kalev/Cramon paitaan

Syyskauden ajan Patrioti Leviceä FIBA Europe Cupissa ja Slovakian liigassa edustanut Peli-Karhujen kasvatti ja hallitseva Korisliigan MVP Severi Kaukiainen, 25, vaihtaa maata ja seuraa. 185-senttinen Kaukiainen on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen Viron ja Latvian yhteisliigaa pelaavan perinteikkään tallinnalaisjoukkue BC Kalev/Cramon kanssa.

30.11.2023 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa vahvasti EuroCupissa – Mubashar Ali hurjasteli Qatarissa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

27.11.2023 11:28 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan parketeilla

Sasu Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyn voittoa, kun Teneriffa jatkoi nousuvirettään. Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään Espanjassa, Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat iskussa Ranskassa ja Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon Liettuassa.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

20.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy taas suomalaiskohtaamisen voittoon

Espanjassa, Islannissa ja Ranskassa nähtiin viikonloppuna suomalaisten kohtaamiset ja Erik Murphy, Antti Kanervo ja Mikko Larkas pääsivät maistelemaan voittoa.

18.11.2023 13:17 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin riski kannatti – ”Joskus kannattaa luottaa vaistoihin”

Edon Maxhunin kesäinen kärsivällisyys palkittiin, kun hän sai sopimuksen Ranskan huippusarjaan Le Portelin joukkueeseen. Maxhuni on nopeasti ottanut ison roolin joukkueessa ja johdattanut joukkueen voitosta voittoon.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

13.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Jantunen taas voiton makuun Ranskassa

Edon Maxhunin Le Portel ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoivat vahvaa virettään Ranskan liigassa. Espanjassa Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa.

9.11.2023 13:08 Susijengi

Mikko Larkas SIG Strasbourgin apuvalmentajaksi

Susijengin valmennusjohtoon jo seitsemän vuotta kuulunut Mikko Larkas, 42, siirtyy Ranskan pääsarjaa ja FIBA Mestareiden Liigaa pelaavan SIG Strasbourgin apuvalmentajaksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Viimeisen neljän vuoden ajan Larkas on työskennellyt vantaalaisseura PuHu Junioreissa urheilutoimenjohtajana.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

7.11.2023 00:04 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni jälleen täysin pysäyttämätön

Edon Maxhunin upea alkukausi Ranskan liigassa sai jatkoa, kun hän oli johdattamassa Le Portelia voittoon. Euroopan kentillä muutenkin vauhdikas viikonvaihde.

2.11.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Jacob Grandison debytoi Espanjassa – Remu Raitanen hyvässä heittovireessä

Susijengin paidassa MM-kisoissa nähty Jacob Grandison debytoi uuden seuransa Menorcan riveissä. Remu Raitasen sihti oli kohdillaan ja Mikael Jantusen loisto-otteet EuroCupissa saivat jatkoa.

30.10.2023 11:05 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset juhlivat voittoja Espanjassa

Sasu Salin, Elias Valtonen ja Alex Murphy pääsivät tuulemaan voittojen kunniaksi Espanjassa ja Remu Raitanen esiintyi muuten vahvasti. Henri Kantonen oli tehokkaana Liettuassa ja Osku Heinonen pisti sukan laulamaan Islannissa.

29.10.2023 18:57 Susijengi

Jacob Grandisonin ammattilaisura käyntiin Menorcassa

Viisivuotisen yliopistoliigauransa viime keväänä päättänyt ja Susijengiä Okinawan MM-kisoissa edustanut Jacob Grandison, 25, aloittaa ammattilaisuransa. Duken yliopistossa viime kaudella pelannut 198-senttinen Grandison liittyy Espanjan kakkosliigassa (LEB Oro) pelaavan Menorcan joukkueeseen.

26.10.2023 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa

Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa, kun Mikael Jantunen oli jälleen isossa roolissa voitto-ottelussa. Severi Kaukiainen puolestaan loisti FIBA Europe Cupissa ja Erik Murphy debytoi uudessa seurassaan.

24.10.2023 11:56 Susijengi

Erik Murphy Japanin pääsarjaan

Viimeiset kolme kautta Fukushima Firebondsia Japanin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla edustanut Susijengin veteraanisentteri Erik Murphy, 33, nousee sarjatasoa ylemmäs. 208-senttinen Murphy on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Japanin B1-liigan itälohkossa pelaavan Gunma Crane Thundersin kanssa.

23.10.2023 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Edon Maxhunin hienoille alkukausille jatkoa

Mikael Jantusen vahva debyyttikausi Paris Basketballin riveissä sai jatkoa viikonloppuna ja Edon Maxhuni oli jälleen liekeissä Le Portelin riveissä. Alex Murphy ja Remu Raitanen pääsivät juhlimaan voittoja Espanjassa.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia