Sofia Pelander loistovire Saksassa jatkuu

11.3.2022 09:40 Sofia Pelanderin erinomaiset otteet viime aikoina saivat jatkoa myös alkuviikolla Herner TC:n voitossa. Awak Kuierin kova tupla-tupla ei sen sijaan kantanut voittoon Italiassa.

Sofia Pelander jatkaa hyvää alkukevättään. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelander heitti 12 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa HTC:n voittaessa Eisvögel Freiburgin 75-59 (36-29). Pelander täydensi tilastojaan lisäksi syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis otti tärkeän voiton kaataessaan Hannoverin 64-59 (34-36). Äijänen saalisti 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja torjunnan.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen taipui niukasti Panthers Osnabrückille 57-62 (28-20). Pounds oli joukkueen parhaimpia pistenaisia 11 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla.

Herner on sarjassa tukevasti kolmantena, mutta Royals ja Angels käyvät tiukkaa taistelua viimeisestä pudotuspelipaikasta. Royals kiilasi kahdeksanneksi Angelsin ollessa yhdeksäs.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Awak Kuierin 23 pisteen ja 12 levypallon tupla-tupla jäi ilman palkintoa, kun Ragusa hävisi kotikentällään hieman yllättäen Bronille 71-74 (32-44). Kuier tilastoi myös yhden torjunnan. Ragusa on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Kreikan liigassa Anni Mäkitalon PAOK palasi voittojen tielle kaatamalla Lefkadasin 69-65 (34-32). Mäkitalo kasasi tilastoikseen 38 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, kuusi syöttöä ja kaksi riistoa. PAOK on neljäntenä sarjassa.
Ottelutilastot

Ruotsissa Silja Viidan IK Eosin pudotuspelihaaveet kokivat kovan takaiskun joukkueen hävitessä Högsbolle 59-77 (32-39). Viita auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kuudella levypallolla, syötöllä, kolmella riistolla ja torjunnalla. IK Eos on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

 
19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

Näytä lisää vastaavia