Neal ja Utrio jatkavat Lappeenrannassa

9.4.2002 SM-Koriksen puolivälierissä Joensuun Katajan viidenteen otteluun pakottanut Lappeenrannan NMKY on solminut jatkosopimuksia. Nimensä papereihin ovat rustanneet amerikkalaisvahvistus Mark Neal sekä Lassi Utrio.

Nealin jatkaminen oli Namikan toiminnanjohtaja Mika Turusen ykkösasiana sen jälkeen, kun maajoukkuelaituri Pasi Riihelä teki kuukausi sitten jatkosopimuksen seuran kanssa. Neal ja Riihelä muodostavat tehokkaan ja liikkuvan kaksikon, joka aiheutti rutkasti päänvaivaa vastustajille kuluvalla kaudella. 201-senttinen Neal oli joukkueensa tehokkain pelaaja runkosarjassa niin pisteissä (keskiarvo 20,8) kuin levypalloissakin (11,8).

Tilastojakin tärkeämpää lappeenrantalaisjoukkueelle on ollut Nealin taistelutahto, joka sytyttää niin oman joukkueen kuin kotiyleisön Urheilutalon lehtereillä. Neal tulee takaisin Lappeenrantaan syyskuun alussa, jota ennen hän pelaa Los Angelesin alueella kesäliigaa.

Toinen tuore jatkosopimuksen allekirjoittaja, Lassi Utrio, selvittää parhaillaan mahdollisuuksiaan lisätä panostustaan koripalloon pitämällä välivuoden opiskeluista. 194-senttinen ja 24-vuotias Utrio pelasi runkosarjan 6,6 pisteen keskiarvolla.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia