Elias Valtonen urakoi alkuviikosta

21.1.2023 09:32 Elias Valtonen ehti olla jo kahdesti tositoimissa Saksan Bundesliigassa viikon aikana. Edon Maxhunin Merlins Crailsheim koki harmittavan tappion FIBA Europe Cupissa.

Elias Valtonen ehti pelata kahdesti jo tällä viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni ja Merlins Crailsheim käväisi Tallinnassa häviämässä Kalev/Cramolle 78-90 (30-41). Maxhuni heitti 14 pistettä ja antoi yhden syötön.

Lohkossa on tiukka tilanne, sillä Gaziantep on voittanut kaikki kolme otteluaan, mutta sen jälkeen Merlins, Kalev/Cramo ja Heroes Den Bosch ovat kaikki voittaneet yhden.
Ottelutilastot

Elias Valtonen ehti saada pelihien päälle jo kahdesti alkuviikon aikana, kun Rostock Seawolves kohtasi ensin keskiviikkona kotonaan Chemnitzin ja perjantaina Bayreuthin vieraissa. Saldona oli tappio ja voitto.

Chemnitz aloitti ja päätti ottelun vahvasti napaten 96-81 (50-42)-voiton. Valtonen täytteli tilastoriviään kahdeksalla pisteellä ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Perjantaina Seawolves nappasi tärkeän voiton kaataessaan Bayreuthin 92-83 (39-36). Tällä kertaa Valtonen sai tilastoihinsa kuusi pistettä ja neljä levypalloa. Rostock taistelee pudotuspelipaikasta ollen 11.
Ottelutilastot

Luukas Vaara sai nappasi yhden levypallon, kun Phoenix Hagen taipui Bochumin vieraana 83-93 (38-44). Hagen on Saksan ProA:ssa viidentenä viikonloppuun lähdettäessä.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiova voitti Ploiestin 71-61 (31-32). Hopkins merkkautti kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön. Palmille kirjattiin viisi pistettä, levypallo ja torjunta.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitasen Albacete taipui Almansa vieraana jatkoajan jälkeen 85-88 (33-33, 74-74). Raitanen tuskaili kaukoheittopelin kanssa ja pisteitä kertyi seitsemän. Lisäksi tilastot täyttyivät neljällä levypallolla, syötöllä ja kahdella torjunnalla. Albacete on sarjassa 15.
Ottelutilastot

Japanissa Murphyn veljeksistä Erik pääsi nauttimaan voitosta, kun taas Alex joutui kärvistelemään tappion kirvelevissä kourissa.

Alex Murphy oli Levanga Hokkaidon paras pistemies 14 pisteen saldolla, mutta Utsunomiya Brex haki 85-70 (43-34)-voiton. Murphyn tilastoihin kirjattiin myös viisi levypalloa ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sarjaporrasta alempana B2-liigassa Erik Murphy tilastoi neljä pistettä, viisi levypalloa ja syötön Fukushima Firebondsin voittaessa Nishinomiya Stokesin 90-80 (45-39).
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alanen oli 16 pisteellään auttamassa KR:n kauden toiseen voittoon, kun Breidablik taipui 112-108 (60-58). KR:n kaikki seitsemän kentällä käynyttä pelaajaa pääsivät kaksinumeroisille pisteille. Pistesaldon lisäksi Alanen kahmi kahdeksan levypalloa, antoi neljä syöttöä, nappasi kaksi riistoa ja torjui kertaalleen. Voitosta huolimatta KR jatkaa sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Fiifi Aidoon Fyllingen hävisi Norjan liigan kärkikamppailussa niukasti Kongsberg Minersille 77-82 (41-38). Aidoo kuului joukkueensa parhaimmistoon 16 pisteellä, kolmella levypallolla, seitsemällä syötöllä ja neljällä riistolla.
Ottelutilastot

 
16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

26.10.2023 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa

Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa, kun Mikael Jantunen oli jälleen isossa roolissa voitto-ottelussa. Severi Kaukiainen puolestaan loisti FIBA Europe Cupissa ja Erik Murphy debytoi uudessa seurassaan.

9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

Näytä lisää vastaavia