Elina Koskimies tupla-tuplaan huipputärkeässä voitossa

14.3.2022 09:42 Elina Koskimies auttoi pitämään Angels Nördlingenin pudotuspelihaaveet elossa merkkauttamalla viikonloppuna tupla-tuplan. Myös Awak Kuier sekä Helmi Tulonen saivat tililleen tupla-tuplat.

Elina Koskimies oli isossa roolissa Angels Nördlingenin voitossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Angels Nördlingen nappasi pakkovoiton Düsseldorfista numeroin 69-46 (39-25). Koskimies nakutti 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan sekä lisäksi kaksi syöttöä ja riiston. Anissa Poundsille kertyi tällä kertaa kuusi pistettä, levypallo, syöttö sekä riisto.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Anniina Äijänen oli kovassa vedossa, kun Royals Saarlouis otti ensiarvoisen tärkeän voiton kaataessaan Heidelbergin 84-56 (47-30). Äijänen esiintyi edukseen 10 pisteen, seitsemän levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Royals on tällä hetkellä viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni. Se taistelee siitä Angelsia vastaan, joka on yhdeksäntenä yhden voiton päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Awak Kuier oli jälleen Ragusan ykkösnimi joukkueen murskatessa Faenzan 73-38 (46-18). Kuier iski tilastotauluun 14 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan sekä lisäksi kaksi syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa. Ragusa jatkaa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulosen 18 pisteen ja 11 levypallon tupla-tupla jäi laihaksi lohduksi, kun Milano haki pisteet 77-55 (40-21)-voitolla. Tuloselle kirjattiin myös kolme syöttöä ja kaksi torjuntaa. Carugate on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Anni Jämsän lähes 39 minuutin urakointi ei tuonut Teen Basket Torinolle vielä sen avausvoittoa, kun Udine voitti kotonaan 59-37 (33-16). Jämsän tilastoihin kertyi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre taipui Teneriffalle jatkoajan jälkeen 73-76 (69-69, 37-31). Kalin loisti 12 pisteen, kolmen levypallon ja kahden riiston tilastoilla. Bembibre on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

LF Challengessa Ebba Pekosen Maresme joutui tunnustamaan Ardoin paremmakseen lukemin 42-61 (22-30). Pekonen pussitti neljä pistettä ja antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen keräsi kolme pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston, kun Montbrison hävisi Strasbourgille 62-74. Montbrison on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Silja Viidan 10 pisteen ja seitsemän levypallon sekä syöttö, riisto ja torjunta eivät riittäneet siivittämään IK Eosia voittoon Uppsalaa vastaan. Uppsala oli kotikentällään vahvempi numeroin 75-67 (36-36). IK Eos on sarjassa nyt kymmenentenä.
Ottelutilastot

Kreikassa Anni Mäkitalon PAOK hävisi Dafnille 49-66 (25-34). Joukkueensa suurimmat minuutit (37) urakoinut Mäkitalo tilastoi neljä pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Heta Äijänen heitti yhdeksän pistettä ja otti kaksi levypalloa Valurin voittaessa Njardvikin 76-66 (38-34). Valur on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

Näytä lisää vastaavia