Kokenut Matthew Gibson vahvistamaan LoKoKo Bisonsia

1.7.2019 10:17 LoKoKo Bisons on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen useaan otteeseen Suomessa pelanneen amerikkalaistakamies Matthew Gibsonin kanssa.

Edellisen kerran Gibson pelasi Suomessa ja Korisliigassa kaudella 2017-18, kun hän edusti Korihaita 19 ottelussa.

34-vuotias Gibson on tuttu näky Suomessa, hänen pelatessa ensimmäisen kerran Korisliigaa jo kaudella 2009-2010. Tie vei välillä Eurooppaan, kuten Ranskan Pro B-liigaan sekä Unkarin pääsarjaan. Gibson pelasi pariin otteeseen myös Kouvolan Kouvoissa. Tämän jälkeen hän on pelannut Ranskan, Saksan ja Sveitsin sarjoissa. 

Viimeksi Gibson on pelannut Suomessa Uudenkaupungin Korihaiden paidassa. Tuolloin hän tilastoi 9,8 pistettä, 4,8 levypalloa ja 5,8 syöttöä ottelua kohden.

Gibson on pelannut yhteensä 128 Korisliiga-ottelua 16,5 pisteen, 3,8 levypallon ja 4,7 syötön keskiarvolla. Runsaasti eri Euroopan sarjoja kiertänyt Gibson tuo kaivattua kokemusta Bisonsin kokoonpanoon.

- Matt on kokenut, urheilullinen ja ulottuva takamies. 195-senttinen Gibson on kookkaana takamiehenä myös kelpo levypallopelaaja. Lisäksi hän myös erinomainen puolustaja, josta kertoo myös Korisliigan riistokuninkuus kahteen otteeseen.

- Viime kaudella olimme todella nuoria, nyt Matt tuo meille kaivattua kokemusta. Olen erittäin onnellinen, että saimme hänet, iloitsee Bisonsin päävalmentaja Arttu Mannelin seuran nettisivuilla.

Henkilöt

 
18.4.2024 21:59 Miesten I divisioona A

Honka avasi miesten I divisioona A:n loppuottelut voitolla Tapiolassa 1213 katsojan edessä

Tapiolan Liikuntahallille oli kerääntynyt 1213 katsojaa todistamaan, kun Tapiolan Honka voitti Jyväskylä Basketball Academyn miesten I divisioona A:n finaalien avausottelussa 93-67 (53-35).

17.4.2024 12:25 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n finaalit selostettuina KorisTV:ssä

Torstaina starttaavissa miesten I divisioona A:n loppuotteluissa ovat vastakkain tasapistein sarjan kaksi kärkipaikkaa vallanneet Tapiolan Honka ja Jyväskylä Basketball Academy. Finaaleja voi seurata KorisTV:ssä selostettuina.

11.4.2024 21:34 Miesten I divisioona A

Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka ovat miesten I divisioonan loppuottelupari

Miesten I divisioona A:n finaalipari on selvillä, kun Jyväskylä Basketball Academy voitti tänään Torpan Pojat ja Tapiolan Honka taas Kipinä Basketin. Molemmat joukkueet etenivät finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

9.4.2024 12:30 Miesten I divisioona A

KorisTV välittää divisioonien huimat loppuratkaisut kotikatsomoihin

Kaikkien divisioonien kevään ratkaisupelit ovat katsottavissa osoitteessa KorisTV.fi. Naisten I divisioonassa ja miesten I divisioona B:ssä on avausfinaalit takana. Miesten I divisioona A:ssa puolestaan pelataan parhaillaan finaalipaikoista.

8.4.2024 21:02 Miesten I divisioona A

Lindbomin haamuheitto vei Hongan jatkoajan kautta voittoon – myös JBA voitokas miesten I divisioonan välierissä

Miesten I divisioona A:n välierien toisissa otteluissa Tapiolan Honka nousi Carl Lindbomin puolenkentän takaa lähteneellä kolmosella jatkoajan kautta voittoon Kipinä Basketia vastaan. Maanantai-illan toisessa ottelussa Jyväskylä Basketball Academy voitti niukasti Torpan Pojat.

5.4.2024 22:02 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n välieräavauksissa hurjat yleisömäärät – kotijoukkueet JBA ja Honka voitokkaita

Miesten I divisioona A:n välieräottelut käynnistyivät yleisöryntäyksillä, kun 1051 katsojaa oli pakkautunut todistamaan Jyväskylä Basketball Academyn kotivoittoa Torpan Pojista. Tapiolan Honka taas voitti Kipinä Basketin 716 katsojan edessä.

31.3.2024 19:29 Miesten I divisioona A

ToPo, Kipinä, JBA ja Honka etenivät miesten I divisioona A:n välieriin

Miesten I divisioona A:n välieräjoukkueet ovat nyt selvillä, kun Torpan Pojat, Kipinä Basket Jyväskylän Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälieräsarjansa 2-0.

28.3.2024 21:16 Miesten I divisioona A

Kipinä, JBA ja Honka voittoihin miesten I divisioona A:n puolivälierien avauksissa

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käynnistyivät torstaina, kun kotijoukkueet Kipinä Basket, Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälierien ensimmäiset ottelut.

28.3.2024 13:09 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käyntiin torstaina - katso koko ohjelma

Miesten I divisioona A:n puolivälierät pyörähtävät kolmen ottelusarjan voimin käyntiin torstaina. ToPo ja Raiders aloittavat oman ottelusarjansa pitkäperjantaina.

5.3.2024 08:19 Miesten I divisioona A

Elias Eerikinharju loppukaudeksi Tapiolan Honkaan

Miesten I divisioona A:n kärjessä oleva Tapiolan Honka on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Elias Eerikinharjun kanssa.

Näytä lisää vastaavia