Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 12.-13.11.

11.11.2005 Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 12.-13.11. kaikkiaan seitsemän ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

Seuraavassa listattuna viikonvaihteen ottelut sekä Lappeenrannan Catzin, Tampereen Pyrinnön ja Helsingin Panttereiden ennakkotunnelmat.

Tommi Koskinen, Catz:

Huima on aloittanut sarjan mainiosti ja Huiman kotisalista on vaikea pisteitä hakea. Catz on pelannut nousijajoukkueena kohtuullisen hyvin, mutta tiukoissa otteluissa kokemattomuus on näkynyt loppuhetkillä. Catzille on sattunut sarjassa vain yksi todella heikko ottelu ja se tuli juuri edellisessä ottelussa Nokiaa vastaan. Nyt nähdään miten Catz on koonnut viikon aikana rivinsä. Uskoisin, että kissalauma tulee hieman ärtyneenä taistelemaan Äänekoskelle jokaisesta pallosta. Äänekosken kookas eturivi Sanna Jämsenillä ja Noora Kotisaarella höystettynä on kyllä aika paha pala purtavaksi. Voittaakseen Catzin on onnistuttava sataprosenttisesti, mutta kun kaikki naksahtaa kohdalleen, niin joukkue kuin joukkue on kaadettavissa.

Antti Hyvärinen, Pyrintö:

Meille uuden pelaajan tulo on vaikuttanut jo nyt positiivisesti. Nuori joukkue tarvitsee vahvistuksen, joka tuo joukkueeseen itseluottamusta. Jana Rediger (190 cm) näyttäisi olevan tällainen pelaaja. Sarjan kärjessä olevat viikonlopun vastustajat Pantterit ja Pelikarhut ovat hankala mittari, joukkueemme tavoitteena on yrittää pelata 40 minuutin ehjä peli. Toivon, että Hammarbergin Anna uskaltaa pelata enemmän omaa peliään, ja auttaa näin joukkuetta onnistumaan.

Joukkueenjohtaja Sami Paavola, Pantterit:

Pantterit saa lauantaina vieraakseen sarjan sijalla yhdeksän majailevan Tampereen Pyrinnön. Pyrintö esittelee ottelussa uuden jenkkivahvistuksensa, kun 190-senttinen sentteri Jana Rediger pelaa Suomen debyyttinsä. Viime lauantaina Pantterit hävisi Äänekoskella Huimalle ja menetti keskiviikkona hankkimansa sarjan kärkipaikan.

Nyt joukkueella on pitkästä aikaa takana ehjä harjoitusviikko. Viikonloppuna lähdetään tavoittelemaan kahta voittoa ja paluuta sarjakärkeen. Lauantain Pyrintö-ottelun jälkeen matkataan sunnuntaina Nokialle, jossa kohdataan BC Nokia ensimmäistä kertaa viime kevään finaalitappion jälkeen, mikä luo takuulla lisäjännitettä otteluun. Lauantain otteluun lisäjännitettä voi luoda ainakin se, että Panttereiden valmentaja Ilpo Rantanen kohtaa ensimmäistä kertaa viime vuotisen joukkueensa.

Viikonlopun ottelut:

pvm kotijoukkue vierasjoukkue klo paikka

la

12.11.

Pantterit

 

Pyrintö

17:00

Töölön Kisahalli

 

 

         

su

13.11.

ToPo

-

FoA

16:00

Töölön Kisahalli

su

13.11.

Espoo Team

-

PuHu

15:00

Espoonlahden Urheiluhalli

su

13.11.

BC Nokia

-

Pantterit

14:00

Nokian Ammattioppilaitos

su

13.11.

Huima

-

Catz

17:00

Äänekosken Liikuntatalo

su

13.11.

Pyrintö

-

PeKa

17:00

Hervannan Vapaa-aikatalo



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/naisten_sm-sarja/
 
19.7.2024 11:34 Naisten Korisliiga

Warren vahvistamaan Vetoa

Vimpelin Veto on lukinnut Audrey Warrenin kolmanneksi ulkomaalaisvahvistukseksi tulevalle kaudelle.

17.7.2024 15:07 Naisten Korisliiga

Kanadalaiskaksikko Pocrnic ja Gates sekä lupaava Mujunen vahvistamaan Torpan Poikia

Torpan Pojat on tehnyt kolme sopimusta ensi kaudelle: joukkuetta tulevat vahvistamaan takapelaaja Kali Pocrnic, kakkospaikkaa pelaava Sarah Gates sekä sentterin tontilla viihtyvä Anni Mujunen.

12.7.2024 14:47 Naisten Korisliiga

Ninni Salmi Naisten Korisliigaan nousevaan BC Nokia Naisiin

Ninni Salmi tuo BC Nokia Naisten joukkueeseen lisää kokemusta koko kentälle.

10.7.2024 12:45 Naisten Korisliiga

Anissa Pounds vahvistamaan Peli-Karhuja

Anissa Pounds on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Naisten Korisliigassa pelaavan ja vastikään paikan Eurocupin lohkovaiheeseen napanneen Peli-Karhujen kanssa.

10.7.2024 12:21 Naisten Korisliiga

Ebba Pekonen liittyy BC Nokia Naisiin

BC Nokia Naisten joukkue saa lisää vaihtoehtoja pelata erilaisilla viisikoilla, kun Ebba Pekonen liittyy vahvuuteen.

9.7.2024 15:13 Naisten Korisliiga

Naisten EuroCupissa nähdään ensi kaudella suomalaisväriä - Peli-Karhut suoraan lohkovaiheeseen

Peli-Karhut ei joudu EuroCupin karsintavaiheeseen, vaan joukkue etenee suoraan kovatasoisen liigan lohkovaiheeseen.

8.7.2024 14:44 Naisten Korisliiga

Espoo Basket Team lähtee nuorella kotimaisella rosterilla alkavaan Naisten Korisliiga -kauteen

EBT lähtee kauteen yhdeksän tutun pelaajan ja kolmen EBT-tulokkaan kera. Yhdeksästä tutusta pelaajasta seitsemän on EBT:n omia kasvatteja.

5.6.2024 21:00 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2024–25 myönnetty: pääsarjoissa tulevalla kaudella 63 joukkuetta

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2024–25. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 10 sarjalisenssiä. Naisten pääsarjat ovat joukkuemäärältään täynnä tulevalla kaudella.

25.5.2024 16:32 Koripalloliitto tiedottaa

Topias Palmi ja Saana Kujala palkittiin Korisliigojen parhaina

Kauhajoen Topias Palmi on äänestetty kapteenien ja päävalmentajien vuosittaisessa äänestyksessä Vuoden pelaajaksi. Naisten Korisliigassa Vuoden pelaaja -palkinnon pokkasi Tampereen Pyrinnön Saana Kujala.

17.5.2024 15:25 Pelaajat

Lotta Vehka-aho suuntaa ensi kaudeksi Saksaan

Naisten Korisliigaa Peli-Karhuissa viimeiset kolme kautta pelannut Lotta Vehka-aho on tehnyt sopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan Eigner Angels Nördlingenin kanssa.

Näytä lisää vastaavia